reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witamy z ranka! :-)

Mała spała, ale Teściowa znowu czajnikiem ją obudziła, jakby nie mogła chwilę poczekac przy nim :no:

BeatkoZ na pewno długo rozważaliście wszystkie "za" i "przeciw", pewnie tych plusów było więcej, skoro taka decyzja, także będzie dobrze, też myślę podobnie, że fajnie że rodzice będą mieli wnuczkę przy sobie :tak:

Dmuchawcu u nas nie ma planów na weekend czerwcowy, ale Wam życzę udanego wyjazdu :tak:

Muszę uciekac, bo Dziecię wzywa

http://maluszkiwakcji.interia.pl/galeria-pokazow/art,3588,oliwia-i-dzien-pelen-przygod-.html

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy się i my na chwileczkę po długiej nieobecności i standardowo wieczorową porą.
Wszystkim kochanym słoneczkom składamy troszkę spóźnione ale bardzo szczere życzonka z okazji ich świeta :-):-D:-)

Kolorowych snów,
uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół,
i wesołej rodzinki.

U nas wszystko cacy :-) tylko czasu na wszystko brakuje ... TŻ często wyjeżdza więc przy dzidzi i dwóch piesach ciężko znaleźć czas na necik ... Ściskam Was mocno i powiem szczerze bardzo mi Was brakuje kochane. Mam cichą nadzieje że powoli wszystko wróci do normy i znów troszę z Wami popiszę :tak:
Ściskamy mocno i moc buziaczków na miły poranek :-):-):-)

A kto mial sie z nami spotkac????????????? :-)Cos ten spacer nam w czasie sie przesuwa!! :-) p.s. juz wiem chyba dokladnie gdzie meiszkac :-), bylam tam z kolezanka na ogledzinach przedszkola :-) Buziak dla Ciebie i Roksanki!!!!!!!!!!!!

BEATKO ja to mam w glowie ten sliczny pokoich co zrobials dla corci... i jakos mi smutno,ze wracacie... Choc rozumiem -tesknota, rodzina.. Trzymam kciuki zeby ulozylo sie Wam zycie w Polsce.

OLIVKO witaj!!!!!!!!!! i mam nadzieje,ze szybko sie tu zaklimatyzujesz :-)

MAYLAH mh... jak ja bym powiedziala jakie sa ceny za maly kawalek ziemi w Warszawie w dobrej dzielnicy... Powiem tak dom moich rodzicow co stoi pusty jest malo wart, ale ziemia majatek... A to taka mala dzialka, ze prawie ogrodka nie ma!!!

ANNIE ja Wam sie nie dziwie,ze wolicie byc w DE. Znacznie lepsze warunki do zycia!! Choc ja w Kielu bym nie mogla mieszkac.. nie wiem jak jest w Twoim rejonie, ale tam strasznie sztywni ludzie i az za duzy porzadek heheh

Ma ktoras z Was kontakt z AGNIESZKA 24???????????Wiecie moze co u niej???????????

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!!
Mi sie zabardzo pisać nie chce bo unas woda stuka o parapet.
A ja mam coś inne przypuszczenia co do tegorocznego lata.
Ale jak tu nie miec jak mało wiosny w tym roku to i lata ni bedzie.
Obym sie myliła.

ASIU widzisz już jedną znajomą sąsiadke byś miała.:tak:;-)
Tu też tak działaki stoją,chyba na wsi to tak jest do 30tys.,no ale Ci co sprzedaja teraz za 30tys. to kupili za 5tys.:sorry2:.

Kama JA też nie widziałam ,ale mój mąż miał okazje!:-D:-D:-D:-D

Beatko to faktycznie rodzice do młodych nie należa.
PRZYJEŻDZAJ!!!

ja Też sie zastanawiałm co u EWY !!
wESELEM ZAJETA CZY JAK?:confused:
Bo chyba jej nie zalało !!:confused::dry:

Ja też się witam. U nas nadal pochmurnie, ale na szczęście nie pada. Mam nadzieję, że prognoza się zmieni. Za chwilę wracam, bo Kuba podreptał do kuchni i słyszę że ciśnie :)

