A
Alusia8989
Gość
No ja już bardzo chciałabym dzisiaj urodzić ale nic sie nie dzieje... troszke mam brzuch twardy ale to tyle Mały wierci się i chce mi chyba żebra złamać )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A dziewczyny na forum bardzo mi pomogły ... Gdyby nie one to pewnie bym siedziała teraz w szpitalu niewiadomo po co a tak sobie jestem w domku )
Ogromne gratulacje dla Goteczki!!!Nareszcie!!!:-):-):-):-) :-) :-) :-) MIŁO MI POINFORMOWAĆ, ZE :-) GOTECZKA :-) NARESZCIE!!! JEST JUZ MAMA!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) SZYMUS PRZYSZEDŁ NA SWIAT DZIS (24.06) O 05:20. WAZY 3500g I MA 55cm . DOSTAL 10PKT!! GOTECZKA NAMECZYŁA SIE TROSZKE, ALE SZYMUS JEST PIEKNYM CHŁOPCEM!! PORÓD MIAŁA DOSC CIEŻKI i SKOŃCZYŁO SIE NA VACUM, BO MIAŁA PARTE, A GŁÓWKA NIE ZSTĘPOWAŁA !!!!