reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam się i ja w ten czwartkowy ciepły dzionek, u nas z rana nie zapowiadała się łądna pogoda, ale na szczęście słońce się przebiło, więc spędzamy dzionek poza domem, teraz była tylko przekąska w domku i jedziemy dalej tym razem do chrzesnej mojej córci, bo w sumie już dawno się nie widzieliśmy, pozdrawiam wszystkich i miłego dłuższego weekendu wam życzę, postaram się jeszcze do was zajrzeć, ale widzę, że nie wiele się tu od wczoraj naprodukowało

reklama
PYTANKO
Ktoras BEATKA :-) (chyba BEATKA Z) kupowała spacerówke-parasolke MAMAS&PAPAS Pipi taka błekitna w kropki. Jak ona sie sprawuje???????

Kurcze doslownie na kilka wyjazdow nowy Maclaren kupiony w Polsce jest za drogi... Uzywane tez stoja wysoko... A na maclarena z USA musial bym troche poczekac....

Stopi ja mam parasolke Pipi i jestem bardzo zadowolona:tak: jest lekka, zajmuje malo miejsca, zwinna, rozklada sie prawie na plasko, Mari ja bardzo lubi , wiadomo ze troszke trzesie na wybojach bo koleczka nie maja amortyzatorow ale to normalka. poza tym fajny deszczak ktory ma rzepki na dole i zatrzaski u gory - nie zawiewa z bokow, no i kolorek fajny, ogolnie polecam:-) no i cena ok

Witam i ja

U nas dziś ładnie, pogoda jak u Ciebie Adudz :tak: Ale wkońcu aż tak daleko siebie nie mieszkamy, niedawno byłam w Tczewie (chyba nawet o tym pisałam, ale jeśli dobrze pamiętam to wtedy Ciebie nie było tu kilka dni). Dokładniej to byłam w miejscu gdzie sprzedają jakieś części, koło starego samochodu strażackiego :tak:

Beatko, Femme teściowe normalnie niezłe, jeszcze do nich moja i mamy Gang Olsena :eek: albo inny, gorszy. Takze Kamis musi byc :tak:

Maylah hop, hop!!!!! Jesteś? Czy jeszcze imprezujesz? :-D

http://maluszkiwakcji.interia.pl/galeria-pokazow/art,3588,oliwia-i-dzien-pelen-przygod-.html

Ostatnia edycja:
hej

jestem, jestem, ale głowa mnie jeszcze boli.............
normalnie PAN KAC mnie dopadł, ale powiem Wam było zajjjjjjjjjjj**************e!!!!!!
wróciłam o 3 rano, Filip pozwolił pospać do 10, ale generalnie cały dzien chodzilam w pidzamie

zaraz lecę do lóżeczka, bo oczy mam takie przepite, oczywiscie znowu mnie dopadło zapalenie spojówek, chyba musze soczewki zmienić na inne:tak:

całuje mocno i miłej nocki

Stopi ja mam parasolke Pipi i jestem bardzo zadowolona:tak: jest lekka, zajmuje malo miejsca, zwinna, rozklada sie prawie na plasko, Mari ja bardzo lubi , wiadomo ze troszke trzesie na wybojach bo koleczka nie maja amortyzatorow ale to normalka. poza tym fajny deszczak ktory ma rzepki na dole i zatrzaski u gory - nie zawiewa z bokow, no i kolorek fajny, ogolnie polecam:-) no i cena ok

Dzieki za info!! Za pozno przeczytalam !!! Byla do kupienia dokladnie taka jak Ty masz za 130zl powystawowa... najgorsze,ze w Polsce nie mozna ich zobaczyc na zywo :-( A z checia bym ja porownala do maclarena quest i inglesine trip , bo jak roznica niewielka to ta Mamas & papas ma super cene

Witam się piątkowo :-) i bardzo słonecznie ;-) przynajmniej u mnie, więc mam nadzieję Kamlotka, że u ciebie jest podobnie, i wszystkim życzę dużo słoneczka, bo słyszałam, że niektóre tereny znowu zaczyna podtapiać

