reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Jak możesz sobie na to pozwolić zrób Nifty będziesz wiedziała na czym stoisz .Rozumiem doskonale co teraz czujesz i jedyne co mogę doradzić to uzbrojenie się w cierpliwość i czekanie na wyniki. Nie napisze ,żeby się nie denerwować bo wiem ,że tak się nie da ...Musimy to przetrwać i być silne .Trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło ❤️
na Nifty jestem umowiona w środę. Nie da się nie denerwować już się u lekarki rozpłakałam :-(

reklama
na Nifty jestem umowiona w środę. Nie da się nie denerwować już się u lekarki rozpłakałam :-(
Wiem kochana mnie prawie zmiotło z powierzchni i to dosłownie .Na szczęście znam to uczucie kiedy jestem blisko omdlenia i zdążyłam usiąść z głową między nogami i po chwili przeszło .

Nie, mieszkam w Irlandii a tu nie robią test pappa...ze względu na wiek pewnie wyszło by mi wysokie
ja poprzednia ciaze prowadziłam w Irlandii , prócz wizyt w szpitalu mialam lekarza prywatnie polaka :) i on mówił nam ze jest możliwość zrobienia badan z krwi jak bylismy na prenatalnych , ale ze usg wychodziło wsio git to odpuściliśmy.

ja poprzednia ciaze prowadziłam w Irlandii , prócz wizyt w szpitalu mialam lekarza prywatnie polaka :) i on mówił nam ze jest możliwość zrobienia badan z krwi jak bylismy na prenatalnych , ale ze usg wychodziło wsio git to odpuściliśmy.
Tak, tylko oni robią tutaj harmony lub panorama z krwii. Mój lekarz od razu mowil ze względu na wiek mam zrobić nipt czyli nifty

kość nosowa jest i niby ok. A wyniki pappa dzisiaj pobrali ale pani doktor powiedziała że napewno będzie zly
Według mnie lekarz nigdy nie powinien mówić coś w stylu, że 'na pewno będą złe' kiepskie to jest, ginekolog mimo wszystko powinien podnosić na duchu 😌
Ja trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze :)

Ja też mam wizytę następną dopiero 13.02, więc ponad miesiąc muszę czekać 😱
Mój lekarz będzie miał urlop. Trzeba czekać cierpliwie :)
Ja mam kolejną wizytę 21 lutego 🙈 wieczność

Czy wasi mężowie mogą z wami wchodzić do gabinetu? Ja ostatnio pytałam mojego gin to na NFZ nie ale prywatnie nie ma problemu 🙈
Ja mieszkam w Austrii. Tu mąż może wejść na USG ale jest wołany z zewnątrz ( nie może czekać w poczekalni. Że względu na covid)
Dziewczyny u mnie nieciekawe po prenatalnych. Przezierność 3,2 :-( w środę idę na Nifty
Wierzę że wszystko będzie dobrze. Mocno trzyma kciuki za wyniki nimfy. A jeżeli chodzi o stwierdzenie lekarza że pappa napewno wyjdzie źle to ... Lekarz buc i tyle . Nie może mieć takiej pewności i rozsiewać swoich wymyślonych poglądów. Trzymaj się kochana będzie dobrze ♥️✊♥️

reklama
Do góry