reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Laseczki, pappa wyszla dobrze ❤️ zrobil mi cytologię, podejrzeliśmy dzidziora, lekarz dalej utrzymuje że to raczej dziewczynka, bo przyglądał się mocno co tam ma maluszek między nóżkami :p i 3.5 stowy pękło 🤣 jednak wizyta po tyg fajna sprawa, ale 8 stówek w ciągu tygodnia już mniej fajne 🤣 ale jakoś na te wizyty mi nie szkoda, czuję się spokojniejsza ❤️

reklama
Jezu, dziewczyny! 😃 zostawić Was na csly dzień same, a tu chyba z 8 stron nadrabiania 🤣

Ja na prenatalnych podawałam wagę i tak samo na każdej wizycie podsje wagę, a Pani z rejestracji mierzy ciśnienie.

Co do krzywej cukrowej trochę straszycie 🙈 Nigdy nie miałam, ale już kiedyś słyszałam, ze ohyda. Jakoś trzeba to „przełknąć” 🤢😄

reklama
Do góry