reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
I mam do was jeszcze pytanie czy wasi partnerzy wchodzą z wami podczas wizyty do gabinetu? I jak to wyglada czy cała wizytę jest w gabinecie , podczas badania na gotelu jeżeli jest taka potrzeba tez ? Jestem ciekawa bo byłam 3 razy prywatnie na wizycie w luxmed i 2 razy nie chcieli go wpuścić a raz nie mógł mi towarzyszyć a tego dnia dziewczyna przedemancypacyjna weszła w chłopakiem do gabinety😒
Za to moja prowadząca mówi ze jak nie będzie dużo osób na korytarzu to nie widzi problemu.
Biedak mówi ze bardzo by chciał zobaczyć to na ekranie w końcu
Ja póki co wszędzie chodzę sama :-)

A co do wizyt z mężem- nie wiem czemu, ale ubzdurałam sobie, że można wchodzić jak badanie jest przez powłoki brzuszne 😅 oczywiście za każdym razem ze mną był, ale wchodziłam sama. Aż w końcu zapytałam lekarza na koniec wizyty czy mąż może mi towarzyszyć a on na to, że oczywiście. Więc prenatalne już na pewno ze mną zaliczy 😁

Ze mną mąż na pierwszym badaniu nie był tym potwierdzającym ale na drugim już normalnie go Pani doktor na moją prośbę zawołała 🙂 w poprzedniej ciąży był chyba na wszystkich wizytach ze mną i przy porodzie też chociaż to już bardziej traumatyczne przeżycie 😅

Anuszka u mnie dziewczyna, termin z prenatalnych 28 czerwca 🙈
Dopisałam 😉 ale Ci księżniczka przyspieszyła ❤️
Idę 13+1 wg OM a 14+1 wg usg, boje się trochę ze to za późno
U mnie z ostatniego USG wychodziło że wczoraj będę miała 13+4 i też się bałam że za późno ale lekarzowi wyszło tak jak przy pierwszym USG 13+0 także myślę że będzie dobrze bo to naprawdę są minimalne różnice

reklama
Do góry