reklama
Ja mam super mami klasyczną w grochy i jak najbardziej jestem zadowolona. Zapłaciłam nieco ponad 100 zl
Dziękuje, już patrzę na necie i chyba sobie zamówię
Ja też chętnie się dowiem, na którą warto zwrócić uwagę, bo jak szukałam, to są różne typy... C, U..?
Nawet nie wiedziałam wcześniej, dopiero teraz patrzę, U, C normalnie cały alfabet, a niby to tylko poduszka
Znalazłam tą co Aga za 119 chyba i jeszcze taka za 100 zł - https://allegro.pl/oferta/solo-big-poduszka-c-ciazowa-do-spania-relaksu-w96-11348952831
Zaraz chyba zamówię
Zaraz chyba zamówię
Anuszka272
Moderator
Co do poduszki to ja w pierwszej ciąży używałam c ale tylko do karmienia... Była zbawieniem... Teraz planuje kupić do spania u a później używać jako kokon... Polecam czytać o gęstości bo w mojej c bardzo ugniataly się te kuleczki i zmniejszała się objętość
Udało mi się dostać na wizytę, warto było czekać 5h pod gabinetem, bo pani doktor super i zwróciła uwagę na rzeczy, na które nie patrzył poprzedni lekarz, np czeka mnie picie tej podobno paskudnej glukozy, bo cos tam nie tak w wynikach. Ale poza tym wszystko w porządku z maluszkiem, kamień z serca a bejbik w brzuchu skakał jak taka foczka cudowny widok. Zdjęcie kiepskie, ale jest.
W końcu czuję się zaopiekowana, może będę teraz spokojniejsza
4 stycznia prenatalne , a dzień po jadę do rodziny się pochwalić. Taki prezent mama dostanie na 60urodziny
4 stycznia prenatalne , a dzień po jadę do rodziny się pochwalić. Taki prezent mama dostanie na 60urodziny
Załączniki
Supermożesz spokojnie wejsc w nowy rokUdało mi się dostać na wizytę, warto było czekać 5h pod gabinetem, bo pani doktor super i zwróciła uwagę na rzeczy, na które nie patrzył poprzedni lekarz, np czeka mnie picie tej podobno paskudnej glukozy, bo cos tam nie tak w wynikach. Ale poza tym wszystko w porządku z maluszkiem, kamień z serca a bejbik w brzuchu skakał jak taka foczka cudowny widok. Zdjęcie kiepskie, ale jest.
reklama
Anuszka272
Moderator
Już wiem nie chodziło o gęstość a o rodzaj wypełnienia ja miałam z kulek styropianowych (musiałam sprawdzić na allegro bo już zapomniałam ) i dlatego one się ugniataly pod ciężarem lepsze są sylikonowe... Przyjaciółka miała z biedronki i była mega różnica w jakości jej wytrzymała 3 lata i później do karmienia na leżąco z niej korzystała bo jednak jest długa i na kolana ciężko ją zmieścić z dzieciątkiemA jaka jest dobra gęstość takiej poduszki?
Też myślę nad U, żeby nie musieć przekładać podczas spania jak zmienię bok. A czy U nadaje się też potem do karmienia?