reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Moja Zosieńka w nocy marudziła a za dnia odsypia, oczywiście jak ja jestem obok i cyca wywalam:wściekła/y: tak więc muszę leżeć razem z nią jak ten placek, a w domu jak po wybuchu bomby.
alusia8989 trzymaj się kochana jesteśmy z Tobą:-)
adddaaa a może ma po prostu gorszy dzień, Zosia śpi i marudzi na przemian.Zyczę Ci żeby to była jakaś błahostka.
annie22 to podobnie jak u mnie aż się boję wieczora, jakby co to będziemy gadać na BB
maylah współczuję Ci nie ma nic gorszego od bezzenności
adudz82 gratuluję wymiarów no no no:-)

A to moje Słoneczko

Załączniki

• 20091127368.jpg
    20091127368.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 33
Olcia, ale fajny golas!:-D

A my własnie wróciłysmy ze spaceru po sklepach:tak:Dwie i pół godziny nas nie było:tak:Jak ten czas szybko leci, a pieniadze jak szybko znikaja!:shocked2:

Olcia a jakie radosne te Twoje Sloneczko:tak::-D
my tez wrocilismy ze spaceru, pol godzinnego:cool2: kurcze zimno tak ze az uszy mnie bola i zeby, dluzej nie wytrzymalam:-p
mam pytanie, w dni bardzo chlodne bedziecie chodzic na tak samo dlugie spacerki jak zawsze?
Dmuchawiec znikaja znikaja!:tak::szok: i zawsze ich brak:-( ja dzis zagram jak zawsze zreszta w euro lotto, moze wygram choc z milion:-D, trzymajcie kciuki!

A my dziś na spacerze nie byli,bo matka zajęta!!:rofl2:
A ta kasa cholernie leci,żeby tak łatwo przychodziła jak odchodzi!!!
A tu za HU,HU nieeeeeeeechhce!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
Ja jak ide do sklepu to chora jestem i nic takiego sie :no:kupuje.W domu siedze i patrze w torbe za co ja tyle zapłaciłam???????????????????????!!!!!!!!!!1:no::no::szok::wściekła/y:

Na dworek można wychodzić póki temp.nie jest wieksza niż minus 10,zdajsie:tak::tak::tak::tak:.
Narazie nam nie grozi tyle,a mam nadzieje ,że teraz jak nie co roku bedzie i śnieg na świeta spadnie!!

PATRA MIŁEGO WEEEECKENDUUUUU!!!!

Dobra ja spylam do tego sklepu ,bo mąż o 17.00kończy robotke!!A do domu ma 7min drogi autem!!:rofl2:

Alusia- trzymam mocno kciukasy!!!
no to wkleje zdięcie mojej małpeczki...te ubranka były na 54cm:)...ponieważ mały zaskoczył nas swoim wczesniejszym pryjściem na swiat i rozmiarami, nie miałam go w co ubierać na początku, zanim nie udało nam sie kupić kilku mniejszych ciuszków. A wczoraj w HiM widziałam sliczne ubranka na 44cm!

Załączniki

• P1000709.jpg
    P1000709.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 33
  • P1000791.jpg
    P1000791.jpg
    26,5 KB · Wyświetleń: 34
Ostatnia edycja:
sprawdzam czy udalo sie z suwaczkiem;)
tylu z Was chcialam cos odpisac ale juz nie pamietam co ktorej...
Alusia Tobie przede wszystkim spokoju i lez w tym lozku i ani sie waz sprzatac!! a kto sie malenstwem zajmuje, ty?
Beata, ja jestem teraz troche krocej na spacerach, ale nie ze wzgledu na mala tylko bardziej na mnie;) jej jest cieplo - jest dobrze ubrana i przykryta a to po mnie wieje i leje;)
kiedys zawsze bylam 3 godz. na spacerach. teraz wytrzymuje max. 2, zwykle 1,5. Jestesmy na spacerze codziennie, niezaleznie od pogody. No a jak temp. spadnie ponizej -10 jak pisze justysia to zobaczymy. ja do tej pory ustawilam sobie granice -15;) a Ty justysia slyszalas ze poniezej -10 nie mozna?

Alusia trzymam za ciebie kciuki
Wiecie jak jak mi dziś pusto w domku mój Piotrek pojechał wczoraj z Wiki do swoich rodziców i dziś pojechali w góry a Zuzia jak zwykle zrobiła pobudkę o 7 i zaczęła sobie śpiewać i gadać do smoczka potem poszliśmy na spacer i ja byłam u fryzjera jak wróciliśmy mała zjadła obiadek i cycusia jak zasnęła o 14:30 tak śpi jeszcze

Cześć dziewczęta, wpadam tylko na chwilkę , bo jakoś ostatnio czasu ciągle , brak , widzę ,że niektóre już posprzątane maja, a ja nadal jestem w lesie!:szok:

Maksiu bardzo źle śpi w nocy i już sama nie wiem dlaczego, chodzę jak naćpana bo nie dosypiam! Ten mały piernik nie chce nic pić z butelki , nawet soczku,a o herbatce już nie wspomnę, zupki i deserki je super!

Z powodu mojego całkowitego udomowienia z dzieckiem mój M postanowił mnie wsiąść do kina , no ale z dojazdem trzeba liczyć jakieś 3,5 godziny , problem w tym ,że on tej butli nie chce, a wieczorem bez mleka ciężko! I co ja mam zrobić?

Alusia trzymam kciuki , odpoczywaj ile umiesz tym bardziej ,że przy małemu ma ci kto pomóc!

Pozdrawiam wszystkie kobietki i zmykam do smyka!

reklama
Do góry