A dla wszystkich, ktore mialyby jeszcze jakies watpliwosci, polecam ten kalkulator, wydaje mi sie ze jest jednym z najdokladniejszych dostepnych w necie Termin porodu - Wiek dziecka - Ciąża - Dziecko
reklama
matylda1405
Lipcowe mamy'09
Czyli maluch rozwija sie ksiazkowo, bo tak naprawde w piatek skonczysz 23 tydzien a w sobote zaczniesz 24. Moje malenstwo caly czas jest do przodu o jakis tydzien :-)wedlug usg to mi powiedzieli ze w ta sobote skoncze 23 tydzien ciazy wazne ze sie ma urodzic 11 lipca <jupi>;-)
Mamy wszystkie genialne dzieciatka, kazde w swoim rodzaju, kiedy bedzie chcialo to bedzie wyłaziło, samopoczucie dzis super ale juz mnie krzyze bola wiec bede sie kladla moje Panie, w srode lece do Krakowa, wiec zagladne jeszcze jutro miedzy pakowaniem
dzieki za wszystko dzis i milej nocki Kochane
buziaczki :*
dzieki za wszystko dzis i milej nocki Kochane
buziaczki :*
jak Matylda powiedziala masz ksiazkowe babywedlug usg to mi powiedzieli ze w ta sobote skoncze 23 tydzien ciazy wazne ze sie ma urodzic 11 lipca <jupi>;-)
pamietaj kaze usg wskazuje zazwyczaj inny termin wzaleznosci od wielkosci dzidziusia , mieza go od czobka glowki do krzyza a nasze dzieci sie rozwijaja kazde inaczej jedno wieksze , jedno mniejszewiec najbardziej w przyblizeniu jak sie mialo co 28 dni miesiaczke to od ostatniej daty licza :-)
W końcu znalazłam chwilkę żeby do was zajrzeć
Obrączki kupione buty dla chłopa kupione jutro jadę w końcu po materiał sukienka będzie niebieska lub zielona tylko zastanawiam się jakie buty sobie kupić czy tego samego koloru czy białe lub kremowe może wy mi doradzicie
Też jestem zdania że kremowe/beżowe będą stanowczo lepsze a na pewno wykorzystasz je na przyszłość
Witam serdecznie,
Witam w gronie dwupakownych lipcóweczek:-)
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Valija skuza! no sama chodzę i szukam i chyba poślę ślubnego do sklepu jak wróci
hehe, właśnie wciągnęłam 2 krówki toffi z Lidla
ja Cię nie chcę Anika martwić, ale ja w życiu krówek nie jadłam, za to teraz w ciąży z synusiem mam na nie wielką ochotę
i kiwiny mogę jeść tonami!
Tylko koniecznie muszą być twarde i kwaśne ! ;p
Ostatnia edycja:
gabiaz
Fanka BB :)
Hej kobitki powróciłam:-)
W 3miastach pogoda weekendowa była niezła bo nie padało:-) Odpoczęłam wkońcu i teraz moge wracać do pracy. Po 3 dniach nicnierobienia i powdychania morskiego powietrza czuję się wyśmienicie Jutro Was postaram sie powoli poczytać co nadrukowałyście przez te 4 dni.... Może mi się uda A teraz zmykam powoli do łóżeczka aby jutro wstać z nowym zapałem do pracy!!!
AAAA muszę sie pochwalić!! Poczułam swe dziecię po lewej stronie!!!!!!!!! Jestem taka szczęśliwa, że w końcu. Teraz może jeszcze na usg pokaże kim jestAle to dopiero 27 więc poczekam. Doczekałam sie ruchów to się doczekam poznania płci
Wszystkim dwupaczkom starym i nowym przesyłam wielki optymizm i duuuużo słonka, bo jeszcze tylko tylko 11dni i wiosenka!!!
W 3miastach pogoda weekendowa była niezła bo nie padało:-) Odpoczęłam wkońcu i teraz moge wracać do pracy. Po 3 dniach nicnierobienia i powdychania morskiego powietrza czuję się wyśmienicie Jutro Was postaram sie powoli poczytać co nadrukowałyście przez te 4 dni.... Może mi się uda A teraz zmykam powoli do łóżeczka aby jutro wstać z nowym zapałem do pracy!!!
AAAA muszę sie pochwalić!! Poczułam swe dziecię po lewej stronie!!!!!!!!! Jestem taka szczęśliwa, że w końcu. Teraz może jeszcze na usg pokaże kim jestAle to dopiero 27 więc poczekam. Doczekałam sie ruchów to się doczekam poznania płci
Wszystkim dwupaczkom starym i nowym przesyłam wielki optymizm i duuuużo słonka, bo jeszcze tylko tylko 11dni i wiosenka!!!
..ja Cię nie chcę Anika martwić, ale ja w życiu krówek nie jadłam, za to teraz w ciąży z synusiem mam na nie wielką ochotę
EMamusiu ja w życiu nie zjadłam tyle słodyczy co teraz podczas ciąży a przecież nosze synusia pod serduszkiem
Który daje mi ostatnio zresztą niezłe popalić
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
No,ja tez sie napycham i tyje...ciekawa jestem czy w ciazy mozna sie zdrowo odchudzac...bo juz za duzo mi sie tych kilo zebralo...
reklama