Pozna porą witam się i ja. Znow przestawił się mój zegar biologiczny- tz wrocił do normy – spanie do 10 - 11 i długie siedzenie w nocy
J Znacznie lepiej tak funkcjonuje, niż wstawanie o 8 rano do pracy i saie już o 21-22.
Cały dzień spędziłam po za domem . Byłam u koleżanki, co urodziła 2 msc temu sliczną, dużą!!! córcie.. A ona taka drobna kobitka i taki duzy bobas!!
Potem , ah rzy okazji bycia na drugim końcu Warszawy zajechałam do fajnej taniej odzieży. No i obkupiłam Lenke – 28 ciuszków hehe Na szczescie na różny wiek, ale za to same dobre firmy i w bardzo dobrym stanie. Wiem, ze musze przystopowac z zakupami dla niej, bo zaraz dostane kolosalny rachunek za ogrzewanie gazem. Ale nie umiem się powstrzymać !!!!! Wszystko dla niej!!!
Sam - duzo, duzo zdrówka dla córeczki!!!!
NataliaSe - zdrowiej szybciutko!!!
juluszka - odpoczywaj, odpoczywaj. Trzeba docieniac uroki L4 , to taka jedyna, niepowtarzalna okazja dodatkowego płatnego urlopu :-):-):-)
Impresja Wiosenna - gratuluje córci!!! Doganiamy już lipcowych chłopców
:-):-)
fela_76 – gratulacje chłopaczka !!!! Mi krzyknęli przez tel. za takie dokładne usg 250zl. Taka cena niestety jest!!!
monia1021 – moja mama jak była z moja siostra w ciazy to do 4msc!! Nie wiedziała, ze jest w ciąży. Normalnie maila miesiączkę, zero tycia i zero mdłości. A jak jej zaczeły się mdłości i wymioty pod koniec 5 msc , to do konca ciąży je miała !!! Raczej Cie ie pocieszyłam, ale glowa do gory. Kazda z nas inaczej przezywa i odczuwa ciążę. Ja zdychałam na początku heehhe
Nathi - witaj !!
agnieszka...24 - to zalezy jak liczone sa miesiące wg. kalendarza księżycowego (pelne 4 tyg) czy tak jak ma mieciac ponad 4tyg . I wg. tego drugiego kalendarza 6msc zaczyna się w 22,5tyg. A wg. księżycowego – 21 tydz. to już 6 msc.
AAA a kiedy ja obrączki się doczekam!!!
Chyba dlugo jeszcze będę panna , a teraz panna z corcią heheh