reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam sie i ja... ale tak na chwileczke bo dzis aktywny dzien mnie czeka. obiadek juz zrobilam, jeszcze ogarnac chalupke musze i jade do mamy i na zakupki... mam nadzieje ze dzis cos wybiore bo wczoraj pojezdzilam i najwieksza uwage zwracalam na ciuszki dla dzidzi niz dla 8 letniej chrzesnicy...
buziaki dwupaczki....

reklama
Witam sie i ja :-)
U mnie pogoda tez nienajlepsza ale narazie nie pada :-p Od rana juz sie wkurzalam bo bylam na badaniu krwi a kolejka byla jak stad do jutra :wściekła/y: Tyle czekania a Maluda sie wierci ze glodna i co zrobic :blink: Czekam na czwartek ;-)
Milego dnia Laseczki

Witam się i ja:-)

U nas piękna pogoda, słoneczko grzeje tylko nie potrzebnie wiatr wieje. Ale jest cudownieee.:tak::tak::-):-) Spacer z psiakiem jakiś taki bardzo długi sobie zrobiłam z tego powodu.:-D Dziś mam wiele planów a co z tego wyjdzie to się okaże??:confused: Ale na 100% jestem umówiona z koleżanka popołudniu na plotki.;-) Poza tym chciałabym włoski farbnąć....
A właśnie nie chwaliłam się. Odcięłam moje włoski i teraz mam już bardziej półdługie niż długie. Bo włosy do pasa zrobiły się włoskami do ramion.
Z czego mój M. nie jest zadowolony:no:

Pozdrawiam wszystkie mamusie i przesyłam WIELKIEGO WESOŁEGO buziaka

buziak.gif

witajcie,powiedzcie mi czy kupujecie juz cos dla swoich maluszkow na wyprawke?

Z tego co się orientuje to część z Nas zaczęła już przygotowania wyprawowe

Iwon z tego co mi mamcia mowila to nie powinno sie farbowac wlosow w ciazy. W kazdym razie nie pozwolila mi :blink: moze to i dobrze :confused::-) Chyba to sloneczko od Ciebie przeszlo do mnie bo widze ze zaczyna wylazic zza chmur :-D A co do buziaka to jest naprawde slodziutki :-D:tak::-D

Witam laseczki :-)

U mnie pogoda do bani. Od rana padał śnieg a teraz śnieg z deszczem. Miałam dziś zamiar jechać do US z pitem ale przez ta pogode dupci nie chce mi się ruszać z domu. Mężuś śpi po służbie. Ja już pranie zrobiłam, zupka się gotuje. Od rana miałam ogromną ochotę na jarzynową :tak: choć nie przepadam za zupami. Cały gar tylko dla mnie bo M nie lubi takich zup :-D:-D:-D
Wieczorkiem idziemy do kina na Kochaj i tańcz w końcu do ludzi :-D Siedzenie w domu już mnie przytłacza. Mieszkam na obrzeżach miasta i wszędzie daleko. Jak będzie już ładnie to zamierzam spaceerować bo przynajmniej okolica ładna. W przyszłości z synkiem będzie gdzie chodzić.

Gabiaz gratuluję pierwszych ruchów :tak:

Miłego dzionka :-D

ja pytalam lekarza o farbowanie wlosow to powiedzial,ze to nie przechodzi az tak do kriobiegu,zeby maluchowi zaszkodzilo

Iwon z tego co mi mamcia mowila to nie powinno sie farbowac wlosow w ciazy. W kazdym razie nie pozwolila mi :blink: moze to i dobrze :confused:

eee głupi przesąd

ja pytalam lekarza o farbowanie wlosow to powiedzial,ze to nie przechodzi az tak do kriobiegu,zeby maluchowi zaszkodzilo

dokładnie :-)
ja farbowałam całą pierwszą ciążę i farbuję teraz i nigdy nie miało to wpływu na dziecko czy moje złe samopoczucie, wręcz przeciwnie, wychodząc od fryzjera zawsze czuję się lepiej ;-)

Witam się i ja :-)

Oj pogoda znów do bani!!!

Iwon- wow niezla zmiana z włosami!! ja ubie takie radykale zmiany :-)

Dziewczyny co do farbowania włosów to ja farbowałam w ciąży i spokojnie mozna. Kiedys uwazano, ze nie mozna. Wtedy tez były inne farby - bardziej szkodliwe. Ale tak naprawde to nie o t chodzi z farbowaniem. Nie powinno sie farbowac, bo poprostu kolor może nie wyjsc!!! To jest ryzyko!! I ja jestem tego dowodem. Miałam wlosy ufarbowane na fajny blond - bardzo naturalny. Jak zaczęłam mieć odrosty (bleee) ufarbowałam wlosy farba (która wczesniej znałam i wiem jaki daje efekt). I co zamiast naturalnego blondu??? Wyszły mi bardzo ciemne!!! Tak, ze znów jestem brunetką :-):-):-) o i teraz wiem, czemu odradza sie farbowanie w ciąży. Poprostu gospodarka hormonalna nam sie bardzo zmienia!!!

Agorana - powodzenia na wizycie!!!!!!!!

reklama
ja się na początku bałam iść do fryzjera ze względu na mdłości - trochę niefajnie by było jakby trzeba było ..... a zapachy u fryzjera są dość intensywne ;)

Do góry