reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Ja sie tylko melduje ze zyje :-) Jestem, ale mam teraz duze tłuamczrnir do robienia znowu do sadu, w tej samej sprawie co ostatnio, ciesze sie bo troche kaski wpadnie, ale przy Filipku teraz na nic czasu nie mam, bo on taki maruda, wiec tłumacze kiedy tylko mam chwilke, obiecuje ze bede zagladac, ale chyba tylko noca. jeszzce dzis do szkoły nie wiem w ogóle jak wujade z garazu, bo mam taki zasypany :(
CAłuski i chyba dzis Zosienka skonczyłą pół roczku? Tak? Duzo zdróweczka !!!! I radosci dla Niej i Rodziców
pa

reklama
Ubrałam moja żabke w kombinezon i wyniosłam w foteliku na balkon,usneła wiec wniosłam ja do mieszkania przełożyłam do wózka i otworzyłam okno...śpi jak susełek już 2 godz.:-):-):-)

Dmuchawcu nasz kochany moc uścisków dla Zosieńki!!!!!!!!!

Dzieki dziewczyny za wątek o zabawach z naszymi maluszkami....tylko najgorzej że jak zaczne już cos spiewac to cisna mi sie łzy na oczy i musze sie ciagle wycierać nie wiem jakaś głupia jestem...ale tak mam.

kupilam na allegro sukieneczke za 10zł

Ada jak tam samopoczucie jak sie czujecie???

pa

Załączniki

• 9d5040f1e858778dmed.jpg
    9d5040f1e858778dmed.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:
CAłuski i chyba dzis Zosienka skonczyłą pół roczku? Tak? Duzo zdróweczka !!!! I radosci dla Niej i Rodziców
Faktycznie Zosia ma dziś miniurodzinki a więc wszystkiego najlepszego

ale o ile dobrze pamiętam to Synek naszej Moderatorki IWOON kończy dziś też pół roczku. Dominiczku wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 6 miesięcy

A no tak!:-D Kończymy dziś pół roczku! Mam sklerozę postępującą!!:tak: Nie wiedziałam nawet ktory dzisiaj jest:-D

Dla Dominiczka moc całusów od Zosi!!!:tak::tak::tak:

Daisy sukieneczka ładniutka:tak: Ja właśnie ze spacerku wracam i przy okazji z wycieczki po lumpeksach (ale cudne ciuszki kupiłam!!!mówięWam!:-D)

Ja jakos nie mam kiedy po lumpach biegac i natchnienia nie mam, i nie potrafie jakos ale chyba bede musiala przed praca na minutke po drodze wpadac gdzie niegdzie:-):-):-)

pochwal sie dmuchawcu co kupilas zrób zdj. to moze wieksza ochote złapie i zaraz pogonie do nas po lumpach:-) a i zielenieje z zazdrosci!!!!!

Ostatnia edycja:
Pewnie, ze sie pochwale, ale jak wyschnie, bo własnie do pralki wrzuciłam:tak: Tylko powybieram co ładniejsze rzeczy, bo ja nie znam umiaru w tym kupowaniu i zdjec byłoby duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo:-D
Mnie tez by sie biegac nie chciało, ale raz sobie pójde z Zosia na spaderek w tym kierunku...raz w innym i tak wstapie po drodze tu i tam. Czasem to normalnie jakby na mnie czekały te ciuszki:-D Potem sobie je segreguje rozmiarami i dokupuje to, czego nie mam na dana pore roku. Teraz jestem na etapie kupowania rzeczy letnio wiosennych w rozmiarze 74, 80, 86(teraz zaczynamy nosic68).

Dmuchawcu skoro Zosia taka drobna to może się wstrzymaj już z tymi rozmiarami. Tomek obecnie kończy nosić na 86cm, jedne spodnie na 92 są na niego dobre, reszta o jakieś 5-8 cm za długa, a on ma już 2 lata i 5 miesięcy!!! Dopiero teraz nosi spodnie które dostał rok temu pod choinkę, wcześniej były za duże :no: a w kombinezon dwuczęściowy na 80 się mieści :szok:, który był kupiony w zeszłym roku.
Aniu dobrze radzę nie kupuj większych, bo moda się zmieni ;-), a poza tym co ty będziesz robić przez następne 2 lata?? :-D

Właśnie był ksiądz po kolędzie :) przyjęliśmy z teściem i dzieciakami. Mąż i teściowa jeszcze w pracy, więc frekwencja nie pełna.

Zapomniałam:
Wszystkiego najlepszego dla dzisiejszych solenizantów!! To już pół roku!!

Ostatnia edycja:
Ewa -no fakt:errr:. Moda to sie moze tak strasznie nie zmieni, ale miejsca w szafie zabraknie. Zosia jest drobna, ale ona teraz przybiera kilo na miesiac:cool:, pewnie chce rówiesników dogonic:-D Wiec myslałam, ze rozmiar 74 na wiosne bedzie ok, a na lato 80:confused: Myle sie?

Chyba to wszystko zależy od ciucha. Tomasz miał body na 74 z H&M i nosił je do 1,5 roku albo i dłużej. Adam już w nie wskoczył, ale jeszcze ponosi na pewno.
To samo z t-shirtami. Tomek dostał z Cheeroke (w czerwcu 2008!) 2 koszulki 9-12 mies i dalej w nich chodzi (po domu, bo już tak uflejone, że doprać się nie da, ale rozmiarowo jeszcze dają radę!!! :szok:). Krótkie spodenki tego lata nosił te same co w lecie 2008.
W przypadku dziewczynek i wszelkich sukieneczek to widze po bratanicy męża. Najpierw sukienki miała do kostek, póżniej do kolan, a teraz ma miniówki :-D takie w sam raz do leginsów ;-)

A co do rozmiaru 80 to tak jak pisałam. Np. mam 2 pary spodni z Coccodrilo na 80 i nosił je od końca lata'08 (na szelkach) do końca lata'09. Teraz 86 sa w sam raz. Bluzy za to ma większe. Te 92 są na niego dobre. Chociaż ma sweterek z reKids na 86 i jest jeszcze całkiem spoko.

Ostatnia edycja:
reklama
W przypadku dziewczynek i wszelkich sukieneczek to widze po bratanicy męża. Najpierw sukienki miała do kostek, póżniej do kolan, a teraz ma miniówki :-D takie w sam raz do leginsów ;-)

Oooo! No widzisz:-D To i u nas tak bedzie:-D

A tak powaznie mówiac...jak sie mieszka w takim grajdole:-D, ciezko kupic cos fajnego w "normalnym" sklepie. Po jednym praniu robi sie szmata, niewiadomo co do czego. To chyba tylko lezało obok bawełny:cool: mam wrazenie. W szmateksach tez wiekszosc to szmaty:-D, ale zdarzaja sie rzeczy cudne, nie zniszczone i przede wszystkim gatunkowo super! I takie własnie kupujemy:cool2:dla Zosi. Bucików bym nigdy nie kupiła uzywanych, no i bielizny-majteczek.

To zdjecia juz wklejałam, ale jeszcze raz, bo sukienki tez lumpeksowe:
P1070402.jpg P1070966.jpg zdjecie 392.jpg

Ale wybrałam zdjecia:-D Miny sa niezbyt udane.

Ostatnia edycja:
Do góry