reklama
Anuszka272
Moderator
mocno przytulam i wierzę że będzie dobrze... A jak kość nosowa?Dziewczyny u mnie nieciekawe po prenatalnych. Przezierność 3,2 :-( w środę idę na Nifty
Nie wiem czy czytałaś mój przypadek ale na jednym badaniu Pani stwierdziła przezierność 4.2 bodajże choć powinna wpisac 3.2 z tego co mi tłumaczyła... Ja jednak powtórzyłam USG w innym miejscu i tam już wszystko wyszło ok, pappa też wykluczyły trisomie i synek nie miał żadnej z tych 3 chorob
Natalianatalia
Fanka BB :)
Wg mnie to tacierzyński powinien być od razu po porodzie a przynajmniej połowaZwiększają urlop rodzicielski do 41 tygodni ale te dodatkowe 9 to chyba właśnie na ojców maja byc, bez możliwości przeniesienia na matkę. A tacierzyński zostaje dwa tygodnie, można je rozbić na dwie tury ale do skończenia przez dziecko pierwszego rok życia zamiast do 2 r.ż. jak było do tej pory.
Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Niestety ,dalej czekam .Dzwoniłam przed 14.00 do przychodni ale wyników jeszcze nie ma .Same super wieści bardzo się cieszę @EJK85 u Ciebie już coś wiadomo?
Mkd92
A to juz zależy jak tata go sobie wybierze w pracy- czy będzie chciał od razu po porodzie czy późniejWg mnie to tacierzyński powinien być od razu po porodzie a przynajmniej połowa
A jak inne parametry ? I wynik testu pappa ?Dziewczyny u mnie nieciekawe po prenatalnych. Przezierność 3,2 :-( w środę idę na Nifty
Natalianatalia
Ja na odwrót prywatnie w luxmed nie wpuścił żaden a na NFZ dzisiaj tak bez problemuCzy wasi mężowie mogą z wami wchodzić do gabinetu? Ja ostatnio pytałam mojego gin to na NFZ nie ale prywatnie nie ma problemu
kość nosowa jest i niby ok. A wyniki pappa dzisiaj pobrali ale pani doktor powiedziała że napewno będzie zlyA jak inne parametry ? I wynik testu pappa ?
Jak możesz sobie na to pozwolić zrób Nifty będziesz wiedziała na czym stoisz .Rozumiem doskonale co teraz czujesz i jedyne co mogę doradzić to uzbrojenie się w cierpliwość i czekanie na wyniki. Nie napisze ,żeby się nie denerwować bo wiem ,że tak się nie da ...Musimy to przetrwać i być silne .Trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się skończyłokość nosowa jest i niby ok. A wyniki pappa dzisiaj pobrali ale pani doktor powiedziała że napewno będzie zly
reklama
Przytulam i trzymam kciuki by nifty Cię uspokoił...Dziewczyny u mnie nieciekawe po prenatalnych. Przezierność 3,2 :-( w środę idę na Nifty