reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Beatko mówisz i masz:-D szkoda tylko że nocnego ssania stópki nie mam uwiecznionego :-(
a Jula tak sie wierci przez sen ze szok, co chwilę pochodzę smoka podać, ojj znów mi sie noc ciekawa zapowiada...

Załączniki

• DSC03145.jpg
    DSC03145.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 30
  • DSC03152.jpg
    DSC03152.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 34
reklama
BeatkoZ siedzenie naprawione, mąż naprawił na szczęście , a brat powiedział,że przeciez on mojemu M. powiedział zeby naprawił, normalnie on m 18 lat, a tak mnie czasem wkurza, wydaje mu się że jest pępkiem swiata, ehhh:cool::cool::cool:
Słodka ta smycz Marisski i tesn strój też, widziałam podobny na allegro,a le sie zgpiałam z zakupem
Betako26, ale piękny widok Julci , jejku mój Filipek tak nie umie, narazie sciaga sobie skarpetki, ciekawe kiedy bedzie taki wygimanstykowany:happy:
Adaaa oj rzeczywiście musiałaś sie namęczyć z kacperkiem, biedactwo, oby dał Mamusi się wyspać dzisiaj

A ja się dziś kąpałam z Filipkiem, pierwszy raz, bo jego wanienka jest juz na niego za mała, on tak szalał,że non stop się uderzał glówką, a tak ze mna miał super, najpierw tak na półleżąco, potem troszkę siedział, a potem leżał, normalnie taki zadowolony, a tatuś potem go wziął , ubral, a ja sie wykąpałam do końca- oszczędzane wody:rofl2::rofl2::rofl2:

Beatko mówisz i masz:-D szkoda tylko że nocnego ssania stópki nie mam uwiecznionego :-(
a Jula tak sie wierci przez sen ze szok, co chwilę pochodzę smoka podać, ojj znów mi sie noc ciekawa zapowiada...
no szkoda ale jeszcze tyle nocek i dni przed nami wiec napewno uda ci sie zlapac spiaca Julcie ze stopka w buzce:-D
Ona wyglada tak slodko:-D szok! az dziw ze nie ma gilgotek na stopkach?:sorry:

Maylah my kapalismy sie tak samo albo ja albo maz z mala ale teraz nie za bardzo mozemy sie kapac z nia w wannie bo mala ma wciaz problemy skorne wiec uzywamy specjanego plynu dla niej. Ale ona chyba zadowolona ze ma cala wanne dla siebie! szaleje na calego, wszystko mokre, i wiem co mnie czeka jak zacznie siadac w wannie, masakra, bedziemy ja kapac w deszczaku:)

Ostatnia edycja:

A ja się dziś kąpałam z Filipkiem, pierwszy raz, bo jego wanienka jest juz na niego za mała, on tak szalał,że non stop się uderzał glówką, a tak ze mna miał super, najpierw tak na półleżąco, potem troszkę siedział, a potem leżał, normalnie taki zadowolony, a tatuś potem go wziął , ubral, a ja sie wykąpałam do końca- oszczędzane wody:rofl2::rofl2::rofl2:

My w ten sposób się kąpiemy już od 3 miesięcy. :szok::-D:-D
Mały uwielbia jak ma dużoooooooooooooo wody i może swobodnie popływać i posiedzieć. Średnia temp. to koło 40`C. Tak więc jak się np. po nim wchodzi na dalsze kapanie to woda jeszcze super cieplutka jest.

My w ten sposób się kąpiemy już od 3 miesięcy. :szok::-D:-D
Mały uwielbia jak ma dużoooooooooooooo wody i może swobodnie popływać i posiedzieć. Średnia temp. to koło 40`C. Tak więc jak się np. po nim wchodzi na dalsze kapanie to woda jeszcze super cieplutka jest.

40C? mozna tak? mi polozna gadala ze 37-38 nie wiecej i maz taka caly czas taka nalewa ale chwilunia i jest chlodna wiec kapiel krotka:wściekła/y:

A moj maly gada do karuzelki... Juz taki marudny ale spac nie chce za nic:no: Ehh kiedy on bedzie normalnie spal to ja nie wiem, wogole to on takie zywe dziecko ze szok... Caly czas tylko nozkami zamiata :tak: A ja taka spokojna od poczatku mojego zywota jestem, tata podobno tez wiec nie wiem po kim on to ma:-D
Co do kapieli my powoli przyzwyczajamy malego do duzej wanny, ale jak go wlozylismy pierwsze 5 razy to krzyk jakby go ze skory obdzierali... Ostatnio byl postep i jak sie tata kapal to maly pozwolil sobie nozki zamoczyc :sorry: Co jak co ale moje dziecko to ma charakterek :sorry:
Alusia zdrowka dla was
BeataZ rzeczy cudne :-)
I juz mam malego na kolanach bo znowu ryk, ciekawe kiedy pojdzie spac

Wilsonka dzięki bardzo za radę , widziałam ostatnio taka butelkę z łyżeczką, może to za działa, bo z łyżeczki to on lubi jeść!
Kobietki ja mam na jutro wszystko posprzątane, a jutro tylko biore sie za półki w kuchni! W poniedziałek czekają mnie okna, już teściową sobie zamówiłam do małego, to w jeden dzień wszystkie umyje.
Dobra życzę wszystkim najwspanialszym matkom najwspanialszych dzieci dobranoc i zmykam kończyć prasowanie!

reklama
Do góry