A na kiedy masz termin?Ok cały dzień żle się czuje.Boli mnie kręgosłup i nogi od kolan w dół.Oglonie słabo dzisiaj Nie wiem czy przez pogodę .Nie wiem jak wytrzymam jeszcze dwa miesiące bo juz teraz brzuch mam duży a jeszcze malutka urośnie .Od 1 lipca mąż idzie na tacierzynski i będzie całe wakacje.Boje się żebym wcześniej nie urodziła .Dobrze że w piątek idę do lekarza to sprawdzi czy wszystko ok.
reklama
Na 15 lipca dopieroA na kiedy masz termin?
Marika222 jak dziś? Może jak dalej będziesz się czuć źle to zadzwoń do swojego gina żeby sprawdzićNa 15 lipca dopiero
Dzisiaj już nie bolą mnie tak nogi a coś mi niedobrze.Bede miała ciężki dzień bo moja córka występuje w filharmonii i muszę wcześniej ja odebrać z przedszkola przebrać i zaprowadzić na próbę a potem znowu pojechać na występ więc się nachodze dzisiaj aż się boje dzisiejszego dnia.Marika222 jak dziś? Może jak dalej będziesz się czuć źle to zadzwoń do swojego gina żeby sprawdzić
To trzymam mocno kciuki za Ciebie. Staraj się choć trochę odpocząćDzisiaj już nie bolą mnie tak nogi a coś mi niedobrze.Bede miała ciężki dzień bo moja córka występuje w filharmonii i muszę wcześniej ja odebrać z przedszkola przebrać i zaprowadzić na próbę a potem znowu pojechać na występ więc się nachodze dzisiaj aż się boje dzisiejszego dnia.
A wcześniejsze ciążę raczej w terminie czy przed?Na 15 lipca dopiero
@marika222 @kulka1983 ja też miałam wczoraj tragiczny dzień jeśli chodzi o samopoczucie... rano było jeszcze ok, ale ok 13 złapało mnie takie osłabienie, że myślałam, że zasnę na stojąco albo się przewrócę. W rezultacie leżałam całe popołudnie, a co wstałam, bo myślałam, że już lepiej to od razu robiło mi się słabo. Oprócz tego nic mnie nie boli, brzuszek też jest wysoko. Może wczoraj czułyśmy się słabo przez pogodę? Mi ciśnienie strasznie leciało w dół... W nocy oczywiście się obudziłam ok 3 i miałam problem z ponownym zaśnięciem. Teraz jest ok, zjadłam śniadanie i biorę się za obiad, ciasto no i chciałbym trochę ogarnąć w domu, poprasowac ciuszki dla Małej... I najlepiej jeszcze byłoby przejść się na spacer, ale to już zależy od pogody i sił.
Dobrego dnia dla Was dziewczyny
Zawsze w 39A wcześniejsze ciążę raczej w terminie czy przed?
O widzisz czyli może rzeczywiście to nasze samopoczucie było spowodowane pogodą. Bo to dziwne ze we trzy miałyśmy gorszy dzień. Dziś u mnie też jest dużo lepiej@marika222 @kulka1983 ja też miałam wczoraj tragiczny dzień jeśli chodzi o samopoczucie... rano było jeszcze ok, ale ok 13 złapało mnie takie osłabienie, że myślałam, że zasnę na stojąco albo się przewrócę. W rezultacie leżałam całe popołudnie, a co wstałam, bo myślałam, że już lepiej to od razu robiło mi się słabo. Oprócz tego nic mnie nie boli, brzuszek też jest wysoko. Może wczoraj czułyśmy się słabo przez pogodę? Mi ciśnienie strasznie leciało w dół... W nocy oczywiście się obudziłam ok 3 i miałam problem z ponownym zaśnięciem. Teraz jest ok, zjadłam śniadanie i biorę się za obiad, ciasto no i chciałbym trochę ogarnąć w domu, poprasowac ciuszki dla Małej... I najlepiej jeszcze byłoby przejść się na spacer, ale to już zależy od pogody i sił.
reklama
słoneczko91
Zaangażowana w BB
Hej współczuję wszystkim z gorszym samopoczuciem... u mnie też różnie każdy dzień inny , jednego dnia mogła bym robić wszystko a drugiego leżę plackiem cały dzisiaj zaczynam równy 30 tydzień, wizyta 24 maja. Malutka dużo się rusza więc te ruchy bardzo uspokajają wczoraj pierwszy raz zauważyłam że z piersi coś mi leci czy Wy też tak macie?