Ale może to nie ma żadnego wpływu i laboratoria pracuje bo przecież inaczej powinni o tym poinformować. Tak mi się przypomniało ze jakiś w styczniu mają bo kiedyś z Chinka pracowałamKurcze to mnie teraz też nastraszyłaś, że będę czekać nie wiadomo ile
reklama
Ewi12
Fanka BB :)
niestety z ta ilością posiłków to jak nie pamietam to bym dalej 3 jadła i długie odstępy czasu. Takich przykładów co można jeść jest w necie bardzo dużo wiec można sobie wybrać pod siebie idealny. Trochę szukam inspiracji na insta ( wpisuje hasłami) i na yt dużo filmów oglądam ( np. Nie słodzę).Hej dziewczyny, dobrego weekendu!
Ja mam opcje odziedziczyć taki kosz po rodzinie, ale jakoś mam wątpliwości bo myślałam ciągle o dostawce. Dlaczego Mojżesz jest tak polecany przez położne?
Podpowiesz jak komponujesz posiłki? Znalazłaś jakąś fajną ściągnę na necie? Wyniki wyszły mi prawie identyczne niestety. Ja całe życie jadłam też 3 posiłki, ok 5 h odstępu, ciężko będzie mi się przestawić
Wywaliłam z diety ziemniaki i biała mąkę ( wiec tradycyjne naleśniki, pierogi, pieczywo odpadło) oraz słodycze ( chociaż od nich mnie trochę odrzuciło w ciąży).
Staram się tez odpowiednio przygotowywać czyli nie doprowadzać do rozgotowania warzyw czy kasz, owsiankę zalewać najpierw ( o ile nie robię wersji nocnej, która ubóstwiam) ale już nie daje do niej dojrzałego banana, rodzynek itp tylko np. Jabłko, morele itp… ost dużo soczewicy jem ( różne wariacje wege gulaszu). Trochę potestuje przepisy to będę potem wrzucać fotki
Ewi12
ja nigdy wcześniej nie robiłam krzywej bo zawsze cukier na czczo dobry wiec nie kierowali dalej… podejrzewam cukrzyce / IO dlatego u siebie w ost roku bo miałam problem aby schudnąć ( pomimo ograniczania kalorii i ćwiczeń ale to był tez taki niecały rok po porodzie przedwczesnym) , może w poprzedniej mi się robiła i tak mi zostało…. Lepiej się czuje na niskim IGPewnie tylko w ciąży. Ja przed ciazą robiłam krzywą i było ok. Dopiero w ciąży takie skoki. Po ciąży na szczęście wróciło do normy. Ciekawe jak będzie teraz...
A mi się dzisiaj śniło że mąż kolezanki z pracy chciał zabić inną koleżankę
dirtycriminal
Ja tez ze Śląska (no powiedzmy )@EJK85@ tyś Śląsko dziołcha jak jawybieram sie do Kato za tydzień. Jeździmy na burgery i pancake-i do Bułkęsa na ul. Wojewódzkiej
Violk4
Nawet poczytałam o tym im chińskim nowym roku w internecie i faktycznie tam mocno świętują bo przez tydzień mają pozamykane urzędy itp ale w tym roku to przypada dopiero po naszym 20 stycznia.Ale może to nie ma żadnego wpływu i laboratoria pracuje bo przecież inaczej powinni o tym poinformować. Tak mi się przypomniało ze jakiś w styczniu mają bo kiedyś z Chinka pracowałam
Anuszka272
Moderator
polecam naleśniki z mąki pełnoziarnistej ja od dwóch lat tylko na takiej jestem z własnego wyboruniestety z ta ilością posiłków to jak nie pamietam to bym dalej 3 jadła i długie odstępy czasu. Takich przykładów co można jeść jest w necie bardzo dużo wiec można sobie wybrać pod siebie idealny. Trochę szukam inspiracji na insta ( wpisuje hasłami) i na yt dużo filmów oglądam ( np. Nie słodzę).
Wywaliłam z diety ziemniaki i biała mąkę ( wiec tradycyjne naleśniki, pierogi, pieczywo odpadło) oraz słodycze ( chociaż od nich mnie trochę odrzuciło w ciąży).
Staram się tez odpowiednio przygotowywać czyli nie doprowadzać do rozgotowania warzyw czy kasz, owsiankę zalewać najpierw ( o ile nie robię wersji nocnej, która ubóstwiam) ale już nie daje do niej dojrzałego banana, rodzynek itp tylko np. Jabłko, morele itp… ost dużo soczewicy jem ( różne wariacje wege gulaszu). Trochę potestuje przepisy to będę potem wrzucać fotki
Anuszka272
Moderator
A co do regularnych posiłków to polecam ustawianie budzika... Ja gdy przechodziłam na zdrowe odżywianie to mi to mega pomogło
Hejka dziewczyny Tak czytałam też na ten temat i wszędzie w necie info że po 20 stycznia .Nic mi nie pozostaje tylko czekać . @Violk4 mam nadzieję,że w moim przypadku to przychodnia zawaliła i Twój wynik będzie szybciutko dostępny .Nawet poczytałam o tym im chińskim nowym roku w internecie i faktycznie tam mocno świętują bo przez tydzień mają pozamykane urzędy itp ale w tym roku to przypada dopiero po naszym 20 stycznia.
Ewi12
taaak ja tez jak w domu to głównie na pełnoziarnistej. Ale teraz szukam inspiracji na migdałową, z ciecierzycy itp… Chodzi mi tez o to, ze teraz zwracam uwagę i na mieście nie jem takich rzeczy z białej, sprawdzam aby w pieczywie nie było itp. Kiedyś nie byłam aż tak wybredna nie jadłam ale nie popadałam w skrajnośćpolecam naleśniki z mąki pełnoziarnistej ja od dwóch lat tylko na takiej jestem z własnego wyboru
reklama