reklama
Dziewczyny właśnie dostałam biegunki nie jakiejś ostrej, brzuch mnie nie boli, myślicie że to może być objaw poronienia? Nie krwawie ale strasznie się zestresowałam bo wiem ze często przed porodem organizm się oczyszcza i właśnie jest biegunka. Wcześniej zjadłam całego pomidora więc może od tego. Kurcze stresuje sie tym.
Dziewczyny właśnie dostałam biegunki nie jakiejś ostrej, brzuch mnie nie boli, myślicie że to może być objaw poronienia? Nie krwawie ale strasznie się zestresowałam bo wiem ze często przed porodem organizm się oczyszcza i właśnie jest biegunka. Wcześniej zjadłam całego pomidora więc może od tego. Kurcze stresuje sie tym.
Ja miałam na początku jakaś w 6 tyg, wzięłam smecte, ale bardzo się już męczyłam
Talala6
Fanka BB :)
Ja mam poduszkę ciążowa z Motherhood, właśnie ja wyciągnęłam spod kanapy. Była ze mną przez całą pierwszą ciążę 5 lat temu, przez pół drugiej ciąży i mam nadzieję,że teraz też posłuży. Jest spoko, choć wydaje mi się,że lepiej się jest w niej ułożyć wyższym dziewczynom. Ja mam 1.6m i jest wygodnie ale nie wszystko przylega idealnie tak jak powinno
Ja już po badaniach prenatalnych na usg wszystko idealnie wyniki krwi wysla mi do tygodnia na maila.
Dzidzia się wierciła a później włożyła kciuk do buzi i chyba zasnęła
Termin jednak na 8.07 czyli niecały tydzień wcześniej niż na pierwszym usg u gina.
Termin jednak na 8.07 czyli niecały tydzień wcześniej niż na pierwszym usg u gina.
Załączniki
Ja już po badaniach prenatalnych na usg wszystko idealnie wyniki krwi wysla mi do tygodnia na maila.
Suuuuupereer. !
Prooooszę, oby już wszystkie wieści były takie piekne i radosne
aneta85aneta
Fanka BB :)
Super fajnie wygląda bobo. Wiadomo jaka płeć?Ja już po badaniach prenatalnych na usg wszystko idealnie wyniki krwi wysla mi do tygodnia na maila.
Miętusek
Moderator
Ładny brzusio ja już muszę też zacząć się rozgladać za leginsami po domu, bo te moje już się odciskają na brzuchu a nie chcę nic tam sciskać
reklama
słoneczko91
Zaangażowana w BB
Ale fajny u mnie nic nie widać czytałam że w kolejnych ciążach brzuch jest widoczny szybciej, ale u mnie się to nie sprawdza