Cieszę się, że czujesz się lepiejJa dzisiaj w domku cały dzień odpoczywałam bo dwa dni to taka zmęczona byłam.Dzis już lepiej posprzątałam obiad ugotowałam i przespałam się godzinkę teraz piję kawę bo ciśnienie niskie i lecę po dziewczynki do żłobka i przedszkola .Muszę mieć energię do wieczora
reklama
Dołączam do klubu, u mnie też odpoczywanie tak wygląda dziś też mam dobry dzień taki z całkiem dużym zapasem energii. Kupiłam wreszcie proszek to może na dniach ogarnę pranie ciuszków MałejPosprzątałaś, ugotowałaś obiad i to nazywasz odpoczywaniem? kocham nasze kobiece pojmowanie odpoczynku mam dokładnie tak samo
Męczy mnie tylko chodzenie po sklepach .Jak wracam z zakupów to jestem mega padnięta jakbym przeszła maraton.Jutro idę na morfologię i zaczynam 32 tydzień.W potem popołudniu ide do gina.Zobaczymy co u małej słychać.Mojamega się wierci i rozciąga.Chyba jest już głową w dół bo czuję jak po pęcherzu skacze.Mąż już mi przez telefon ogarnął zaświadczenie od psychiatry na cesarkę jak wróci z pracy to obierzemy także tylko czekam do 15 lipcaPosprzątałaś, ugotowałaś obiad i to nazywasz odpoczywaniem? kocham nasze kobiece pojmowanie odpoczynku mam dokładnie tak samo
No to u mnie podobnie, nie jestem w stanie zrobić zakupów spożywczych a o takim chodzeniu po sklepach z ciuchami to już w ogóle nie myślęMęczy mnie tylko chodzenie po sklepach .Jak wracam z zakupów to jestem mega padnięta jakbym przeszła maraton.Jutro idę na morfologię i zaczynam 32 tydzień.W potem popołudniu ide do gina.Zobaczymy co u małej słychać.Mojamega się wierci i rozciąga.Chyba jest już głową w dół bo czuję jak po pęcherzu skacze.Mąż już mi przez telefon ogarnął zaświadczenie od psychiatry na cesarkę jak wróci z pracy to obierzemy także tylko czekam do 15 lipca
Trzymam kciuki za dobre wyniki i wizytę u lekarza Daj znać jak hemoglobina po feroplexie. U mnie jutro będzie skończony 30tc i zaczniemy 31
Kiedyś wspominałaś, że już miałaś cc czy mi się wydaje? Myślałam, że jedno cc jest wskazaniem do kolejnych. Jak Twój lekarz zapatruje się na to zaświadczenie? W którym tygodniu ustalacie termin cc? Pytam z ciekawości, bo ja wciąż się zastanawiam i nie wiem jak to wygląda
Tak miałam ostania cesarkę teraz musi być zaświadczenie bo inaczej nikt nie zrobi .Ja mam na zaświadczeniu tokofobie czyli lęk przed porodem naturalnym.Myslalam że jak miałam poprzednio to już teraz nie będę musiała przedstawiać zaświadczenia ale czasy się zmieniły na wszystko trzeba mieć papier.Cesarka planowaną robią od 39 tygodnia ciąży ja planuję 15 w starszej córki urodzinyNo to u mnie podobnie, nie jestem w stanie zrobić zakupów spożywczych a o takim chodzeniu po sklepach z ciuchami to już w ogóle nie myślę
Trzymam kciuki za dobre wTayniki i wizytę u lekarza Daj znać jak hemoglobina po feroplexie. U mnie jutro będzie skończony 30tc i zaczniemy 31
Kiedyś wspominałaś, że już miałaś cc czy mi się wydaje? Myślałam, że jedno cc jest wskazaniem do kolejnych. Jak Twój lekarz zapatruje się na to zaświadczenie? W którym tygodniu ustalacie termin cc? Pytam z ciekawości, bo ja wciąż się zastanawiam i nie wiem jak to wygląda
