reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Wy tu o żarciu ciagle piszecie a ja od tygodnia dieta z niskim IG 🙈 robiłam krzywa i mam duzy cukier po godzinie. Jeszcze nie konsultowałam z lek ( gin we wt a do diabetologa za półtora tyg) ale sama juz się za to wzięłam i pilnuje stałych posiłków ( u mnie to nawala bo całe życie jadłam 3 a teraz muszę 5-6) oraz wybieram produkty z niskim indeksem.

Cieszę się, ze mi gin wspomniał, ze po 35 rż warto zrobić szybciej i miał racje… pomimo, ze zawsze cukier nad czczo mam 80-90 czyli w normie, a tu takie zdziwko ze po godzinie 190 🙈

Ciekawa jestem czy zawsze tak miałam z tym skokiem czy to typowo ciążowa …
Pewnie tylko w ciąży. Ja przed ciazą robiłam krzywą i było ok. Dopiero w ciąży takie skoki. Po ciąży na szczęście wróciło do normy. Ciekawe jak będzie teraz...

pobudka w połowie nocy zaliczona.
Sny ciążowe są tak wyraziste! Właśnie w moim byłam w supermarkecie i mieli sekcje z ubraniami ciążowymi. Oglądałam taka Sexy mała czarna (twierdziłam ze będzie ok do pracy🤦🏼‍♀️) i śliczne różowe ogrodniczki. Rzadko pamietam każdy szczegół tak dokładnie. Teraz patrze w telefon i szukam różowych ogrodniczek ciążowych, może znajdę podobne 😂
A mi się dzisiaj śniło że mąż kolezanki z pracy chciał zabić inną koleżankę🤣🤣🤣

reklama
Dziewczyny ja też miałam dzisiaj bezsenna noc a jak przysnełam śniły mi się głupoty chyba za dużo wczoraj wieczorem rozmyslalam. Zaraz na zakupki angielski z córką i nie będzie czasu myśleć ale wieczory są najgorsze...

Ależ jestem wkurw.....moich wyników nadal nie ma i panie w przychodni nie wiedzą co się stało ! Może to przez święta tylko ,że od 3 stycznia raczej świat już nie było .Jeśli dziś nie będzie wyników to przez weekend też nie ,jestem wściekła.W poniedziałek mija 10 dni roboczych i jeśli nadal nie będzie wyników to jestem ciekawa czy są jakieś konsekwencje za nie wywiązanie się z terminu .No kurcze to nie kosztowało 2 zł żeby tak ludzi robić w konia .
W Chinach mają święta i nowy rok jakos w styczniu nie pamiętam dokładnie od kiedy do kiedy

Ja też tylko seksy w snach i ludzie, z którymi nie mam obecnie kontaktu. I tak noc w noc. Mimo że libido mi wróciło i szaleje z mężem, to w snach też sobie używam ile wlezie 😅 ja się budzę w nocy na siku, przynajmniej ze 2-3 muszę iść a potem na szczęście od razu zasypiam 😋

Ja póki co mam tylko powtórzyć cukier na czczo i wtedy zobaczymy jaki wyjdzie ale zaczynam jeść już tak jakbym ta cukrzycę miała 😏
Znalazłam przykładowa dietę szpitala karowa i ona wydaje mi się jeszcze w miarę 'normlana' i na moją kieszeń. 😒 @Salamatka

reklama
Cześć Dziewczyny,
Gratuluję udanych wizyt. Trzymam kciuki za dzisiejsze.
Temat jedzenia ciąg dalszy😊 narobiłyście mi smaka gołąbkami- wczoraj zrobilam I pół dnia umierałam. Kapusta mi nie wchodzi..
Na pierogi nie ma szans żebym się dala skusić 🤣nie lubię..
@EJK85@ tyś Śląsko dziołcha jak ja🤣wybieram sie do Kato za tydzień. Jeździmy na burgery i pancake-i do Bułkęsa na ul. Wojewódzkiej.

Co do jeżdżenia nad nasze polskie morze- kocham je zimą, latem w życiu bym nie pojechała. W zeszłym roku byliśmy w Kołobrzegu bardzo nam się podobało, jutro też tam jedziemy 😊

Kosza Mojżesza nie miałam ,także sie nie wypowiem. Miałam łóżeczko dostawkę to jest sztos. Teraz też kupimy- chicco super jest tylko tak jak piszecie- cena..
Wyprawką też się zajmę później. Jeszcze nie wiemy kto tam siedzi w brzuszku. Dużo mam po synu. Mebelki miał białe, wózek szary- wszystko praktycznie w uniwersalnych kolorach.

Co do brzuszka- mnie to się wydaje że już fajnie widać choć nie wiem czy inni też to widzą bo brzuszek w ostatnim czasie miałam spożywczy🤣

U nas dziś na obiad tradycyjnie makaron spaghetti.

Do góry