reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Sam
mi się w ciąży strasznie skóra wysuszyła i oliwka nie pomagała, teraz używam dove nawilżający i pomaga...do następnego smarowania:baffled: z moją skórą jeszcze nigdy nie było aż tak źle
Gobiaz
podziwiam Cię że dajesz radę tak pracować pomimo ciąży, ja ledwo mogę umyć podłogę mopem a już mi ciężko i brzuch się spina
Asia
też mi się wydaje ze mi włoski na brzuchu jakoś urosły.... a o pieprzykach nawet nie mówię, mam ich sporo więcej od początku ciąży...

reklama
oooo u mnie tez jakiż wysyp nowych pieprzyków!
Goteczko pewnie że Cie pamiętamy!!! Fajnie, że dałaś znak życia :) Pochwal się swoim dziełem - czekamy na fotki :) Pozdrowienia dla Ciebie i Maluszka ! ...i zaglądaj częściej!

Pieprzyki mi też wyszły, albo się uwidoczniły, szczególnie między piersiami. I to chyba wylazly te ktore sobie zafundowalam kiedys w solarium;-)
Robaczek fakt jest taki, że mam taka moc i siłę ostatnio jak nigdy. Tylko czasami jak mam lenia to ściemniam w pracy że tego nie dam rady;-) A poza tym to staram się nie szaleć zbyt wiele bo w świadomości jednak mam że to już 5miesiąc. Ale jak tak dalej pójdzie to sobie przypominacz w telefonie włączę żeby sie zgłosić na porodówkę. Ciekawe czy tak lekko pójdzie poród jak przechodzę ciążę:confused:

witam uff dzis dzien zalatany cały czas na nogach uczelnia, laboratorium wyniki krwi i moczu ok :] pozniej biblioteki i sklepy bo widze ze zima znow wraca a tu brzuch coraz wiekszy i swetry coraz mniejsze. jak to moj mowie długosc swetrow kurczy sie wprostpropocjonalnie do wielkosci bebzucha :]

Kasiurek to świetnie że wyniki ok:-D
Ja zmiatam do swojego wyrka w końcu. Może dzis w nocy nie będę miała koszmarów,że mi się do domu włamują dzikie zwierzęta które grasują po południowej Polsce. Czego ja wiecznie mam takie sny:confused: I one są tak realistyczne, że jak się budzę to chodzę sprawdzić czy to nie jest naprawdę:baffled: Durna baba ze mnie.... Ale cóż podobno to uroki ciąży:confused:
Słodkich snów moje miłe panie i dzieciaczki również, ja się ulatniam do przyjaciela zwanego łóżko:-D

goteczka witaj słoneczko po przerwie :-):-):-) u mnie z czasem też ostro pod górkę ... widać po odwiedzinkach na forum ;-)
gabiaz kochanie współczuję takich snów ... nic miłego :baffled: pomyś o czymś miłym przed snem może i senki się zmienią na lepsze :-):-):-)

Co do skórki narazie narzekać nie wypada (choć sporo przybrałam) :-) ale pieprzyków doszło mi XXL więcej niż przed ciążą :baffled: troszkę mnie to martwi, bo mam w spadku łuszczycę po tatusiu i słoneczko + solarium w zimie są dużym ratunkiem (mogę ograniczać steryd)
Lecę teraz ponadrabiać inne temaciki :-) Słodziutkich snów i milusiego poranka :-):-):-)

reklama
Witam
Wczoraj tak źle się czułam że od 19 w łóżku leżałam. Najpierw brzuch zaczął mnie bolec później stwardniał więc wzięłam nospę (wcześniej mi się nie zdażoło) do tego doszły zawroty głowy i mdłości a serce to myślałam że mi wyskoczy :baffled: i dotego od południa nie czułam ruchuw dziecka. Myślałam że zwarjuję, ale po poł godziny zaczełam lepiej sie czuć. A dziś jak wstała to jak nowo narodzona :-)

Do góry