Pewnie tylko w ciąży. Ja przed ciazą robiłam krzywą i było ok. Dopiero w ciąży takie skoki. Po ciąży na szczęście wróciło do normy. Ciekawe jak będzie teraz...Wy tu o żarciu ciagle piszecie a ja od tygodnia dieta z niskim IG robiłam krzywa i mam duzy cukier po godzinie. Jeszcze nie konsultowałam z lek ( gin we wt a do diabetologa za półtora tyg) ale sama juz się za to wzięłam i pilnuje stałych posiłków ( u mnie to nawala bo całe życie jadłam 3 a teraz muszę 5-6) oraz wybieram produkty z niskim indeksem.
Cieszę się, ze mi gin wspomniał, ze po 35 rż warto zrobić szybciej i miał racje… pomimo, ze zawsze cukier nad czczo mam 80-90 czyli w normie, a tu takie zdziwko ze po godzinie 190
Ciekawa jestem czy zawsze tak miałam z tym skokiem czy to typowo ciążowa …
A mi się dzisiaj śniło że mąż kolezanki z pracy chciał zabić inną koleżankępobudka w połowie nocy zaliczona.
Sny ciążowe są tak wyraziste! Właśnie w moim byłam w supermarkecie i mieli sekcje z ubraniami ciążowymi. Oglądałam taka Sexy mała czarna (twierdziłam ze będzie ok do pracy) i śliczne różowe ogrodniczki. Rzadko pamietam każdy szczegół tak dokładnie. Teraz patrze w telefon i szukam różowych ogrodniczek ciążowych, może znajdę podobne