reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Witajcie z rana, widzę cała akcja przedporodowa tu w nocy się rozgrywała.
Alusia to już następnym razem będziesz spokojniejsza, bo wiesz co robić:tak: Może następnym razem już mąż będzie przy tobie, tego ci życzę:-)
Ja jak pisałam o energii tak dzisiejsza noc koszmarna, pogoda znowu zmieniła się o 100% i teraz pada, a ja padam też:baffled: Boli mnie głowa, krzyż, nogi. Ciśnienie musi wariować, zjem śniadanie i chyba zaraz kawę piję.

Gustlicek mój to cały czas mówi, że nie będzie stał tylko przy głowie, chodź się nie zgadzam. I tak pewnie zrobi swoje.Fakt, że on więcej porodów obejrzał ode mnie i chyba jest uświadomiony jak to wygląda, ale nigdy nie wiadomo jak facet zareaguje potem.

Goteczka wielkie gratulacje!!!!! Dużo zdrówka dla Was!! W końcu się doczekałaś Szymka:)
Oj te próby przyśpieszenia zadziałały, widać seks i ruch jest niezłym wspomagaczem.

Ostatnia edycja:
Goteczka moje gratulacje.

69.jpg

oj dziewczyny widzę że niezła nocka była;-)
Alusia
pewnie to taka próba przed godziną 0:-)ale widocznie jeszcze nie czas

gratulacje dla nowej mamusi, Goteczka wszystkiego naj naj z okazji narodzin synka!!

Gustlicek nie wiem, mój ciągle mówi, że będzie wcześniej i zaczynam w to wierzyć:-), szczególnie, że tak od 1,5 tygodnia brzuch mi chyba opadł, ale do wizyty 6-tego lipca chciałabym doczekać.

Witam:-) Pogoda pochmurna ale od kilku dni mam sporo energii nie wiedzieć skąd:confused: Mała sie kręci całymi dniami, oczywiście z przerwami i jakoś mnie to strasznie cieszy:tak: Dzis ledwo kapcia z rana na nogę wsadziłam jakoś tak obrzękły pomimo że mam w nocy wyzej.... ale kupię pietruchę i jakiś napar z brzozy i mam nadzieję, że będzie ok:-)
A w nocy to sie tu działo.... normalnie szok:szok:Dwie mamusie się postanowiły rozpakować i jednej to wyszło;-)
Alusia no niezłą nockę miałaś, może dziś to faktycznie taka chwilowa cisza i teraz to pójdzie szybciutko:tak:
Goteczka gratuluję SYNUSIA!!!:tak:
A ja tak serio to chyba chciałabym urodzić sama szybciutko. Ten nieślubny chce być przy porodzie ale ja do końca nie jestem co do tego przekonana. Może nie zdąży, a może ja z wrażenia zapomnę go poinformować....
No nic, idę rozejrzeć sie za pietruszką.

witam!, widzę,ze akcja sie rozkręcała pomyślnie,ale szkoda,ze jednak nie skończyło sie tak jakby sei chciało!!!

GOTECZKO wielkie gratulacje!!! dużo zdrówka i szybkiego powrotu do formy dla Ciebie oraz nabierania sił dla syneczka!!!!!

u mnie pogoda pochmurna, zaraz wyjdę na zakupy to spradze jaka jest temperatura na zawnątrz... spałam w miarę, chociaz miałam kilka pobudek na siku

cos miałam jeszcze napisać,ale nie pamiętam co... moze następnym razem przypomnę...

reklama
Witam
I odrazu składam serdeczne Gratulacje dla Goteczki i jej synka
Alusia niezłą miałas noc, pełną wrażeń.... :szok: Sama się zastanawiałam co bym zrobiła w takiej sytuacji, ale dobrze że były dziewczyny na forum :tak: Życzę aby następna taka akcja skończyła się pomyślnie, ale tylko jak mąz będzie :-D W każdym bądz razie powodzenia!!!!!!!!!

Dzisiaj byłam u lekarza, szyjka skrócona, rozwarcie na jeden palec i to tyle. Zastanawiam się kiedy u mnie to się zacznie?
Ale jak do terminu do 5 lipca nie urodze to dostane skierowanie do szpitala.

Pozdrowienia dla Wszystkich, buziaczki....... :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Do góry