reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
zaglądam na chwilkę bo zmęczona jestem...

Patra gratki dla Kacperka, oby każdy ząbek tak lekko wychodził. U nas idą 1 na dole i 2 na górze to razem będą 4 :) co do syt ze szwagrem... ja bym powiedziała jej , żal mi kobiet, wiem co moja mama przechodziła jak ją ojciec zdradzał a ona biedna niczego nieświadoma była.

My wczoraj cały dzień na dworze, dziś to samo. Tyle że ja o 13 dostałam ataku kamieni i do 17 mnie trzymało więc na popołudniowy spacer od 15-19 poszedł M z Julą sam. Mówi że takie spacery bardzo umacniają ich więź :D

a co do maca, maylah, ja wczoraj wypiłam piwko jedno jedyne i po 30 min mialam taką śrube ze masakra. Ledwo małej podałam o 22 mleko, więc stwierdzilam że nigdy więcej :D:D:D

Olcia, u nas ojciec chrzestny (brat M) też sie nie pokazał. Anka, moja siostra mieszka w Holandii i kase wysłała ale jest tyle km stąd a dzwoni i na skype pisze kilka razy w tyg.

PATRA gratulacje zabka!!!!!!!!!
Co do sprawy ze szwagerm to musisz sama wyczuc co bedzie lepsze ... Czasem lepiej sie nie wtracac w cudze sprawy, bo najgorzej Ty na ty wyjdziesz.. Jak szwagier ma dobra gadke, to jescze tak zakreci wokol palca zone, ze wyjdzie,z ety sobie cos ubzduralas, czy naoacila s wich malzenstwie.. Z drugiej strony jak nie poiwesz, a zona szwagra sie dowie o wszystkim i z eT tez o tym wiedzialas .. to tez bedzie niemila sytuacja....
Najlepiej zeby sama sie dowiedziala i to jak najszybciej, zeby nie miala do Ciebie pretensji,ze nic nie mowials... Moze sprobuj ja nakiierowac... W USTA USTA ostatnio byla wlasnie taka akcja o zdradzie i czy powiedziec swojej najlepszej przyjaciolce,ze maz ja zdradza

kurcze ale noc, Julka się męczyła z ząbkami. Pobudka po 5, spuchnięte górne dziąsło, idą jej górna 2 i 1. Do tego gorączka 38.1 dałam nurofen i liczę na poprawę. Powiedzcie mi czy ta gorączka to może być od ząbka? czy jak jej spadnie to mogę z nią wyjść ? jest tak cudna pogoda a ja na dziś mam zaplanowany dzień na placu zabaw z M Julką i moim chrześniakiem. Teraz nie wiem co robić ...:-( Tak mi żal Julci :-(

witam się słonecznie i sobotnie, chyba to lato pomalutku do nas jednak zawita
wczoraj troszkę jeździliśmy i w sumie do domku zlądowaliśmy dopiero ok 21 dziś też mamy zaplanowany dzień poza domkiem, pogoda zapowiada się ślicznie więc dzisiejszy grill dojdzie do skutku, i będziemy imprezować

Monia właśnie poszła drzemać, bo dziś już o 5 wstała i już zdążyła się zmęczyć,
ja już dwa prania zrobiłam, idę zaraz przygotować jakieś żarełko na grilla, potem zakupy, a później to już tylko laba i odpoczywanie...
wam życzę również chwilki oddechu, aby nagrać siły na następne dni, szczególnie dla wszystkich mamusiek pracujących

Addaaa a co u ciebie?? jak się czuje "lutowa" lipcówka??
Patra gratulujemy ząbka, u nas dalej nic
Beatko a czy są jakieś inne objawy prócz tej gorączki?? myślę, że mozna podejrzewać, że jej przyczyną jest ząbkowanie,
Niutka zdrówka dla Maksia

Czesc laski wiem, ze dawno mnie tutaj nie bylo i ze mniejeszcze pamietacie..

W skurcie co u nas przez ten czas...
zdalam prawko, przeprowadzilismy sie i pracuje od miesiaca wiec czasu malo na wszystko..kazda wolna chwile spedzam z malym na dworzu.

Jeszcze nie chodzimy ale samodzielnie potrafimy zrobic z 2 -3 kroczki jak nie mamy sie zego przytrzymac..sprobuje was nadrobic ale bedzie ciezko..

vercik fajnie, ze się odezwałaś, bo chyba ze dwa miesiące cie nie było, a pamiętać, oczywiście, że pamiętamy :tak::tak::tak::tak:
gratuluję znalezienie pracy, przeprowadzki no i oczywiście zdania prawka, ja jakoś cały czas się nie mogę zebrać, żeby iść na kurs

Beatko i co z gorączką?? spadła??

my zaraz uciekamy na grilla więc do wieczorka, albo do jutra

Witam i ja w tą piękną sobotę :tak:

Mała śpi, ogórkowa wstawiona, 2 prania zrobione, a ja wcinam dużego Calypso z dużą ilością sosu Toffi, to dla poprawy humoru, ale teściowa gdzieś wybyła, to i humor odrazu lepszy :tak: Na dworzu narazie byłysmy tylko chwilę na zakupach, ale pójdziemy jak sie obudzi

vercik_86 Witaj po długiej nieobecności, jak poczytasz nas to zobaczysz że byłaś wzywana do zameldowania się. Gratki z okazji zdanego prawka.

adudz82 miłego grillowania :tak:

beata26 wydaje mi sie że to od zębów ta gorączka, oby szybko minęła

Jakby któraś chciała oddac głosik....... Galeria pokazów

Fajnie, ze mnie jeszcze pamietacie..to fakt dlugo mnie nie bylo..ale trzeba bylo pomoc P przy rozkrecaniu firmy itd..za mniejwiecej 2 tygodnie wyjezdza do dusseldorf na montaz poreczy na jakas budowe..wiec wpadnie "troche" kaski..ale nie bedzie go z 2 miesiace wiec bedzie ciezko bez niego..i pradopodobnie zostane bez lapka wiec kicha bedzie na maksa...

Do pracy wstaje o 4.30 bo mieszkamy za gdanskiem a pracuje w Galerii Bałbyckiej wiec mam godzinke dojazdu do pracy.. i dostalam stanowisko na ktorym wczesniej pracowalam tylko w innym sklepie...wiec robie to co lubie..

A prawko zdalam za 1 razem..:-)

reklama
witam!
u nas su[per słoneczko swieci upaly tak jak pisalam ze bedą tak są :-D
mały spi, ja czuje się b.dobrze mam nadzieje ze atak bedzie caly czas.
Poza tym malemu wyszly 3 zabki takze mamy juz 7 :-D

Teraz wsyztskie mamy na specerkach a na bb cicho :tak:To ja tez lecę ! :p

Do góry