na Nifty jestem umowiona w środę. Nie da się nie denerwować już się u lekarki rozpłakałam :-(Jak możesz sobie na to pozwolić zrób Nifty będziesz wiedziała na czym stoisz .Rozumiem doskonale co teraz czujesz i jedyne co mogę doradzić to uzbrojenie się w cierpliwość i czekanie na wyniki. Nie napisze ,żeby się nie denerwować bo wiem ,że tak się nie da ...Musimy to przetrwać i być silne .Trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło
reklama
Wiem kochana mnie prawie zmiotło z powierzchni i to dosłownie .Na szczęście znam to uczucie kiedy jestem blisko omdlenia i zdążyłam usiąść z głową między nogami i po chwili przeszło .na Nifty jestem umowiona w środę. Nie da się nie denerwować już się u lekarki rozpłakałam :-(
angie.
Fanka BB :)
ja poprzednia ciaze prowadziłam w Irlandii , prócz wizyt w szpitalu mialam lekarza prywatnie polaka i on mówił nam ze jest możliwość zrobienia badan z krwi jak bylismy na prenatalnych , ale ze usg wychodziło wsio git to odpuściliśmy.Nie, mieszkam w Irlandii a tu nie robią test pappa...ze względu na wiek pewnie wyszło by mi wysokie
Gość Marta
Ja robilam nifty proDziewczyny które robiły Nifty robiliście zwykle czy te rozszerzone?
Gość Marta
Tak, tylko oni robią tutaj harmony lub panorama z krwii. Mój lekarz od razu mowil ze względu na wiek mam zrobić nipt czyli niftyja poprzednia ciaze prowadziłam w Irlandii , prócz wizyt w szpitalu mialam lekarza prywatnie polaka i on mówił nam ze jest możliwość zrobienia badan z krwi jak bylismy na prenatalnych , ale ze usg wychodziło wsio git to odpuściliśmy.
angie.
dużo płaciłaś? Czy w IE za free. ?Tak, tylko oni robią tutaj harmony lub panorama z krwii. Mój lekarz od razu mowil ze względu na wiek mam zrobić nipt czyli nifty
madziula0234
Według mnie lekarz nigdy nie powinien mówić coś w stylu, że 'na pewno będą złe' kiepskie to jest, ginekolog mimo wszystko powinien podnosić na duchukość nosowa jest i niby ok. A wyniki pappa dzisiaj pobrali ale pani doktor powiedziała że napewno będzie zly
Ja trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze
Iskierka nadziei
Ja mam kolejną wizytę 21 lutego wiecznośćJa też mam wizytę następną dopiero 13.02, więc ponad miesiąc muszę czekać
Mój lekarz będzie miał urlop. Trzeba czekać cierpliwie
Ja mieszkam w Austrii. Tu mąż może wejść na USG ale jest wołany z zewnątrz ( nie może czekać w poczekalni. Że względu na covid)Czy wasi mężowie mogą z wami wchodzić do gabinetu? Ja ostatnio pytałam mojego gin to na NFZ nie ale prywatnie nie ma problemu
Wierzę że wszystko będzie dobrze. Mocno trzyma kciuki za wyniki nimfy. A jeżeli chodzi o stwierdzenie lekarza że pappa napewno wyjdzie źle to ... Lekarz buc i tyle . Nie może mieć takiej pewności i rozsiewać swoich wymyślonych poglądów. Trzymaj się kochana będzie dobrzeDziewczyny u mnie nieciekawe po prenatalnych. Przezierność 3,2 :-( w środę idę na Nifty
reklama
Ile dni juz czekasz na wyniki?Niestety ,dalej czekam .Dzwoniłam przed 14.00 do przychodni ale wyników jeszcze nie ma .