hejka, u nas pogoda srednia, dośc ciepło (15st) ale pochmurno. Jednakże spacerek zaliczony :-) Kupiłam Julce pierwsze biciki a raczej kapcie z befado. Mała w nich dziwnie nogi stawia ale za to ustoi w nich dłuuugo i się sama z tego cieszy:-)
niutka, u nas przebierenie to też koszmar od jakiegoś czasu, a juz jak jest kupsko to uuuuuuuuuuu
Dziewczyny widziałyście dzisiejsze prognozy pogody??? Lato idzie
) Ale się cieszę, w końcu wskoczę w sandały i krótkie portki
laluśka nie grzesz!!
ja w portki krótkir wchodzę tylko w domu , mam dupsko jak szafa i brzuch taki bleeeeeeeee aż wstyd jechać na wakacje ...:-(
również witam
NOWĄ MAMUŚKĘ I OLIWCIĘ !!!
BeaciaZ wierzę że to dla Was trudna decyzja , ale na pewno zrobiliście listę ZA i PRZECIW i na pewno więcej było ZA skoro wracacie. Z pewnością dobrze Wam się tu wszystko ułoży :-)
ja też ostatnio się zastanawiałam gdzie się podziewa Aga24 i Olcia i wogóle Ewka i inne babeczki
Teściowa mnie dziś wkurzyła , nie dość że przyszła naburmuszona bo niby koło niej przeszłam i jej nie widziałam ( to mogła krzyknąć a ja serio jej nie widziałam) to durnych pytań i stwierdzeń część następna :
- a te kapcie to na nią dobre są? (nie specjalnie kupiłam za małe żeby nóżki obtarła i chodzić nie mogła )
- a ten rabarbar to po co ci? ( nie wiem może Julce nagotuje zupy) oszalałaś? przecież jej kości zanikną od kwasu (
)
- a co jej kupiłaś za pieniądze od nas? (nic, może coś nad morzem jej kupię) co?? tyle czasu będziesz czekać?
- a gdzie jest jej obiad ? ( tam gdzie co dzień, na kuchence w garnuszku) to ty już go grzejesz?? przecież jeszcze nie ma 13? (stoi i czeka ąz mama go włąćzy podgrzeje o 13 i da dziecku)
- Julka nie rób tak bo się uderzysz (dziecko stało przy balkonie i waliło rączką w szybę)
- chodź na rączki, nie chcę żebyś sobie krzywdę zrobiła (przestanie ją mama na rękach wiecznie nosić ! ona ma się uczyć chodzić a nie cofać w rozwoju ! ) oo ja z niej downa przecież nie zrobię (
)
- Julka idziemy dada jak zjesz , zostaw mi klucze ( połozyłam na stole ) ale dałaś tylko od piwnicy (owszem po co mamie od domu skoro Marek za godzine będzie w domu) łee to ja mam tyle z nią siedzieć a nie mogę wyjść wczesniej ? ( nieeeeee, Marek chce też z nią iść) przecież ja Ci tych kluczy nie wezmę ( grrr)
MASAKRA to wszystko w 15 min. I jak tu z takim czubkiem wytrzymać w zgodzie?
aaa ja też oglądałam KSD i jak dla mnie końcówka durnowata, pewnie nakręcą drugą serię