Ja też Nifty ProJa robilam nifty pro
reklama
Jutro będzie równy tydzień od pobrania krwiIle dni juz czekasz na wyniki?
Próbka wysłana do Hong KonguJutro będzie równy tydzień od pobrania krwi
Kurcze myslalam ze to troszkę szybciej jest. Ja jutro rano jadę na pobranie krwi do testu, a wieczorem ide do ginekologa na konsultacje i jeszcze jedno dokładne usgJutro będzie równy tydzień od pobrania krwi
Zwróć uwagę na to gdzie wysyłają krew ,chodzi o ubezpieczenie testu podobno nie z każdego laboratorium wynik podlega ubezpieczeniu .Kurcze myslalam ze to troszkę szybciej jest. Ja jutro rano jadę na pobranie krwi do testu, a wieczorem ide do ginekologa na konsultacje i jeszcze jedno dokładne usg
Gość Marta
Fanka BB :)
Tak, ubezpieczony jest ten tylko co jest testowany w hong konguZwróć uwagę na to gdzie wysyłają krew ,chodzi o ubezpieczenie testu podobno nie z każdego laboratorium wynik podlega ubezpieczeniu .
ja 39 mimo prawidłowych prenatalnych mam prawo do amniopunkcję ze względu na wiek z nfzTak, tylko oni robią tutaj harmony lub panorama z krwii. Mój lekarz od razu mowil ze względu na wiek mam zrobić nipt czyli nifty
Kurcze na stronie labolatorium do którego się zapisałam pisze ze jest ubezpieczony. Jutro zapytam dla pewnościZwróć uwagę na to gdzie wysyłają krew ,chodzi o ubezpieczenie testu podobno nie z każdego laboratorium wynik podlega ubezpieczeniu .
Morskawoda32
Ja ostatnia 28.12 a kolejna w 20 tyg czyli 15 lutego dopiero.Ja mialam dzis wizyte u endo , tsh spadlo z 4.2 na 3.2 , ale jednak moja pani wychodzi z zalozenia ze jednak te 2.5 max byloby najlepiej wiec dostalam wieksza dawke letroxu - 100
Powiem wam dziewczyny ze wizyte mialam tydzien temu a kolejma dopiero 31. 01 jeszcze 3 tygodnie ...masakra
Mam położna w międzyczasie, mam nadzieje ze da chociaż serduszka posłuchać
reklama
*anette*
Hej, gratuluję dzisiejszych udanych prenatalnych.
@Martyna.. wierzę, że będzie wszystko dobrze...
Ja mam już odhaczone usg piersi, wyszło bez zarzutu.
Dostałam też wynik cytologii, nie wg tej skali co ma ileś grup, tylko opisowy.
Niby wszystko w normie, zmian nowotworowych brak, ale jakiś niezrozumiały dla mnie był ten opis, musiałam szukać w necie o co chodzi.
@Martyna.. wierzę, że będzie wszystko dobrze...
Ja mam już odhaczone usg piersi, wyszło bez zarzutu.
Dostałam też wynik cytologii, nie wg tej skali co ma ileś grup, tylko opisowy.
Niby wszystko w normie, zmian nowotworowych brak, ale jakiś niezrozumiały dla mnie był ten opis, musiałam szukać w necie o co chodzi.