reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Czy ktoś jest tutaj kto kupował detektor w ostatnim czasie ? U prowadzącej mam wizytę za miesiąc w ramach pakietu ciężko się dostać i będę rezygnować No to bez sensu. Widziałam na Vinted jakieś za ok 100 zł ale wolałabym nowy bo są w podobnej cenie albo jakieś 30-50 zł droższe , może ktoś coś ma do polecenia? Chciałbym wydać na to ok 150 zł

Dzień dobry w nowym tygodniu 🙂 trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty ✊ ja dziś jadę na badania 🙈 co do śluzu to u mnie jest go dużo 😱 jest przezroczysta i bez zapachu ale taki lepki, czasem nawet takie wręcz kulki znajduja się na wkładce 🤔 muszę w czwartek zapytać o to moją gin

Dzień dobry. Powodzenia na wizytach! Pisałyście o pokoju dla dziecka. My póki co wstawimy łóżeczko do sypialni. Ale zastanawiam się jak później upchnąć dwójkę dzieci w małym pokoiku. Największy problem jest z łóżkami. Chciałam takie wysuwane dla dwójki ale zajmie pół pokoju. Piętrowego się boję że dzieciaki będą po nim skakac. Chcemy kupić łóżka wcześniej bo córka ma prowizorkę i mieliśmy właśnie coś jej kupić więc trzeba myśleć od razu o dwójce bo bez sensu kupować na 2 lata i zaraz znowu nowe.

Dzień dobry. Powodzenia na wizytach! Pisałyście o pokoju dla dziecka. My póki co wstawimy łóżeczko do sypialni. Ale zastanawiam się jak później upchnąć dwójkę dzieci w małym pokoiku. Największy problem jest z łóżkami. Chciałam takie wysuwane dla dwójki ale zajmie pół pokoju. Piętrowego się boję że dzieciaki będą po nim skakac. Chcemy kupić łóżka wcześniej bo córka ma prowizorkę i mieliśmy właśnie coś jej kupić więc trzeba myśleć od razu o dwójce bo bez sensu kupować na 2 lata i zaraz znowu nowe.
My za dziecka mieliśmy piętrowe i bardzo dobrze wspominam....

reklama
Jak bardzo złe były wyniki ?

Z USG na prenatalnych wszystko ok, ale wynik PAPPa i ryzyko trisomii 21- 1:212.
Zalecenie amniopunkcja, ale zdecydowaliśmy sie na nifty
Kurczaki mój lekarz po prenatalnych powiedział że nifty w tym wypadku się wgl nie sprawdza a byłam wczesniej nastawiona że w razie gdyby to tylko nifty a teraz lekarze mówią że jeśli prenatalne na coś ukierunkowują to tylko amnio

Do góry