U
użytkowniczka LB
Gość
miałaś wysokie ryzyko?Dziewczyny właśnie odebrałam NIFTY results, wszystko dobrze i będzie chłopak
Niestety przesunęli mi prenatalne na środę ale już mam chociaz trochę spokojniejsza głowę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miałaś wysokie ryzyko?Dziewczyny właśnie odebrałam NIFTY results, wszystko dobrze i będzie chłopak
Niestety przesunęli mi prenatalne na środę ale już mam chociaz trochę spokojniejsza głowę.
spoko rozumiem tylko myślałam ze wystarczy u brygadzisty albo kierownika jakiegos takie rzeczy, tak u mnie byłoNp po to żeby zgłosić że jest się w ciąży. Moje kadry prosiły o zaświadczenie potwierdzające ciążę. . Nie mogę według prawa zostawać na nadgodzinach, pracować w dni wolne np 6 stycznia - u mnie się wtedy pracuje bo firma jest amerykańska. Wyjśc prywatnych związanych z badaniami nie trzeba odrabiać po to u mnie przynajmniej kadrom ta informacja
jutro kończę 13 tydz najpierw nie było widać ale po chwili jak inaczej się ułożyło to zobaczyłagratulacje! A w którym jesteś tyg? Ja byłam na prenatalnych 12+6 i jeszcze nie było widać ale mam nadzieje, ze za tydzień jak będę u gina to już się dowiem
Tak i ponoć ojcowski tez ulegnie zmianie ze ma się brać typowo w okolicach narodzin i chyba coś dłużej niż dwa tygDziewczyny rzuciło mi się w oczy zmiany w 2023 odnośnie urlopu rodzicielskiego, z 32 tygodni ma byc 41 jeszcze nie doczytałam ale to chyba dobra wiadomość
Gratuluję chłopcajestem po wizycie!!
Wszystko dobrze prowadzę ciąże na NFZ i pierwszy raz mogłam wejść z partnerem
Dzieciątko bardzo ruchliwe bo ciagle skakało przez brzuch słabo było widać wiec było sonda
W pewnym momencie lekarka mówi ze nie widzi narazie płci po czym pyta kto jaka płeć obstawia ja mówię ze dziewczynka on ze chłopiec , po czym mówi do niego pan ma racje to chłopak raczej a po chwili mówi ze na 100% już to może potwierdzić .
Dzisiaj prawdopodobnie powiemy już rodzicom którzy już się domyślają
Nie, mieszkam w Irlandii a tu nie robią test pappa...ze względu na wiek pewnie wyszło by mi wysokiemiałaś wysokie ryzyko?