reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam:-)

Ja tylko na momencik.... a chwile spadam do lekarza.... Trzymajcie kciuki proszę:happy:

dawno mnie tu nie było ale jestem i żyję tylko jakoś czasu brak... Mam nadzieję, że tak całkiem jeszcze o mnie nie zapomniałyście :-).

Dobrze, ze znalazłaś dla Nas chwilkę bo już się martwiłam... strasznie długo się nie odzywałaś.....:tak:

Iza dobrze, że dziś przypływ energii nastąpił:-):-) Przekazuj go dalej...;-)

Asiu to się ciesz, że u Ciebie wychodzą blond.... U mnie poniżej pępka to zaczyna się czarniawo robić i no właśnie, każdy w inna stronę rośnie....:szok::-D:-D

reklama
Witam się ja też na momencik

Dziś jadę po sukienkę a muszę jeszcze podszykować obiadek a mam Wiki w domku

Słoneczko wyszło ale widać że w nocy był mrozik bo szyby w samochodach oszronione
Życzę miłego dnia

ja ostatnie 2 noce też miałam koszmarne sny, ale ten nocy śniło mi się dziecko ale było prześliczne:-) duze niebieskie oczka, długie rzęsy i śmiało się cudnie, może to przed usg taki sen;-) choć raczej nie proroczy bo takie śliczne raczej nie będzie, nie ma genów;-)

Witam środowo :] dzis przezylam sozk jak sie obudzialam sniegu za kostki a ja u mamy jestem w ubraniach wiosnennych, dobrze ze ja teraz mam ta sama posture co mama moja to w jej kurtke wimowa wskocze :)

Witam się i ja :-)

Za oknem śnieg i słoneczko. Bardzo ładny widok. Szkoda tylko że teraz wiosną anie jak była zima ;-).

izabell96 - mi też się zdarzają takie gorsze dni i nie powiem, tez się martwię, czy wszystko jest OK. Dobrze, ze dziś czujesz się już lepiej :-).

Witam sie :-)

U mnie też zima za oknem,śniegu po kostki a ja już kozaki schowałam ;-) ale i słoneczko świeci :-):szok::-).....zmykam kochaniutkie,młoda marudna,chyba ją coś bierze :-(...ciężki dzień przede mną....

cześć kobity

chyba dziś ulepię pierwszego tej wiosny bałwanka :-D 3-City sparaliżowane, nawet w wiadomościach trąbią, u mnie dżuma ciąg dalszy tylko kaszel nie taki drapiący jak na początku i powoli głos odzyskuje. Dzwoniłam do synka, zadowolony jest bo babcia mu na wszycho pozwala więc jak wróci do domu będę miała sajgon :-D

Temat Maca - ja uwielbiam fast foody, pizza, hamburger, kebab, fryty - mmmmm pyszności, nie dalej jak wczoraj moim obiadem był kubełek z KFC ;-) Oczywiście codzienna taka stołówka by się szybko znudziła, wiem coś o tym kiedy na delegacjach się stołujemy w takich miejscach - tanio i szybko, po 3 dniach śnią mi się kartofelki z surówką :tak:

no to i ja witam zimowo! Dobrze, że jeszcze opon w samochodzie nie wymieniłam tylko szkoda że szczotkę do odśnieżania schowałam w piwnicy. Dziś mój automobil odśnieżałam ... płócienną siatką!:-D No bo kto to słyszał, żeby pod koniec marca spadało tyle śniegu?!?!?!

Starałam się nadrobić zaległości i podczytywałam co pisałyście. Było też o badaniach i wynikach i ... CHCIAŁAM SIĘ POCHWALIĆ, że mi... odwiecznej anemiczce... wyniki POPRAWIŁY SIĘ!!! Lekarka powiedziała, że chyba jestem pierwszą w jej karierze pacjentką, której morfologia poprawiła się w ciąży :tak: - owszem... żelaza mogłoby być więcej i nie są to wyniki idealne ale... przed ciążą miałam znacznie gorsze :-D.

reklama
Witam się kochane i ja :)

Goteczko to suuuuper, że wyniki lepsze - tak trzymaj!
Mnie dziś czeka wizyta w pracy :(((( - powinnam zawieźć zwolnienie, a tak straaasznie mi się nie chce - jakoś nie tęsknię za pracą, a jeszcze osłabiają mnie uwagi szefowej czy już cudownie ozdrowiałam i wracam do pracy .

Do góry