Aaa czyli się pozmieniało... 39tc, a co jeśli akcja zacznie się szybciej? Dalej robią cc czy już za późno? Przepraszam, że tak dopytuję, ale to moja pierwsza ciąża i jestem zielona. A lekarza wypytam dopiero 7 czerwca. W ogóle jak to jest z częstotliwością wizyt w końcówce ciąży? Do tej pory miałam wizytę co 4 tygodnie. Teraz kolejna wizyta to juz będzie skończony 32tc a właściwie dzień po wizycie skończę 33tc. Mam przyjsc z wynikami morfologii, moczu, powtorzyc hiv i cos jeszcze (lekarz mówił, ze to juz robilam, ale jeszcze trzeba powtorzyc). Mam wysokie ryzyko stanu przedrzucawkowego przed 37tc a ostatnio powiedział ze acard bede brala do 36tc. Wydaje mi się, że wizyty powinny być już wtedy częściej...Tak miałam ostania cesarkę teraz musi być zaświadczenie bo inaczej nikt nie zrobi .Ja mam na zaświadczeniu tokofobie czyli lęk przed porodem naturalnym.Myslalam że jak miałam poprzednio to już teraz nie będę musiała przedstawiać zaświadczenia ale czasy się zmieniły na wszystko trzeba mieć papier.Cesarka planowaną robią od 39 tygodnia ciąży ja planuję 15 w starszej córki urodziny
Jeżeli będzie wcześniej akcja porodowa lub wody odejdą to robią CC wcześniej tylko jak nic się nie dzieje nie zrobią wcześniej niż przed 39 tygod.tydzien wcześniej wizyta u anestezjologia.Wizyty po 32 są częściej co 3-2 tygodnie zależy od gin i czy coś się dzieje.Aaa czyli się pozmieniało... 39tc, a co jeśli akcja zacznie się szybciej? Dalej robią cc czy już za późno? Przepraszam, że tak dopytuję, ale to moja pierwsza ciąża i jestem zielona. A lekarza wypytam dopiero 7 czerwca. W ogóle jak to jest z częstotliwością wizyt w końcówce ciąży? Do tej pory miałam wizytę co 4 tygodnie. Teraz kolejna wizyta to juz będzie skończony 32tc a właściwie dzień po wizycie skończę 33tc. Mam przyjsc z wynikami morfologii, moczu, powtorzyc hiv i cos jeszcze (lekarz mówił, ze to juz robilam, ale jeszcze trzeba powtorzyc). Mam wysokie ryzyko stanu przedrzucawkowego przed 37tc a ostatnio powiedział ze acard bede brala do 36tc. Wydaje mi się, że wizyty powinny być już wtedy częściej...
Dzięki za odpowiedzi Mam nadzieję, że dzisiaj będziesz się w miarę dobrze czuła po tym pobraniu krwi. Ja zawsze jestem tego dnia nie do życia, niewyspana, śniadanie jem z opóźnieniem i przez to też czuję się średnioJeżeli będzie wcześniej akcja porodowa lub wody odejdą to robią CC wcześniej tylko jak nic się nie dzieje nie zrobią wcześniej niż przed 39 tygod.tydzien wcześniej wizyta u anestezjologia.Wizyty po 32 są częściej co 3-2 tygodnie zależy od gin i czy coś się dzieje.
DziękujęJa już po pobraniu i tak się boje wyniku.Oczywiscie po pobraniu poszłam do sklepu po drodze a to kawał drogi do domu na pieszo.Nakupilam jak zawsze więcej to u mnie norma ledwo co doszłam do domu .Dzięki za odpowiedzi Mam nadzieję, że dzisiaj będziesz się w miarę dobrze czuła po tym pobraniu krwi. Ja zawsze jestem tego dnia nie do życia, niewyspana, śniadanie jem z opóźnieniem i przez to też czuję się średnio
reklama
Jesteś szalona trzymam kciuki za wynikiDziękujęJa już po pobraniu i tak się boje wyniku.Oczywiscie po pobraniu poszłam do sklepu po drodze a to kawał drogi do domu na pieszo.Nakupilam jak zawsze więcej to u mnie norma ledwo co doszłam do domu .