reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Cześć Dziewczyny, ja dziś od rana bez humoru, te hormony mnie wykończą.... Nic mnie dziś nie cieszy, a w zasadzie wszystko smuci i wkurw..... 🤦‍♀️🤦‍♀️ masakra jakaś, chyba wyjdę sama z domu na spacer, żeby nie doprowadzić do kłótni w domu 🤣 już wczoraj jedna miałam, nie no masakra ze mną....

reklama
Cześć Dziewczyny, ja dziś od rana bez humoru, te hormony mnie wykończą.... Nic mnie dziś nie cieszy, a w zasadzie wszystko smuci i wkurw..... 🤦‍♀️🤦‍♀️ masakra jakaś, chyba wyjdę sama z domu na spacer, żeby nie doprowadzić do kłótni w domu 🤣 już wczoraj jedna miałam, nie no masakra ze mną....
W takim razie spacer to dobry pomysł ,przewietrzysz głowę i wyciszysz nerwy .Dla mnie zawsze lekarstwem była siłownia a teraz zakaz ćwiczeń ...bardzo mi tego brakuje .Jeśli moje wyniki będą ok i lekarz pozwoli to zacznę chodzić na aqua aerobik akurat koleżanka jest instruktorem to mnie przypilnuje 🤭

Cześć Dziewczyny,
Gratuluję udanych wizyt. Trzymam kciuki za dzisiejsze.
Temat jedzenia ciąg dalszy😊 narobiłyście mi smaka gołąbkami- wczoraj zrobilam I pół dnia umierałam. Kapusta mi nie wchodzi..
Na pierogi nie ma szans żebym się dala skusić 🤣nie lubię..
@EJK85@ tyś Śląsko dziołcha jak ja🤣wybieram sie do Kato za tydzień. Jeździmy na burgery i pancake-i do Bułkęsa na ul. Wojewódzkiej.

Co do jeżdżenia nad nasze polskie morze- kocham je zimą, latem w życiu bym nie pojechała. W zeszłym roku byliśmy w Kołobrzegu bardzo nam się podobało, jutro też tam jedziemy 😊

Kosza Mojżesza nie miałam ,także sie nie wypowiem. Miałam łóżeczko dostawkę to jest sztos. Teraz też kupimy- chicco super jest tylko tak jak piszecie- cena..
Wyprawką też się zajmę później. Jeszcze nie wiemy kto tam siedzi w brzuszku. Dużo mam po synu. Mebelki miał białe, wózek szary- wszystko praktycznie w uniwersalnych kolorach.

Co do brzuszka- mnie to się wydaje że już fajnie widać choć nie wiem czy inni też to widzą bo brzuszek w ostatnim czasie miałam spożywczy🤣

U nas dziś na obiad tradycyjnie makaron spaghetti.
Ja też, ja też z okolic Katowic! 🤭
Oj, ja też od rana chodzę zła, więc łączę się z Tobą w tej wściekłości 🤭 Do tego dzisiaj znów mi niedobrze, więc dopiero jestem wkurzona, bo wszystko robię na raty. Nie wiem, jak zaraz zabiorę się za obiad 😭 Mam w planach zrobić głupiego kurczaka i głupie ziemniaki. 🤮🤮🤮 Ale sałatki już mi się nie chce, więc wystawię na stół jakieś głupie ogóry. 🤮 U mnie świeci słoneczko, a ono zazwyczaj ma na mnie dobry wpływ.. ale przez moje hormony dzisiaj również mnie drażni, bo widać te moje mega urąbane okna, których też nie chce mi się myć! 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

No cóż, może w niedzielę przestanę już skomleć 🤭🤭🤭 Wam życzę dobrego dnia 😁😁

A tak w ogóle - widziałyście może, że dziewczyny z sierpniówek założyły jakąś własną grupę? I jak spojrzałam, to tam jest w ogóle trochę samodzielnie utworzonych grup, chyba bez angażowania administratorki. I to chyba MY miałybyśmy wpływ w tamtych rejonach na to, kogo dołączamy, a kogo... wywalamy 🤭🤭🤭🤭 bo można zamknąć grupę i ją otwierać 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Wy tu o żarciu ciagle piszecie a ja od tygodnia dieta z niskim IG 🙈 robiłam krzywa i mam duzy cukier po godzinie. Jeszcze nie konsultowałam z lek ( gin we wt a do diabetologa za półtora tyg) ale sama juz się za to wzięłam i pilnuje stałych posiłków ( u mnie to nawala bo całe życie jadłam 3 a teraz muszę 5-6) oraz wybieram produkty z niskim indeksem.

Cieszę się, ze mi gin wspomniał, ze po 35 rż warto zrobić szybciej i miał racje… pomimo, ze zawsze cukier nad czczo mam 80-90 czyli w normie, a tu takie zdziwko ze po godzinie 190 🙈

Ciekawa jestem czy zawsze tak miałam z tym skokiem czy to typowo ciążowa …
Zajrzyj na instagram do DrLifestyle, skarbnica wiedzy o IO i jak pomóc z posiłkami na niskim IG. Polecam, ja dzięki niej pozbyłam się IO i zrzuciłam 10kg bez wysiłku 🥰

Cześć Dziewczyny,
Gratuluję udanych wizyt. Trzymam kciuki za dzisiejsze.
Temat jedzenia ciąg dalszy😊 narobiłyście mi smaka gołąbkami- wczoraj zrobilam I pół dnia umierałam. Kapusta mi nie wchodzi..
Na pierogi nie ma szans żebym się dala skusić 🤣nie lubię..
@EJK85@ tyś Śląsko dziołcha jak ja🤣wybieram sie do Kato za tydzień. Jeździmy na burgery i pancake-i do Bułkęsa na ul. Wojewódzkiej.

Co do jeżdżenia nad nasze polskie morze- kocham je zimą, latem w życiu bym nie pojechała. W zeszłym roku byliśmy w Kołobrzegu bardzo nam się podobało, jutro też tam jedziemy 😊

Kosza Mojżesza nie miałam ,także sie nie wypowiem. Miałam łóżeczko dostawkę to jest sztos. Teraz też kupimy- chicco super jest tylko tak jak piszecie- cena..
Wyprawką też się zajmę później. Jeszcze nie wiemy kto tam siedzi w brzuszku. Dużo mam po synu. Mebelki miał białe, wózek szary- wszystko praktycznie w uniwersalnych kolorach.

Co do brzuszka- mnie to się wydaje że już fajnie widać choć nie wiem czy inni też to widzą bo brzuszek w ostatnim czasie miałam spożywczy🤣

U nas dziś na obiad tradycyjnie makaron spaghetti.
Ja też Śląsk ❤️ właśnie swoją drogą byliśmy w Tychach bo mamy 10 min i w galerii jest wystawa giganty oceanów pojechaliśmy z 4 latkiem i zachwycony chociaż nie wiem czy nie bardziej lodami 😂😂

Hej, u mnie też dziś hormony ciążowe buzują. Zaraz z rana też musiałam wyjść na spacer żeby ochłonąć, bo dzień zaczął się kłótnia i moim wybuchem płaczu. Czuję,że ostatnio jestem jakaś bardziej wrażliwa emocjonalnie, nawet na jakimś przypadkowym serialu się ostatnio popłakałam, gdzie dawno mi się już nie zdażyły takie rzeczy 🙈.
Miłej soboty i niedzieli dla Was, bez niepotrzebnych złych emocji 😉🙂

reklama
Do góry