reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Temat pokoiku u nas na razie myślimy wstawić łóżeczko i całą resztę do naszej sypialni, dziecko nie będzie miało póki co swojego pokoju tylko zamieszka z Nami.
A później z czasem my będziemy musieli przenieść się do salonu i jakoś zaaranżować tam sobie sypialnie , a swoją obecną zostawić potomstwu 🍀 niestety inaczej się nie da 🥺

reklama
Dziewczyny muszę iść jutro do rodzinnego, po L4 bo mi się dziś kończy, a wizytę u swojego gina mam 23ego i tak się dogadaliśmy, żebym poszła do rodzinnego i mi na ten tydzień wystawił, a później już mój gin mi będzie przedłużał. Mam tylko nadzieję, że się zgodzi i wypisze, no trochę z nie go 'buc' 😵😵

My naszczescie na jesien wprowadziliśmy się do nowego mieszkania więc już po remontach i mam nadzieję że przez najbliższe parę lat obejdzie się bez :)
Dla dziecka mamy osobny pokój wystarczy go tylko umeblować. Sypialnie mamy mala i planujemy żeby dziec od początku miało swój pokój ale jak to wyjdzie to się okaże 😄

Tak mnie dziś głowa zaczela boleć że myślałam że oszaleje. Naszczescie po prysznicu już jest troszkę lepiej. Uciekam do spania :)

Dręczyło mnie to samo pytanie, więc dobrze że odważna osoba się znalazła :D
U mnie bardziej w stronę sucho... Ale np podczas podcierania jest taki półpłynny jasny śluz (jakby delikatnie kremowy). Ale nie pojawia się codziennie.
Też miałam o to zapytać 😅 bo ja już oszaleję chyba, ja się zmagam trochę suchością, aż mam ze współżyciem problem... I nie wiem jak na to zaradzić tak żeby bylo bezpieczne

Temat pokoiku u nas na razie myślimy wstawić łóżeczko i całą resztę do naszej sypialni, dziecko nie będzie miało póki co swojego pokoju tylko zamieszka z Nami.
A później z czasem my będziemy musieli przenieść się do salonu i jakoś zaaranżować tam sobie sypialnie , a swoją obecną zostawić potomstwu 🍀 niestety inaczej się nie da 🥺
U nas prawdopodobnie podobna opcja .Mamy niewielkie dwupokojowe mieszkanie,dla naszej dwójki było w sam raz .

Co do sluzu to u mnie różnie.... Raz nie ma go wcale, a raz jak np. Dziś czuję nagle, że mi mokro, lecę do łazienki przerażona wiadomo czy nie krwawie, a tam właśnie taki rzadszy sluz ni stąd ni zowąd 🤷‍♀️

Tez mam czasem takie „napady” większej ilości śluzu i tez wtedy pędzę do łazienki ze stresem

Dziewczyny muszę iść jutro do rodzinnego, po L4 bo mi się dziś kończy, a wizytę u swojego gina mam 23ego i tak się dogadaliśmy, żebym poszła do rodzinnego i mi na ten tydzień wystawił, a później już mój gin mi będzie przedłużał. Mam tylko nadzieję, że się zgodzi i wypisze, no trochę z nie go 'buc' 😵😵
Ja pierwsze l4 z kodem b Milan właśnie od rodzinnego bo w szpitalu pani miała jakiś problem, przyszłam z wypisem ze jestem w ciąż i zalecenia do leżenia i oszczędnego trybu życia i dostałam bez problemu tylko musiałam iść skserować do rejestracji jako podkładka w razie kontroli u nich . Wiec musisz wsiąść na pewno kartę ciazy albo cokolwiek

reklama
Do góry