Maylah fajnie, ze imprezka się udała,

skoro tak nam słoneczko świeci, to dziś pewnie też będziemy sporo spacerować, przecież słoneczko trzeba wykorzystać, jak pogoda się nie zmieni, to jutro mamy zamiar grillować więc pewnie znowu w domku mało czasu będziemy spędzać

ja popijam kawkę i oglądam DD TVN, a moja mała chyba będzie się chciała zdrzemnąć, bo w sumie już od 6 nie śpi, i pomału zaczyna ją mulić

zajrzę do was jeszcze później
:tak::tak::tak:

Hej dziewczyny!
Dziękuję za tak ciepłe powitanie na forum! Jesteście kochane! :tak:
U nas dzisiaj piękna pogoda- słoneczko grzeje od samego rana. Ja wzięłam się za pranie i sprzątanie, a tatuś zajmuje się córeczką :-) Jak tylko się ze wszystkim uporam to idziemy na dwór i poopalamy się troszkę.

STOPI mam pytanie do Ciebie: Jak zmienic swój nick? Rejestrując się na forum, nie miałam pomysłu na nazwę i dałam imię córki... Można coś z tym zrobic? Np. MamaOlivii ???

Życzę wszystkim mamusiom pięknego i słonecznego dnia i mam nadzieję, że będę miała co czytac wieczorem :tak:

reklama
cześć Kobitki!
Witam się wreszcie. Ja mam złą taktykę chyba z czytaniem BB. Zawsze narobię sobie zaległości, a że chcę być na bieżąco, to potem nadrabiam przez dłuuuugi czas. I jak już doczytam do końca, to po pierwsze nic nie pamiętam, a po drugie moj czas się kończy:-(
Także nie wiem ile zdążę napisać, bo Mateusz zaraz pewnie się obudzi...

Spóźnione: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MALUSZKÓW!!!!!!

Dniem dziecka jestem trochę zawiedziona. Teściowie nawet się nie odezwali...:wściekła/y: Mi już nie chodzi o prezenty dla małego, ale mogliby się zainteresować wnukiem w taki dzień. Sami tam nie poszliśmy, bo by teściowa się nagadała, że przyszliśmy się upomnieć o prezent:dry: Chrzestny też się nie odezwał. Z chrzestną dzisiaj się będziemy widzieć. Prababcia i pradziadek dali 10 zł bo nie wiedzieli co kupić:eek: A moi rodzice kazali zamówić rowerek dla małego:-) Ale w sam dzień dziecka to nic niestety Mati nie dostał, oprócz prezentu od nas. Ale trudno....

Widzę, że temat teściowych na topie:-D Moja do tego gangu chętnie by się przyłączyła. hehehe. ale ona by ten klan szybko rozwaliła, bo uwielbia skłócać ludzi:-D

maylah- fajnie, że poimprezowałaś:tak: ja też chcę:-( ale większość koleżanek ma małe dzieci, a te które nie mają, to o mnie już zapomniały....

Aniu- trzymam kciuki za Jasia:-)

BeatkoZ- będzie dobrze. Będziesz blisko rodziców. Rzeczywiście są już w taki wieku, że pewnie potrzebują czasem pomocy. A szybko się przyzwyczaisz do nowego miejsca. A może będziesz mieszkać blisko którejś ciotki z BB?:-)

Stopi- Twoja Lenka to mała podróżniczka. Podziwiam Cię, że tak dajesz radę w tych podróżach:tak:

Oj, Mati się budzi....
Przepraszam, ze nie odpisałam wszystkim:-( Nie wiem kiedy znowu zajrzę, bo jadę służbowo na weekend do Wrocławia. Całe szczęście mąż i Mati jadą ze mną:tak:
Całuje Was!
Życzę Wam ślicznej, słonecznej i bezdeszczowej pogody!!!!!

Do góry