reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

vercik, pewnie że Cię pamiętamy. Gratuluję zdanego prawka :-)

Julce gorączka spadła po nurofenie , spacerowaliśmy cały dzień ale to był zaje... ciężki dzień. Mała co kilka chwil bek nie do wytrzymania. Tak ma napuchniete dziąsło ze cokolwiek weźmie do buźki to płacz. Jeść nic nie chce, pije tylko trochę i boję się żeby się nie odwodniła. Teraz śpi ale co kilka chwil płacze przez sen. Jesteśmy z m wykończeni, oby te ząbki się przebił jak najprędzej. Bidula się męczy a ja niewiele mogę jej pomóc. Dentinox można 3 razy dziennie a ja jej pół tubki dziś nasamrowałam i co i lipa. Teraz znów ma gorączkę dałam nurofen, to p. bólowe jest wiec może jej pomoże, oby...

dobrej nocki życzę kobitki, ja zmykam sie myć i korzystać z chwili. No i jeszcze muszę małą przez sen nakarnić. Od 17 zjadła 20 ml mleka, kaszki 4 łyżeczki i nic więcej.

reklama
KAMLOTKA zaglosowane!! p.s. swietna jest ta Wasza galeria!!! :-) :-) Z corci modelka rosnie

VERCIK
witaj po przerwie!!! gratki prawka!!

BEATO z zelami do zabkow jest tak,ze one działaj tylko na ta gorna warswte dziaselka, nie działaj na dolna ...a jak zabek sie przebija to przez wszytskie warstwy.. wiec mzoesz smarowac i smarowac i tak bedzie bolec... znieczulisz tylko zewnetrzna warstwe zabka :-(

ale pustki, choć nie dziwię się, taka pogoda że nikomu nie chce się siedzieć w domu. Jula teraz śpi, ja gotuję bigosik z młodej kapustki i idę prasować. Potem dluuuuuuuuuugi spacer o ile Julka będzie się dobrze czuć. Miłego dnia Wam życzę !!!

witamy się i my niedzielnie

my już też mamy jeden spacerek za sobą, bo rano poszłyśmy z córcią do kościółka, później coś zjedliśmy i jak małą zasnęła o 11.30 to śpi aż do tej pory :szok::szok::szok:

grill wczoraj się udał, pogoda dopisała więc wszystko oki,

po zdjedzeniu obiadku wyruszamy do znajomych niedaleko kościerzyny więc pewnie znowu do wieczora nas nie będzie
miłej niedzieli życzę

Witam się ponownie:tak::tak::tak:
widać, że weekendzik,;-);-) i że pogoda dopisuje,:-):-):-) bo tutaj ciszaaaa ogromna

a ja wpadłam tylko na chwilkę aby pochwalić się , że u nas też :tak::tak::tak::tak:zawitał już w końcu pierwszy ząbek,:tak::tak::tak::tak: co prawda dopiero się przebił, więc nim wyjdzie cały to pewnie jeszcze trochę minie, w sumie to zauważyłam go już wczoraj, ale podejrzewam, że to jednak w piątek się przebił, bo mała za nic w świecie nie dała sobie to buźki zajrzeć, pewnie ją wszystko bolało:-:)-:)-(

mamy niedzielny wieczorek i koniec już długiego weekendu buuuuu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i jutro znowu do pracy,:no::no::no::no: aż mi się nie chce o tym myśleć, :no::no::no::no:
nic idę troszkę w domku ogarnąć, posprzątać, potem kąpiel Monisi i trzeba się dziś troszkę wcześniej spać położyć,:tak::tak: bo jutro znowu przed 6 pobudka, i tak przez cały tydzień, ehh ta praca,
a ja jeszcze mam przymusowego gościa,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co bym nie zapomniała, chyba długiego weekendu, przyszła do mnie wredna @ więc samopoczucie też troszeczkę gorsze:-:)-:)-(
no ale już nie narzekam, mam nadzieję, ze coś naprodukujecie, abym mogła chociaż kilka postów przeczytać

Dzien dobry moje kochane lipcoweczki :-)

Nie odyzwalam sie bo w czwartek przyjechalismy do Polski i zostaje tu do lipca :-D

Nawiasem mowiac czekam za podziekowania za sloneczko bo wam je tu przywiozlam zebyscie juz tak nie narzekaly ;-):-D U nas to wielki szal, wszystkie babcie chca bawic, wiec chwilowo na brak ludzinie narzekam i odkad przyjechalam to rodzinnie imprezuje ;-)

Gratuluje zabkow i zeby sie nezbolesnie pojawialy

Vercik, Olcia fajnie ze znowu sie pojawiacie

I moglybyscie cos mimo sloneczka pisac no ;-)

reklama
A my sie witamy z rana:eek:
Wczoraj specerk sie udal ja wyjechalismy o 14 to wrocilismy dopiero po 19 i bylo super.

A ja juz do pracy wstalam...dobija mnie ta godzina.
Lece bo trzeba jeszcze kawe wypic i zrobic sobie jedzenie do pracy.

Do góry