Dla mnie to za wcześnie chodzę spać 23-01 w nocy i lubię jeść kolację 22.00-23Ta druga kolacja jest ważna. Ja się śmiałam że to moja nocna kanapka. Dzięki niej nie wybiją tak cukru rano.
reklama
Miętusek
Moderator
Dorwałam go w lidlu, taki mniejszy z naklejką baby watermelongdzie znalazłas takiego dobrego arbuza?
Zawsze możesz rozplanować posiłki pod swój rozklad dnia. Ważne żeby zachować częstotliwość posiłków No i przetestować jak jedzenie wpływa na poziom cukru.Dla mnie to za wcześnie chodzę spać 23-01 w nocy i lubię jeść kolację 22.00-23
Dobry wieczór!
Bylismy w tym kinie na avatarze - mega oczywiscie ryczalam mialo byc jedzonko ale ppdczas senasu wciagnelisjy z mezem duze nachos z 2 sosami I duzy popcorn wiec po powrocie dopiero zabralismy sie za jedzonko u mnie dzis na kolacje wleciala kolba kukurydzy I wladnie zajadam koreczki sledziowe po kaszubsku
Robicie apetyt wciaz na arbuza a nie moglam go nigdzie dostać ;( eh.. jutro sprobuje znowu...
Widze ze temat pokoju dla bobo wlecial - my będziemy mieli duzy problem w naszdj sypialni jest szafa pod zabudowe , duze łóżko i komoda dość dluga - woec nie wiem gdzie te bobo wciśniemy i zacznie się kombinowanie...coreczka ma swoj pokój ( jeszczd spi z nami ) ale nie chcialbym tam dawac bobo bo tez misja za duza ..ewentulanie mysllam zeby komoda i przewijak tam byly bo mam po malej a jej ciuszki ze spokojem pomieszcze w szafie...naorawde nie mam zielonego pokecia jak to rozkminic...mamy ten salon z anelsem alr nie chciakbgm tu robic sypialni naszej ani sypialni noworodka tymbardziej...szukam juz jakiś inspiracji , ale mega ciężko to widze...I to mnie stresuje maz na szczęście jest mega zlota raczka i licze ze cos wymysli
Co do siusiania w nocy mi sie zdarza 2 , 3 razy...
Dziewczyny takie mam dość imtymne pytanko...jaki macie teraz sluz I w jakich iloscisch ?
U mnie dość rzadki i raczej normalne ilości, ani dużo ani sucho. Chyba tak normalnie, przynajmniej wydaje mi się, ze tak ma być
Miętusek
Moderator
Dręczyło mnie to samo pytanie, więc dobrze że odważna osoba się znalazłaDobry wieczór!
Bylismy w tym kinie na avatarze - mega oczywiscie ryczalam mialo byc jedzonko ale ppdczas senasu wciagnelisjy z mezem duze nachos z 2 sosami I duzy popcorn wiec po powrocie dopiero zabralismy sie za jedzonko u mnie dzis na kolacje wleciala kolba kukurydzy I wladnie zajadam koreczki sledziowe po kaszubsku
Robicie apetyt wciaz na arbuza a nie moglam go nigdzie dostać ;( eh.. jutro sprobuje znowu...
Widze ze temat pokoju dla bobo wlecial - my będziemy mieli duzy problem w naszdj sypialni jest szafa pod zabudowe , duze łóżko i komoda dość dluga - woec nie wiem gdzie te bobo wciśniemy i zacznie się kombinowanie...coreczka ma swoj pokój ( jeszczd spi z nami ) ale nie chcialbym tam dawac bobo bo tez misja za duza ..ewentulanie mysllam zeby komoda i przewijak tam byly bo mam po malej a jej ciuszki ze spokojem pomieszcze w szafie...naorawde nie mam zielonego pokecia jak to rozkminic...mamy ten salon z anelsem alr nie chciakbgm tu robic sypialni naszej ani sypialni noworodka tymbardziej...szukam juz jakiś inspiracji , ale mega ciężko to widze...I to mnie stresuje maz na szczęście jest mega zlota raczka i licze ze cos wymysli
Co do siusiania w nocy mi sie zdarza 2 , 3 razy...
Dziewczyny takie mam dość imtymne pytanko...jaki macie teraz sluz I w jakich iloscisch ?
U mnie bardziej w stronę sucho... Ale np podczas podcierania jest taki półpłynny jasny śluz (jakby delikatnie kremowy). Ale nie pojawia się codziennie.
U mnie podobnie będzie w mieszkaniu. Także coś myślimy powoli w tym temacie...Dobry wieczór!
A ze śluzem mam identycznie. Zamawiam nawet na próbę wkładki wielorazowe...
reklama
angie.
Fanka BB :)
o jak fajnie ze nir tylko my bedziemy mieli z tym problem moze razem na cos wpadniemyU mnie podobnie będzie w mieszkaniu. Także coś myślimy powoli w tym temacie...
A ze śluzem mam identycznie. Zamawiam nawet na próbę wkładki wielorazowe...