reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Kurcze myslalam ze to troszkę szybciej jest. Ja jutro rano jadę na pobranie krwi do testu, a wieczorem ide do ginekologa na konsultacje i jeszcze jedno dokładne usg
Zwróć uwagę na to gdzie wysyłają krew ,chodzi o ubezpieczenie testu podobno nie z każdego laboratorium wynik podlega ubezpieczeniu .

Ja mialam dzis wizyte u endo , tsh spadlo z 4.2 na 3.2 , ale jednak moja pani wychodzi z zalozenia ze jednak te 2.5 max byloby najlepiej wiec dostalam wieksza dawke letroxu - 100 🙃
Powiem wam dziewczyny ze wizyte mialam tydzien temu a kolejma dopiero 31. 01 🙊🙊 jeszcze 3 tygodnie ...masakra 😜
Ja ostatnia 28.12 a kolejna w 20 tyg czyli 15 lutego dopiero.
Mam położna w międzyczasie, mam nadzieje ze da chociaż serduszka posłuchać :)

reklama
Hej, gratuluję dzisiejszych udanych prenatalnych.
@Martyna.. wierzę, że będzie wszystko dobrze...

Ja mam już odhaczone usg piersi, wyszło bez zarzutu.
Dostałam też wynik cytologii, nie wg tej skali co ma ileś grup, tylko opisowy.
Niby wszystko w normie, zmian nowotworowych brak, ale jakiś niezrozumiały dla mnie był ten opis, musiałam szukać w necie o co chodzi.

Do góry