reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

VALIJA - ja doswiadczona mamusia nie jestem, ale z tego co zauwazłylam jak mi sie mała juz pchała na swiat, ze lezenie plackiem z nogami do góry bardzo ładnie zatrzymuje skurcze i mała zaczeła sie cofac z powrotem. Moze cos takiego jak jest jzu blisko terminu tez skutkuje ??? Ja mam nadzieje, ze jescze jedno L4 to pociagne i dopiero sie urodzi :-) ALUSIA - no to ładna miałas nocke!!! Oj mialas farta, ze CATHERINKA tez w nocy spac nie moze :-) :-)

reklama
co jak co...ale widzę,że na Was można liczyć...nawet w nocy...któraś na pewno nie śpi:tak:...nawet obecność osoby po drugiej stronie monitora pomaga:-D
ależ to miłe :-D

Oj ... nie wiem :(( od 23 się męczyłam a teraz się czuje jak nowo narodzona heh ;P
Tylko że mam twardy brzuch i mały się delikatnie tylko rusza ... :(
Nic juz nie wiem i w domu urodze heh najwyżej :p
Alusia, zawiodłaś mnie :-(;-)
Mały stwierdził, że chyba musi jednak zmierzyć, w jakim tata z pracy dojedzie ;-) Ale szczerze to jestem zdziwiona, biorąc pod uwagę tygodnie i to co się działo, no ale tak najwyraźniej miało być :tak: Po prostu już wiesz, jeszcze jedno zbliżenie i kto wie kto wie ;-)

Valija, nie znam na opóźnienie :no:;-)

Ja dopiero wstałam :baffled: :-D
Tzn. rano wyprawiłam chłopaków i się położyłam. Filip przygotowuje się do festynu rodzinnego w piątek i pożegnania żłobka, będzie na przedstawieniu chińczykiem, idę dzwonić po wypożyczalniach strojów, a co! niech ma wypasiony! ;-)

Zaraz zaciągne męża do łóżka ;P ;)) i zobaczymy :D ;))
Może Maluch stwierdzi że chce już do rodziców :)) :p
A ja naprawde bardzo dziękuje Catherinka za Twoją pomoc dzisiaj w nocy :)

Alusia, nie ma problemu, zresztą co ja Ci tam pomogłam. Byłaś sama, więc Ci potowarzyszyłam, razem z Aniszką zresztą :tak: Niby takie internetowe forum...a czasem się przydaje :tak:

reklama
Alusia, nie ma problemu, zresztą co ja Ci tam pomogłam. Byłaś sama, więc Ci potowarzyszyłam, razem z Aniszką zresztą :tak: Niby takie internetowe forum...a czasem się przydaje :tak:

Też bym chciała,żeby ktoś mi tak potowarzyszył jak się zacznie w nocy...
Nawet nie wiem jak się będę zachowywała jeśli to się zacznie nocą... :szok:

Do góry