reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam sie i ja... ale tak na chwileczke bo dzis aktywny dzien mnie czeka. obiadek juz zrobilam, jeszcze ogarnac chalupke musze i jade do mamy i na zakupki... mam nadzieje ze dzis cos wybiore bo wczoraj pojezdzilam i najwieksza uwage zwracalam na ciuszki dla dzidzi niz dla 8 letniej chrzesnicy...
buziaki dwupaczki....

reklama
Witam sie i ja :-)
U mnie pogoda tez nienajlepsza ale narazie nie pada :-p Od rana juz sie wkurzalam bo bylam na badaniu krwi a kolejka byla jak stad do jutra :wściekła/y: Tyle czekania a Maluda sie wierci ze glodna i co zrobic :blink: Czekam na czwartek ;-)
Milego dnia Laseczki

Witam się i ja:-)

U nas piękna pogoda, słoneczko grzeje tylko nie potrzebnie wiatr wieje. Ale jest cudownieee.:tak::tak::-):-) Spacer z psiakiem jakiś taki bardzo długi sobie zrobiłam z tego powodu.:-D Dziś mam wiele planów a co z tego wyjdzie to się okaże??:confused: Ale na 100% jestem umówiona z koleżanka popołudniu na plotki.;-) Poza tym chciałabym włoski farbnąć....
A właśnie nie chwaliłam się. Odcięłam moje włoski i teraz mam już bardziej półdługie niż długie. Bo włosy do pasa zrobiły się włoskami do ramion.
Z czego mój M. nie jest zadowolony:no:

Pozdrawiam wszystkie mamusie i przesyłam WIELKIEGO WESOŁEGO buziaka

buziak.gif

witajcie,powiedzcie mi czy kupujecie juz cos dla swoich maluszkow na wyprawke?

Z tego co się orientuje to część z Nas zaczęła już przygotowania wyprawowe

Iwon z tego co mi mamcia mowila to nie powinno sie farbowac wlosow w ciazy. W kazdym razie nie pozwolila mi :blink: moze to i dobrze :confused::-) Chyba to sloneczko od Ciebie przeszlo do mnie bo widze ze zaczyna wylazic zza chmur :-D A co do buziaka to jest naprawde slodziutki :-D:tak::-D

Witam laseczki :-)

U mnie pogoda do bani. Od rana padał śnieg a teraz śnieg z deszczem. Miałam dziś zamiar jechać do US z pitem ale przez ta pogode dupci nie chce mi się ruszać z domu. Mężuś śpi po służbie. Ja już pranie zrobiłam, zupka się gotuje. Od rana miałam ogromną ochotę na jarzynową :tak: choć nie przepadam za zupami. Cały gar tylko dla mnie bo M nie lubi takich zup :-D:-D:-D
Wieczorkiem idziemy do kina na Kochaj i tańcz w końcu do ludzi :-D Siedzenie w domu już mnie przytłacza. Mieszkam na obrzeżach miasta i wszędzie daleko. Jak będzie już ładnie to zamierzam spaceerować bo przynajmniej okolica ładna. W przyszłości z synkiem będzie gdzie chodzić.

Gabiaz gratuluję pierwszych ruchów :tak:

Miłego dzionka :-D

ja pytalam lekarza o farbowanie wlosow to powiedzial,ze to nie przechodzi az tak do kriobiegu,zeby maluchowi zaszkodzilo

Iwon z tego co mi mamcia mowila to nie powinno sie farbowac wlosow w ciazy. W kazdym razie nie pozwolila mi :blink: moze to i dobrze :confused:

eee głupi przesąd

ja pytalam lekarza o farbowanie wlosow to powiedzial,ze to nie przechodzi az tak do kriobiegu,zeby maluchowi zaszkodzilo

dokładnie :-)
ja farbowałam całą pierwszą ciążę i farbuję teraz i nigdy nie miało to wpływu na dziecko czy moje złe samopoczucie, wręcz przeciwnie, wychodząc od fryzjera zawsze czuję się lepiej ;-)

Witam się i ja :-)

Oj pogoda znów do bani!!!

Iwon- wow niezla zmiana z włosami!! ja ubie takie radykale zmiany :-)

Dziewczyny co do farbowania włosów to ja farbowałam w ciąży i spokojnie mozna. Kiedys uwazano, ze nie mozna. Wtedy tez były inne farby - bardziej szkodliwe. Ale tak naprawde to nie o t chodzi z farbowaniem. Nie powinno sie farbowac, bo poprostu kolor może nie wyjsc!!! To jest ryzyko!! I ja jestem tego dowodem. Miałam wlosy ufarbowane na fajny blond - bardzo naturalny. Jak zaczęłam mieć odrosty (bleee) ufarbowałam wlosy farba (która wczesniej znałam i wiem jaki daje efekt). I co zamiast naturalnego blondu??? Wyszły mi bardzo ciemne!!! Tak, ze znów jestem brunetką :-):-):-) o i teraz wiem, czemu odradza sie farbowanie w ciąży. Poprostu gospodarka hormonalna nam sie bardzo zmienia!!!

Agorana - powodzenia na wizycie!!!!!!!!

reklama
ja się na początku bałam iść do fryzjera ze względu na mdłości - trochę niefajnie by było jakby trzeba było ..... a zapachy u fryzjera są dość intensywne ;)

Do góry