cześć Kobitki!
Witam się wreszcie. Ja mam złą taktykę chyba z czytaniem BB. Zawsze narobię sobie zaległości, a że chcę być na bieżąco, to potem nadrabiam przez dłuuuugi czas. I jak już doczytam do końca, to po pierwsze nic nie pamiętam, a po drugie moj czas się kończy:-(
Także nie wiem ile zdążę napisać, bo Mateusz zaraz pewnie się obudzi...
Spóźnione: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MALUSZKÓW!!!!!!
Dniem dziecka jestem trochę zawiedziona. Teściowie nawet się nie odezwali...
Mi już nie chodzi o prezenty dla małego, ale mogliby się zainteresować wnukiem w taki dzień. Sami tam nie poszliśmy, bo by teściowa się nagadała, że przyszliśmy się upomnieć o prezent
Chrzestny też się nie odezwał. Z chrzestną dzisiaj się będziemy widzieć. Prababcia i pradziadek dali 10 zł bo nie wiedzieli co kupić
A moi rodzice kazali zamówić rowerek dla małego:-) Ale w sam dzień dziecka to nic niestety Mati nie dostał, oprócz prezentu od nas. Ale trudno....
Widzę, że temat teściowych na topie
Moja do tego gangu chętnie by się przyłączyła. hehehe. ale ona by ten klan szybko rozwaliła, bo uwielbia skłócać ludzi
maylah- fajnie, że poimprezowałaś
ja też chcę:-( ale większość koleżanek ma małe dzieci, a te które nie mają, to o mnie już zapomniały....
Aniu- trzymam kciuki za Jasia:-)
BeatkoZ- będzie dobrze. Będziesz blisko rodziców. Rzeczywiście są już w taki wieku, że pewnie potrzebują czasem pomocy. A szybko się przyzwyczaisz do nowego miejsca. A może będziesz mieszkać blisko którejś ciotki z BB?:-)
Stopi- Twoja Lenka to mała podróżniczka. Podziwiam Cię, że tak dajesz radę w tych podróżach
Oj, Mati się budzi....
Przepraszam, ze nie odpisałam wszystkim:-( Nie wiem kiedy znowu zajrzę, bo jadę służbowo na weekend do Wrocławia. Całe szczęście mąż i Mati jadą ze mną
Całuje Was!
Życzę Wam ślicznej, słonecznej i bezdeszczowej pogody!!!!!