reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

No ja już bardzo chciałabym dzisiaj urodzić ale nic sie nie dzieje... troszke mam brzuch twardy ale to tyle :( Mały wierci się i chce mi chyba żebra złamać :D;))

reklama
A dziewczyny na forum bardzo mi pomogły ... ;) Gdyby nie one to pewnie bym siedziała teraz w szpitalu niewiadomo po co a tak sobie jestem w domku :))

A dziewczyny na forum bardzo mi pomogły ... ;) Gdyby nie one to pewnie bym siedziała teraz w szpitalu niewiadomo po co a tak sobie jestem w domku :))

Pewnie trzymali by już Ciebie do porodu, a tak jesteś w domku, tam też możesz czekac na rozwiazanie, to zawsze mniej stresu niz w szpitalu. A tu dziewczyny zawsze pomoga jakby co, na tyle na ile będą mogły oczywiście :tak::tak:

No no jaka przebojowa noc :-)

Goteczka serdeczne gratulacje w koncu sie doczekalas :tak: Duzo zdrowka i szybkiego powrotu do domciu

Alusia ale przygotowania do wielkiego dnia prowadzisz :-) zycze powodzenia nastepnym razem oczywiscie przy mezusiu!

Pogoda paskudna...zimno jakoś...pochmurno...a mnie od samego rana rozpiera energia...sprzątam...kurze...zajrzałam do kwiatków (chyba potrzebują wody;-))...nawet gotowanie sprawia mi przyjemność (jak nigdy)...praleczka ładnie pierze ubranka mojej Kruszynki...jeśli szybko wyschną chyba zacznę pakować torbę...niby wiem co do niej wsadzić...ale boję się,że nawsadzam za dużo:confused:...
...w zasadzie powinnam plackiem leżeć...ale kto za mnie zrobi takie rzeczy...:-(
eh...

witam sie i ja!
lol dopiero skonczylam czytac ...ale naprodukowalyscie przez noc:-)
Alusia zycze szybkiego rozwiazania, oczywiscie przy mezu:-)
Gratulacje dla Goteczki! Duzo zdrowka dla Ciebie i maluszka!:-):-):-):-)
ja dzis zaliczylam wizyte u poloznej, wszystko ok, szkoda ze do terminu jeszcze troche bo juz bym chciala byc z moja kruszynka, no ale ona musi jeszcze troszke podrosnac w brzuszku.
dzieki dziewczyny za doradzenie co mam kupic na suteczki:-D
milego dnia zycze

No to pięknie :-) Kolejna mamusia rozpakowana :-) GOTECZKO, gratuluję Tobie i Szynusiowi z całego serca !!!! Duzo zdrówka Zyczę i szybkiego powrotu do domku :-).

Alusia - nocka faktycznie nie ciekawa, trzymam kciuki, może tak jak dziewczyny piszą, ten spokój to cisza przed burzą.

reklama
:-) :-) :-) :-) MIŁO MI POINFORMOWAĆ, ZE :-) GOTECZKA :-) NARESZCIE!!! JEST JUZ MAMA!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) SZYMUS PRZYSZEDŁ NA SWIAT DZIS (24.06) O 05:20. WAZY 3500g I MA 55cm . DOSTAL 10PKT!! GOTECZKA NAMECZYŁA SIE TROSZKE, ALE SZYMUS JEST PIEKNYM CHŁOPCEM!! PORÓD MIAŁA DOSC CIEŻKI i SKOŃCZYŁO SIE NA VACUM, BO MIAŁA PARTE, A GŁÓWKA NIE ZSTĘPOWAŁA !!!!
Ogromne gratulacje dla Goteczki!!!Nareszcie!!!:-):-):-)

Do góry