reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam:-)

Ja tylko na momencik.... a chwile spadam do lekarza.... Trzymajcie kciuki proszę:happy:

dawno mnie tu nie było ale jestem i żyję tylko jakoś czasu brak... Mam nadzieję, że tak całkiem jeszcze o mnie nie zapomniałyście :-).

Dobrze, ze znalazłaś dla Nas chwilkę bo już się martwiłam... strasznie długo się nie odzywałaś.....:tak:

Iza dobrze, że dziś przypływ energii nastąpił:-):-) Przekazuj go dalej...;-)

Asiu to się ciesz, że u Ciebie wychodzą blond.... U mnie poniżej pępka to zaczyna się czarniawo robić i no właśnie, każdy w inna stronę rośnie....:szok::-D:-D

reklama
Witam się ja też na momencik

Dziś jadę po sukienkę a muszę jeszcze podszykować obiadek a mam Wiki w domku

Słoneczko wyszło ale widać że w nocy był mrozik bo szyby w samochodach oszronione
Życzę miłego dnia

ja ostatnie 2 noce też miałam koszmarne sny, ale ten nocy śniło mi się dziecko ale było prześliczne:-) duze niebieskie oczka, długie rzęsy i śmiało się cudnie, może to przed usg taki sen;-) choć raczej nie proroczy bo takie śliczne raczej nie będzie, nie ma genów;-)

Witam środowo :] dzis przezylam sozk jak sie obudzialam sniegu za kostki a ja u mamy jestem w ubraniach wiosnennych, dobrze ze ja teraz mam ta sama posture co mama moja to w jej kurtke wimowa wskocze :)

Witam się i ja :-)

Za oknem śnieg i słoneczko. Bardzo ładny widok. Szkoda tylko że teraz wiosną anie jak była zima ;-).

izabell96 - mi też się zdarzają takie gorsze dni i nie powiem, tez się martwię, czy wszystko jest OK. Dobrze, ze dziś czujesz się już lepiej :-).

Witam sie :-)

U mnie też zima za oknem,śniegu po kostki a ja już kozaki schowałam ;-) ale i słoneczko świeci :-):szok::-).....zmykam kochaniutkie,młoda marudna,chyba ją coś bierze :-(...ciężki dzień przede mną....

cześć kobity

chyba dziś ulepię pierwszego tej wiosny bałwanka :-D 3-City sparaliżowane, nawet w wiadomościach trąbią, u mnie dżuma ciąg dalszy tylko kaszel nie taki drapiący jak na początku i powoli głos odzyskuje. Dzwoniłam do synka, zadowolony jest bo babcia mu na wszycho pozwala więc jak wróci do domu będę miała sajgon :-D

Temat Maca - ja uwielbiam fast foody, pizza, hamburger, kebab, fryty - mmmmm pyszności, nie dalej jak wczoraj moim obiadem był kubełek z KFC ;-) Oczywiście codzienna taka stołówka by się szybko znudziła, wiem coś o tym kiedy na delegacjach się stołujemy w takich miejscach - tanio i szybko, po 3 dniach śnią mi się kartofelki z surówką :tak:

no to i ja witam zimowo! Dobrze, że jeszcze opon w samochodzie nie wymieniłam tylko szkoda że szczotkę do odśnieżania schowałam w piwnicy. Dziś mój automobil odśnieżałam ... płócienną siatką!:-D No bo kto to słyszał, żeby pod koniec marca spadało tyle śniegu?!?!?!

Starałam się nadrobić zaległości i podczytywałam co pisałyście. Było też o badaniach i wynikach i ... CHCIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ, że mi... odwiecznej anemiczce... wyniki POPRAWIŁY SIĘ!!! Lekarka powiedziała, że chyba jestem pierwszą w jej karierze pacjentką, której morfologia poprawiła się w ciąży :tak: - owszem... żelaza mogłoby być więcej i nie są to wyniki idealne ale... przed ciążą miałam znacznie gorsze :-D.

reklama
Witam się kochane i ja :)

Goteczko to suuuuper, że wyniki lepsze - tak trzymaj!
Mnie dziś czeka wizyta w pracy :(((( - powinnam zawieźć zwolnienie, a tak straaasznie mi się nie chce - jakoś nie tęsknię za pracą, a jeszcze osłabiają mnie uwagi szefowej czy już cudownie ozdrowiałam i wracam do pracy .

Do góry