reklama
xoxo.
Fanka BB :)
niestety na pewnoJa mam już wyniki krzywej: 85-187-82. Środkowa przekroczona o 7. Ciekawe czy mi stwierdzą CC
Morskawoda32
Mnie apetyt wrócił ale zaparcia pozostały, wiec teraz cierpię na bóle brzucha po każdym posiłku. Kiedyś może i to minie…Ja wczoraj najpierw dwa nalesniki na słodko z dżemem, a później dla odmiany dwa z farszem szpinakowo-kurczakowym, te drugie mega sycące
Za to żeby było ciekawiej rano jak wstałam i zapomniałam wstrzymać oddech otwierając lodówkę to poczułam ten farsz, a raczej czosnek ze szpinakiem poczułam i dobrze ze łazienka blisko, bo przywitałam się z kibelkiem na szczęście poza potwornym odruchem wymiotnym i ślina nic, sory za taki szczegół
Cieszmy się, ze apetyt wraca (te, które jak ja miały z tym problem). Chyba nadrabiany i maluszek się domaga jedzonka
Salamatka
Ale że o 7 to już taki strasznie? : O 1 i 3 wynik super w normie. Pomijam że najpierw zmierzyli mi glukometrem i wyszło 105, a sekundę potem pobrana krew i 85 ale wiarygodne te glukometryniestety na pewno
JestemMama!
Ogólnie z tego co się dowiedziałam to mają cukrzyce ciążowa wcale nie jest konieczność aby była CC . To tak naprawdę w dużej mierze od nas zależy ... Ja wiem że nigdy w życiu nie zgodzę się na CC . Chyba że naprawdę będzie taka konieczność ... Ale mam nadzieję że nie .Ja mam już wyniki krzywej: 85-187-82. Środkowa przekroczona o 7. Ciekawe czy mi stwierdzą CC
madziula0234
ja z kolei za żadne skarby nie chce porodu naturalnego, panicznie się boję... Poza tym jestem wąska w biodrach i dziecko zapewne by się zaklinowało przynajmniej mam takie schizy, nie wiem czy realne to jestOgólnie z tego co się dowiedziałam to mają cukrzyce ciążowa wcale nie jest konieczność aby była CC . To tak naprawdę w dużej mierze od nas zależy ... Ja wiem że nigdy w życiu nie zgodzę się na CC . Chyba że naprawdę będzie taka konieczność ... Ale mam nadzieję że nie .
Ja przy pierwszym porodzie też miałam takie obawy ale urodziłam naturalnie i wszystko było w porządkuja z kolei za żadne skarby nie chce porodu naturalnego, panicznie się boję... Poza tym jestem wąska w biodrach i dziecko zapewne by się zaklinowało przynajmniej mam takie schizy, nie wiem czy realne to jest
Karolina_st
Ja jestem totalnie filigranowa i wąska w biodrach, rodziłam naturalnie bez problemu a moje szerokie w biodrach kuzynki CC, biodra tu małą rolę odgrywają (przed porodem mierzy się za to miednicę i wymiary dziecka i to jest znaczące ) to trochę taki mit jak z duże piersi dużo mleka, z miseczką z biedą B miałam mleka do wykarmienia wioski a znam kilka dużych biustów gdzie dziewczyny mimo dużych starań nie miały jak karmić..ja z kolei za żadne skarby nie chce porodu naturalnego, panicznie się boję... Poza tym jestem wąska w biodrach i dziecko zapewne by się zaklinowało przynajmniej mam takie schizy, nie wiem czy realne to jest
reklama
Karolina_st
Miałam cukrzycę ciążową i rodziłam naturalnie, nie było przeciwwskazań. Natomiast przy cukrzycy dziecko może być duże np.jak się diety nie trzyma i to już może być wskazanie do CC zapewneOgólnie z tego co się dowiedziałam to mają cukrzyce ciążowa wcale nie jest konieczność aby była CC . To tak naprawdę w dużej mierze od nas zależy ... Ja wiem że nigdy w życiu nie zgodzę się na CC . Chyba że naprawdę będzie taka konieczność ... Ale mam nadzieję że nie .