Wilsonka a ile wsypujesz kaszki na ile mleka? Bo ja za Twoją radą kupiłam smoczek z Canpola szybki z dużą dziurką i wczoraj zrobiłam jej 150 ml mleka modyfikowanego z 2 łyżkami kaszki- wciągnęła aż zassało smoczek w niecałe 10 minut i musiałam jej jeszcze cyca dać. Dzisiaj zrobiłam 180 ml mleka z 3 łyżkami kaszki i znowu to samo. Zjada wszystko jak odkurzacz- zastanawiam się czy jeszcze zwiększyć porcję, wsypać więcej kaszki, czy dać mniejszy smoczek
Dmuchawiec bardzo mi przykro z powodu Twojego Aniołka, ale na pewno będzie tak jak mówią dziewczyny, Aniołek jeszcze do Ciebie przyjdzie tylko zmienił datę narodzin
Olcia mnie tez to niedługo czeka, więc czytałam Twojego posta z zapartym tchem i juz mi się łezki kręcą jak pomyślę że moja niunia będzie siedzieć z obcą babą
Justysia gratuluję 2 kresek,to cudna wiadomość,
ja też się zastanawiałam czy przypadkiem nie jestem w ciąży bo do tej pory okresu brak, ale okazało się że jedna kreska na teście
Dmuchawiec bardzo mi przykro z powodu Twojego Aniołka, ale na pewno będzie tak jak mówią dziewczyny, Aniołek jeszcze do Ciebie przyjdzie tylko zmienił datę narodzin
Olcia mnie tez to niedługo czeka, więc czytałam Twojego posta z zapartym tchem i juz mi się łezki kręcą jak pomyślę że moja niunia będzie siedzieć z obcą babą
Justysia gratuluję 2 kresek,to cudna wiadomość,
ja też się zastanawiałam czy przypadkiem nie jestem w ciąży bo do tej pory okresu brak, ale okazało się że jedna kreska na teście