reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Mąż poszedł spac po nocce to go wykorzystałam :p :D chociaż biedaczek nie miał siły :D:))
Ale chyba nic się nie wydarzy bo nawet mnie kręgosłup nie boli :)

alusia dobrze ze jest ochota u ciebie na sexik,bo ja to mam troszke lenia taka jestem ocieżała.czekamy na efekty u ciebie,pisz jak sie coś ruszy :-)
GOTECZKA GRATULACJE:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
A ja lece teraz sprzatac i biore sie za produkcje pierogów.uzbierałysmy z siostra troche jagódek i mam jaszcze truskawy to beda różniste.A wieczorkiem skocze jeszcze na imieniny do teściowej jak sie wyrobie.:happy2:

Alusia podziwiam za takie chęci wykorzystywanie męża!!! ja też raczej lenia mam...

a mój synek tak teraz szaleje w brzuchu,ze masakra, az zebra bolą... brzuch sie wybrzusza to z jednej strony to z drugiej,ale najgorsze są te kopniaki w zeberka, a szczególnie jak mu sie nóżka ześlizgnie z zeberka to az w pięty idzie ,ale niech sie rusza, przynajmniej wiem,ze wszystko gra....

No pomimo pochmurnej pogody jakoś tu dziś na szczęście nie jest smutno:-)
Ja w końcu upolowałam ładniutkie truskawy w sam raz do zamrożenia i śliczną nać pietruchy na napój do popijania:tak: Mam nadzieję, że mi pomoże ta pietrucha w tych nieszczęsnych obrzękach.... Acha, a może sie któraś z Was orientuje, czy to musi być napar i z naci czy korzenia:confused: Czy może być dobrze zmixowana nać z cytrynką i dosłodzona i z wodą oczywiście:confused: Bo ja wolę tą wersje bez zaparzania.....:happy2:

Goteczka - gartulacje! Mam nadzieje ze po vacum malemu nic nie jest i szybko sie odezwiesz!

U mnie z rana pojawily sie slabe bole jakbym miala okres dostac wiec w te pedy do lekarza, na ktg zero skurczy ale tetno malemu skacze (cos za wysokie). Wiec w poatek i poniedzialek kolejne ktg i bedziemy patrzyli czy dzis byl nerwowy czy tez cos mu sie dzieje...

Stopi - bede lezala z nozkami do gory bo musze wytrwac do 3 lipca :-)

Valija - ja chyba tez znow zaczne tak lezec, zeby do konca wykorzystac L4, bo wlasnie dostałam do dnia porodu wg miesiaczki. Normalnie materialistka ze mnie :-) :-) Ale jeszcze jedna wypłata przydałaby sie :-)

reklama
Witajcie wieczorkiem!!

I ja sie melduje jeszcze w dwupaczku :tak:
Te tabletki pomagaja i narazie nie mam skurczy :-) Mezulek pomalowal w koncu dzisiaj pokoik synusia i zostalo jeszcze tylko umeblowanie. Ale juz wszystko mamy to pojdzie szybciutko :tak::tak:
GOTECZKO!! GRATULUJE SYNUSIA !!
Ja sie tylko martwie, bo tydzien temu,jak bylam w szpitalu, na badaniach powiedzial mi gin ze maly co prawda jest dlugi ale chudziutki :-:)-(. Wazyl mniej wiecej 2300 i jak na 35 tydz to malo. Powiedzial ze to przez moje nadcisnienie. Jutro ide znow do lekarza ale innego bo moj na urlopie to jeszcze raz spytam o wage. Moze jest lepiej. Ale to mnie wlasnie bardzo martwi :-(
Mam nadzieje ze juz ma po tym tygodniu chociaz 2800!! Bardzo bym chciala.

Buziaki dla wszystkich lipcoweczek !!

Do góry