reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

dzięki wielkie.
Faktycznie z czarnym problem,krowa brązowa też jest;-).

a puszczasz Tomka do przedszkola jeszcze?

karol wstał i połozył sie u mnie i dalej ciągnie :szok:,Julek też.
ŚWIATło w pokoju i śpią dalej.:dry:

reklama
Justysiu o której chłopcy Ci zasypiają, że tak długo sypiają?

A Tomka do przedszkola wozimy. Nasze przedszkole czynne jest w lipcu. W sierpniu niestety nie :sorry: Niech się chłopak przyzwyczaja, bo ostatnio znowu jakiś marudny jak ma iść do przedszkola.

No nic. Zabieram się za robotę - jeszcze jakieś śniadanko muszę sobie zapodać. A po południu do logopedy(znajomej) na ćwiczenia z Tomkiem.

z ich spaniem bywa różnie.
FAKtycznie im wczesniej sie położą tym wcześniej wstają.
Teraz długo siedza na dworze nieraz prawie zakręci sie do 22.00 bo jasno ,a nieraz o 20.00 i śpia.
Jeszcze zależy czy Julek śpi w dzień czy nie ,a jak tak to do 14.00 to ok bo później przerąbane.

Witam

Urodzinki i wakacje na tapecie
U nas narazie jakieś marne plany wakacji, nic konkretnego, a co do tortu to gdzie kupię glukozę? Chyba prawie w kazdym spożywczym, co?
Ja kupiłam 6 takich barwników NAJTANIEJ Barwnik spożywczy + gratis (1659075924) - Aukcje internetowe Allegro

Pati i co z tym siusianiem? To jakieś zapalenie, mam nadzieje że nie
Ewa przykro z powodu uszka :-(
Justysia fajne wakacje pod namiotem :tak: na pewno będziecie się super bawić, no ale jak miałoby być inaczej, jak fajna rodzinka to i zabawa wszędzie będzie super :-)

Daisy gratulacje awansu :-)

U mnie pogoda super, pranie się wyprało, muszę wywiesić, więc uciekam..... Buuuuziaki!

Witam mamuśki
widzę, że już planujecie urodziny. normalnie jak to zleciało te 2 lata.
ja chyba w tym roku nie podejmę się pieczenia torta, bo wymyśliłam sobie że ma być z bobem budwoniczym tzn.Oskar uwielbia go. aż takich zdolności to niestety nie mam. no chyba że, któraś mnie poratuje jakimś łatwym pomysłem na tort z bobem, hehehe
no i od tygodnia zaczełam odpieluchowywać synka i jestem załamana. normalnie czuję sie tak jakbym miała w domu każdy cm podłogi obsikany. co prawda zrobił już postępy-wkońcu siada na nocnik i pokazuje jak ma makro ale bardziej przeszkadzaja mu mokre skarpety niż majtki :-). no ale nie mogę sie załamywać. podobno najgorsze są pierwsze 2 tygodnie.

Glukozę w proszku kipiłam w polo, z delecty, mam nadzieję że o to chodziło.

Justysia tak odnośnie zabarwiania, bo właśnie Olcia niedawno pisałą o kisielkach barwiących język, no i ten o smaku coli barwi na czarno, może coś takiego użyjesz do krówki?

Dziewczyny macie gdzieś może przepis na masę maślaną do której dodaje się masę krówkową, taką z puszki, miłam coś takiego wyszukane w internecie, ale już nie mam i nie mogę znaleść, może coś wiecie na ten temat to proszę o pomoc

Co do urodzin, tortow.. Musze poszuac oplatka z koparka/traktorem :-) bo to najwieksza frajde mu sprawia. Ciekwe czy dostepne sa w ogole dekoracyjne figurki jadalne w ksztalcie kopary/traktora? moze sie orientujecie..

Mam dylemat co do wakacjiL morze czy mazury? Chyba jednak morze bardziej.. CHCemy jechac z malym. Macie moze sprawdzone kwatery, NIEDROGIE z atrakcjami dla dzieci?

reklama
Do góry