JestemMama!
Fanka BB :)
Ja też tak idę i mam nadzieję że dobrze będzieIdę 13+1 wg OM a 14+1 wg usg, boje się trochę ze to za późno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak idę i mam nadzieję że dobrze będzieIdę 13+1 wg OM a 14+1 wg usg, boje się trochę ze to za późno
Ja póki co wszędzie chodzę sama :-)I mam do was jeszcze pytanie czy wasi partnerzy wchodzą z wami podczas wizyty do gabinetu? I jak to wyglada czy cała wizytę jest w gabinecie , podczas badania na gotelu jeżeli jest taka potrzeba tez ? Jestem ciekawa bo byłam 3 razy prywatnie na wizycie w luxmed i 2 razy nie chcieli go wpuścić a raz nie mógł mi towarzyszyć a tego dnia dziewczyna przedemancypacyjna weszła w chłopakiem do gabinety
Za to moja prowadząca mówi ze jak nie będzie dużo osób na korytarzu to nie widzi problemu.
Biedak mówi ze bardzo by chciał zobaczyć to na ekranie w końcu
Anuszka u mnie dziewczyna, termin z prenatalnych 28 czerwcaWow pięknie wszystko notujesz
Chodzę na Sokolska do dr Faski@EJK85 a gdzie chodzisz na NFZ? Ja też prowadzę prywatnie ale desperacko szukam też NFZ.
Dopisałam ale Ci księżniczka przyspieszyłaAnuszka u mnie dziewczyna, termin z prenatalnych 28 czerwca
U mnie z ostatniego USG wychodziło że wczoraj będę miała 13+4 i też się bałam że za późno ale lekarzowi wyszło tak jak przy pierwszym USG 13+0 także myślę że będzie dobrze bo to naprawdę są minimalne różniceIdę 13+1 wg OM a 14+1 wg usg, boje się trochę ze to za późno
Dopisałam ale Ci księżniczka przyspieszyła
U mnie z ostatniego USG wychodziło że wczoraj będę miała 13+4 i też się bałam że za późno ale lekarzowi wyszło tak jak przy pierwszym USG 13+0 także myślę że będzie dobrze bo to naprawdę są minimalne różnice