reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Ciężko nadążyć za waszymi wpisami :zawstydzona/y:
I wogóle ostatnio nie miałam głowy do czytania i wogóle do czego kolwiek... popsuł mi się samochów - musze kupić nową skrzynie biegów automatyczną czyli jakiś 1000zł i szlag :wściekła/y: mnie trafia że zamiast na wózek czy inne potrzebne rzeczy musze wywalić kase znowu w auto :dry: normalnie siedziałam i płakałam... do tego narobiłam paniki bo mężowi powiększyły się węzły chłonne i wyskoczyła wysypka - no oczywiście strach co to może być i wogóle , ale na szczęście to tylko silna reakcja alergiczna na opary ze skrzyni... a i podarły mi się spodnie... i to wszystko jednego dnia...

Na szczęście na badaniach nie miałam już pecha bo okazało się że mam zdrową i prawidłowo rozwijającą sie córeczke :-D

reklama
Witam sie leniuchowo :-)

Leje, nic sie nie chce wiec jak wyzej, dzien na leniuszka :-)

izabell u mnie tez zdarza sie przeplatanka lepszych dni z gorszymi... Tak wiec przyplywy energii i nie ruszanie sie z lozka na zmiane. Moje dziecie nie chcialo wieczorkiem ze mna zadnego kontaktu nawiazac, tak jak zawsze harcuje, to juz prawie w panike wpadalam. Za to z rana nadrobilo i dokladnie skopalo mame:tak:

robaczku wszystkie dzieci sa sliczne, a mamusia cos przesadza z tymi genami :tak:

gabiaz ja w ciazy tez mam strasznie realistyczne sny, raz dobre, raz zle... dzisiaj mi sie snilo ze mialam taka straszna ochote na meza, ze chodzilam i probowalam go do lozka zaciagnac. Potem przyszedl jakis psychiatra i powiedzial, ze jestem poprostu zboczona :-D Chyba rzeczywiscie potrzebna mi jest pomoc specjalisty :-D

goteczko gratuluje wynikow

sysia nie ma to jak dzien z przygodami...

Witamy się i my :-):-):-) Za okienkami widok paskudny :baffled: mokro, zimno i biało ... a mnie się chce lata :-) Życzymy Wam miłego i wesołego dzioneczka :-) Buziaczki :-):-):-)

izabell96 zdrówka kochanie to jakaś ciśnieniówka Cię dopadła :-) Ja czasami w nocy tak mam i już się do tego powoli przyzwyczajam, rano czuję się super :-):-):-)
iwon3004 POWODZONKA :-):-):-) Kciuki zaciśnięte :-):-):-)
slonce1 życzę udanej ostatniej przymiarki :-):-):-) co by Twoja suknia była tą z marzeń :-):-):-)
robaczek_25 piękny sen :-):-):-) a Twoje maleństwo będzie cudem świata dla Ciebie i Twojch bliskich :-):-):-)
Kasiurek1983 cukierek albo psikus ;-) no i widzisz Kasieńko wybrałaś psikus :-):-):-)
goteczka BRAWA I BIG GRATULKI KOCHANIE :-):-):-) zdradz tajemnicę sukcesu :tak: :-):-):-)
agorana główka do góry :-) może potwornickiej szfowej nie będzie w pracy ;-) może i ją jakaś cholera wkońcu połamała :-):-):-)
Sysia_waw olej samochód niech nie psuje Ci humorku :-):-):-) Tobie złotko choć się cosik popsuło , a ja prawię 3 tysie musiałam zostawić za zwykły przegląd (u znajomych w serwisie) a czeka mnie jeszcze szybka wymiana miechów ok 2-3 tysi i sprzęgiełko +- 2 tysie mogę tylko wmawiać sobie, że bezpieczeństwo moje i Roxanki jest warte wszystkich pieniażków :tak: Tak się lepiej czuję :-)

Goteczka
świetnie że wyniki są lepsze!!! oby tak dalej:tak:
u nas pada śnieg, pogoda zrobiła się senna i chyba się położę, bo co innego można robić w taki dzień;-)

Czyli Polska dostała najazd zimy!!
Ja dziś sobie wcześniej wyszłam z domku żeby spokojnie dojechać do lekarza i stałam na przystanku 20 minut!!! Przemarzłam na wylot bo wiatr był taki wredny!

Witam sie i ja Kochane,ale dla odmiany nie zimowo,a wiosennie:-)takze jak najwiecej tego sloneczka(chociaz co chwilke znika,ale jednak jest:-))przesylam Wam Dziewczynki!!!
Ja tez obrastam w jakies wloski na brzuchu,ale mam nadzieje,ze juz wiecej ich nie przybedzie:-)
Goteczka super,ze jestes z powrotem i to z lepszymi wynikami:-)
Wszystkim chorujacym duzo zdrowka,a wizytujacym jak najspokojniejszych wizyt
Milego dnia!:-)

Sorry, że dziś tak późno ale mam chyba jelitówkę, bo strasznie wysoko boli mnie brzuch tzn wygląda na żołądek. Nie mam rozwolnienia ale na wymioty mnie pobiera. Nic zjeść nie mogę a głodna jestem. Nie wiem sam co robić? Dzidziuś się rusza tak jak zawsze tylko ja taka jakaś nie wyraźna. Brałam nospę ale nic nie przechodzi. Co jakiś czas łapię mnie taki atak bólu. Wizytę mam za tydzień a nie chcę panikować.
Gratuluję wszystkim mamą wyników i wizyt. Sorry, ze na tym wątku ale ja dziś nie kontaktuję. A jak na złość-mojego Tyrana nie ma w domu.

Suknia odebrana nawet krawcowa nie zdarła ze mnie za szycie jest ładna
No to czekamy,az sie nia pochwalisz:-)Juz pewnie jestes coraz mocniej zdenerwowana,co?Ja moge powiedziec tylko tyle,ze byl to dla mnie tak wspanialy moment,ze naprawde bardzo chetnie bym to powtorzyla:-)Takze ciesz sie,ze masz to przed soba:-):-):-)

reklama
Asia nie wiem co Ci poradzic,ja jak mialam bol to z lewej strony i lekarka powiedziala,ze to kolka jelitowa i bralam no-spe,ale jezeli na Ciebie to nie dziala,to juz naprawde nie wiem,moze ktoras z dziewczyn ma jakis pomysl?w kazdym razie zycze Ci jak najmniej bolu:-)i zeby szybko sobie poszlo:-)

Do góry