reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny u mnie nieciekawe po prenatalnych. Przezierność 3,2 :-( w środę idę na Nifty
mocno przytulam i wierzę że będzie dobrze... A jak kość nosowa?
Nie wiem czy czytałaś mój przypadek ale na jednym badaniu Pani stwierdziła przezierność 4.2 bodajże choć powinna wpisac 3.2 z tego co mi tłumaczyła... Ja jednak powtórzyłam USG w innym miejscu i tam już wszystko wyszło ok, pappa też wykluczyły trisomie i synek nie miał żadnej z tych 3 chorob

Zwiększają urlop rodzicielski do 41 tygodni ale te dodatkowe 9 to chyba właśnie na ojców maja byc, bez możliwości przeniesienia na matkę. A tacierzyński zostaje dwa tygodnie, można je rozbić na dwie tury ale do skończenia przez dziecko pierwszego rok życia zamiast do 2 r.ż. jak było do tej pory.
Poprawcie mnie jeśli się mylę.
Wg mnie to tacierzyński powinien być od razu po porodzie a przynajmniej połowa

kość nosowa jest i niby ok. A wyniki pappa dzisiaj pobrali ale pani doktor powiedziała że napewno będzie zly
Jak możesz sobie na to pozwolić zrób Nifty będziesz wiedziała na czym stoisz .Rozumiem doskonale co teraz czujesz i jedyne co mogę doradzić to uzbrojenie się w cierpliwość i czekanie na wyniki. Nie napisze ,żeby się nie denerwować bo wiem ,że tak się nie da ...Musimy to przetrwać i być silne .Trzymam mocno kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło ❤️

reklama
Do góry