reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Ja w poprzedniej ciąży kupiłam w kształcie litery c. W ciąży spało mi się z nią dobrze a po porodzie super sprawdziła się przy kp. Teraz też z niej korzystam bo kładę ją córce na macie jako asekuracje przy zabawie

reklama
Co do poduszki to ja w pierwszej ciąży używałam c ale tylko do karmienia... Była zbawieniem... Teraz planuje kupić do spania u a później używać jako kokon... Polecam czytać o gęstości bo w mojej c bardzo ugniataly się te kuleczki i zmniejszała się objętość 🙈

Udało mi się dostać na wizytę, warto było czekać 5h pod gabinetem, bo pani doktor super i zwróciła uwagę na rzeczy, na które nie patrzył poprzedni lekarz, np czeka mnie picie tej podobno paskudnej glukozy, bo cos tam nie tak w wynikach. Ale poza tym wszystko w porządku z maluszkiem, kamień z serca 😊 a bejbik w brzuchu skakał jak taka foczka 😂 cudowny widok. Zdjęcie kiepskie, ale jest.
W końcu czuję się zaopiekowana, może będę teraz spokojniejsza 😊
4 stycznia prenatalne , a dzień po jadę do rodziny się pochwalić. Taki prezent mama dostanie na 60urodziny 😂

Załączniki

• 20221229_150014.jpg
    20221229_150014.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 75
A jaka jest dobra gęstość takiej poduszki? 🤔
Też myślę nad U, żeby nie musieć przekładać podczas spania jak zmienię bok. A czy U nadaje się też potem do karmienia?

Udało mi się dostać na wizytę, warto było czekać 5h pod gabinetem, bo pani doktor super i zwróciła uwagę na rzeczy, na które nie patrzył poprzedni lekarz, np czeka mnie picie tej podobno paskudnej glukozy, bo cos tam nie tak w wynikach. Ale poza tym wszystko w porządku z maluszkiem, kamień z serca 😊 a bejbik w brzuchu skakał jak taka foczka 😂 cudowny widok. Zdjęcie kiepskie, ale jest.
W końcu czuję się zaopiekowana, może będę teraz spokojniejsza 😊
4 stycznia prenatalne , a dzień po jadę do rodziny się pochwalić. Taki prezent mama dostanie na 60urodziny 😂
Super😍😍😍możesz spokojnie wejsc w nowy rok

reklama
A jaka jest dobra gęstość takiej poduszki? 🤔
Też myślę nad U, żeby nie musieć przekładać podczas spania jak zmienię bok. A czy U nadaje się też potem do karmienia?
Już wiem 🤣 nie chodziło o gęstość a o rodzaj wypełnienia 🙈 ja miałam z kulek styropianowych (musiałam sprawdzić na allegro bo już zapomniałam 😅) i dlatego one się ugniataly pod ciężarem 🤦 lepsze są sylikonowe... Przyjaciółka miała z biedronki i była mega różnica w jakości jej wytrzymała 3 lata i później do karmienia na leżąco z niej korzystała bo jednak jest długa i na kolana ciężko ją zmieścić z dzieciątkiem

Do góry