reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

jestem po wizycie!!
Wszystko dobrze prowadzę ciąże na NFZ i pierwszy raz mogłam wejść z partnerem❤️❤️
Dzieciątko bardzo ruchliwe bo ciagle skakało przez brzuch słabo było widać wiec było sonda
W pewnym momencie lekarka mówi ze nie widzi narazie płci po czym pyta kto jaka płeć obstawia ja mówię ze dziewczynka on ze chłopiec , po czym mówi do niego pan ma racje to chłopak raczej a po chwili mówi ze na 100% już to może potwierdzić .💙💙💙
Dzisiaj prawdopodobnie powiemy już rodzicom którzy już się domyślają

reklama
Doczekać się nie mogę 😀
Ja też nie mogę się doczekac. Mam wcześniej tzn w środę wizytę więc może pójdę troszkę spokojniejsza😉
Czy wasi mężowie mogą z wami wchodzić do gabinetu? Ja ostatnio pytałam mojego gin to na NFZ nie ale prywatnie nie ma problemu 🙈
Pytałam czy mąż może wejść na prenatalne i może. Specjalnie wziął urlop😁

jestem po wizycie!!
Wszystko dobrze prowadzę ciąże na NFZ i pierwszy raz mogłam wejść z partnerem❤️❤️
Dzieciątko bardzo ruchliwe bo ciagle skakało przez brzuch słabo było widać wiec było sonda
W pewnym momencie lekarka mówi ze nie widzi narazie płci po czym pyta kto jaka płeć obstawia ja mówię ze dziewczynka on ze chłopiec , po czym mówi do niego pan ma racje to chłopak raczej a po chwili mówi ze na 100% już to może potwierdzić .💙💙💙
gratulacje! A w którym jesteś tyg? Ja byłam na prenatalnych 12+6 i jeszcze nie było widać ale mam nadzieje, ze za tydzień jak będę u gina to już się dowiem 💚

jestem po wizycie!!
Dziewczyny właśnie odebrałam NIFTY results, wszystko dobrze i będzie chłopak 😊
Niestety przesunęli mi prenatalne na środę ale już mam chociaz trochę spokojniejsza głowę.
Dziewczyny wróciłam z prenatalnego Dzieciątko pięknie rośnie nie ma cech zespołów genetycznych♥️dzięki za wsparcie!
Cudowne wiadomości. Bardzo się cieszę ❤️

Gratuluję Dziewczyny super wieści 😍odebrałam wyniki z dzisiejszego pobrania i tak jak z morfologia super, i tsh dzielnie się trzyma na poziomie 1.7, tak widzę że z moczem średnio :-/ wyszły mi jakieś liczne bakterie w polu widzenia, wiec pewnie stąd u mnie ten dyskomfort i pewnie w środę dostanę antybiotyk 🤷‍♀️🤷‍♀️ech jak nie urok to.... 😉
Odkąd zaczęłam używać płynu ginekologicznego skończyły się wszystkie problemy. Używam lactacyd pharma ginekologiczny ochronny o właściwościach antybakteryjnych. Jest on dostępny tylko w aptece.

reklama
Odkąd zaczęłam używać płynu ginekologicznego skończyły się wszystkie problemy. Używam lactacyd pharma ginekologiczny ochronny o właściwościach antybakteryjnych. Jest on dostępny tylko w aptece.

Ja tez go używałam, niedawno zmieniłam na płyn LactoVaginal, chyba jakaś nowość, bo wcześniej nie widziałam, tez dostępny w aptece.

Do góry