Witam lipcóeczki :)
jeszcze tylko dziś praca do 20.00 i będzie dłuższy weekend :) :) :)

na wstępie również przywitam Oliwkę i jej mamę, i jak już pisały dziewczyny udzielaj się częściej, będzie więcej do czytania :) :) :)

co do spania to u nas butla z mleczkiem jest o 20.00 więc maksymalnie do 20.30 Monia już śpi, a wstaje ok 6.30 bez zadnych pobudek w nocy, no chyba, że jej się coś złego przyśni, to się obudzi, ale dostanie smoka i śpi dalej,
a co do spania w dzień to u nas teraz zazwyczaj jest tylko jedna drzemka ok 1,5 godz między 10.00 a 12.00, a od południa nie chce już spać aż do wieczora

wiecie co, jest dopiero 9.30 a ja już jestem zmęczona jak by to była 9.30 ale wieczorem, mała tak mi dziś od 7.30 marudzi, że już nie daję rady, nie wiem czy to taka szarość za oknem, i brak słoneczka na nią tak działa, czy moze w końcu się jej te zęby przebiją, no ale ile można zwalać na wychodzące ząbki, maruda taka z niej, że :szok: już sama nie wiem co się dzieje :/
nic tylko by chodziła za ręce, na siedząco pobawić się nie chce, w łóżeczku posiedzieć też nie, jak siedzi w krzesełku to zaraz wszystkie zabawki są rozrzucane po całym pokoju,najpierw specjalnie pozwala wszystkie zabwaki, a potem płacze, zę nie ma się czym bawić, i tak w kółko ehhh

maylah ja też obejrzałam KSD i doszłam do tego samego stwierdzenia, dziwny koniec

Asiu a może Kubuś specjalnie chowa wam buciki bo wie, że jak nie znajdziecie to dostanie nowe co?? pewnie mu się stare już znudziły ;) ;)
a co do pogody to mam nadzieję, że się sprawdzą, bo już dosyć tej szarości za oknem

Justysiu - ława na cegłach?? ja w sumie widziałam, ale na działce, no ale nie mów, że takie cuda widziałaś u kogoś w domu??

z tego co wyczytałam to chyba większośc z was lubi sobie rano pospać, to chyba ja należę do tej mniejszości rannych ptaszków, nie umiem spać dłużej niż ok 6.00, czy wolne czy nie do pracy to i tak zazwyczaj o 6 już nie śpię, a chodzę spać mniej więcej koło północy, no wczoraj zasnęłam ok 23, to dziś już o 5,45 się w łóżku kreciłam i nie wiedziałam co z sobą zrobić
za to mój M to by spał ile wlezie, czasami w sobotę to do południa nie wstaje :/

Beato w Pl wszystko jakoś się wam ułoży zobaczysz, bedzie dobrze

no moje dziecie właśnie zasnęło po półgodzinnym lamencie w łóżeczku

lecę sobie zrobić kawkę , któraś też ma ochotę??

ABUDZKU ,a TY gdzie pracujesz .Bo mnie chyba coś mineło!
JA pije sobie kawke ''o poranku'' z biedronki:-).

Wiesz ja nie widziałam ,ale mój M .tak .
Był kiedys na kawie u koleżanki ,która go zarosiła i wcale to nie była altanka.
Ława na cegłacj podwyżoszona (zrobiona na stół,wysokosc stołu)
,mówi ,że chyba za nisko im sie jadłło!:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Ale mówi ,że to nie było najgorsze,najgorsze to były brudne paznokcie jak u baby jagi.
Więcej tam nie pojechał:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D!!!!

Ja się przyłączam do kawki.
Aniu pytałaś gdzie dokładne się wybieramy, otóż jedziemy do niewielkiej wsi w okolicy Ciechanowca. Nie wiem czy coś Ci to mówi :)

hehe też chyba bym nie pojechała więcej,
a pracuję jako doradca klienta w jednej z sieci komórkowych :)
a że pracuję na zmiany, to tak czasami kończę, bo albo mam tydzień na rano 8-15, albo tydzień na popoludnie to wtedy 13-20

Asiu Ciechanów to wiem gdzie jest, bo mam nawet tam chrzestną, ale Ciechanowiec to nie wiem gdzie leży:confused::confused::confused: aż zaraz z ciekawości spróbuję znaleźć na google maps

Ostatnia edycja:
Mówi, mówi. Przejeżdżam obok Ciechanowca jadac do rodziców:tak: Ale szczerze mówiąc liczyłam, że jedziesz na mój wschód i że może się spotkamy:sorry2:

reklama
Ania jeszcze nic straconego:) Ja naprawdę dużo podróżuję po kraju. Teraz z mężem, jak będzie w pracy-to sama, więc żaden problem, możemy się spotkać.
Dziewczyny a co ze spotkaniem lipcówek i lipczątek??? Jakoś temat ucichł...

Do góry