reklama
dirtycriminal
Fanka BB :)
Powodzenia na wizytach u mnie dziś spadek nastroju, wieczorem zabieram się za gotowanie dopiero jak na razie kanapa nie chce puścić
Światełko0
Zaangażowana w BB
Ja dzisiaj w planach mam ogolić się przed wizytą i obejrzeć film nic innego nie robię w domu dużego bałaganu nie ma, bo mąż troszkę sprzątał ☺ jedynie zabawki córki wszędzie leżą, ale to i tak nie ma sensu chować, bo wyciągnie od nowa a w święta to my jeździmy po rodzinie, więc gotować nic nie muszęDziewczyny jak przygotowania przedświąteczne u mni ciężko idzie lenistwo wkradło się, siedzę i nie mogę się zebrać za sprzątanie.
Ja dzisiaj w planach mam ogolić się przed wizytą i obejrzeć film nic innego nie robię w domu dużego bałaganu nie ma, bo mąż troszkę sprzątał ☺ jedynie zabawki córki wszędzie leżą, ale to i tak nie ma sensu chować, bo wyciągnie od nowa a w święta to my jeździmy po rodzinie, więc gotować nic nie muszę
U nas podobnie, dlatego na szczęście tylko ciasta do mnie należą No i ogarnąć trochę chałupę, ale jakoś się nie chceeeee…
Wczoraj byłam na wizycie u drugiego lekarza i potwierdził.@agnes0 i jak sytuacja u Ciebie?
Chciałam wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt bez lęków i niepokoju trzymam mocno kciuki za wasze bąbelki i badania prenatalne które już za pasem. Będziecie wspaniałymi mamami
Ostatnia edycja:
Światełko0
Zaangażowana w BB
Ehh.. dobrze, że masz wsparcie lekarzy. Dziękujemy za piękne słowa. Dużo siły dla Ciebie. Trzymaj się ❤Wczorajsza wizyta u drugiego lekarza potwierdziła zatrzymanie serca. Było mi bardzo trudno podjąć decyzje czy iść na święta do szpitala, po konsultacjach z 3 lekarzami uznaliśmy ze nic się nie stanie jak zaczekamy z przyjęciem do wtorku. Może w tym czasie wystąpi samoistne poronienie, jeśli nie to mam się zgłosić we wtorek rano do szpitala i pod okiem lekarzy przyjmę tabletki. Jak pojawi się gorączka albo silne bóle brzucha przez święta odrazu mam się zgłosić na IP. Jestem w stałym kontakcie z dwoma lekarzami.
Chciałam wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt bez lęków i niepokoju trzymam mocno kciuki za wasze bąbelki i badania prenatalne które już za pasem. Będziecie wspaniałymi mamami
Anuszka272
Moderator
Wzajemnie Kochana i dla wszystkich oczywiście również Zdrowych i Spokojnych ŚwiatDziewczyny chciałam wam życzyć wszystkiego najpiękniejszego w te święta abyśmy następne spędziły je już w powiększonym gronie . Dużo wiary i nadziei ze wszystko będzie dobrze życzę wam - nam spokojnych ciąż , bez leku i ciągłego niepokoju Życzę świąt spędzonych w rodzinnym gronie wszystkiego dobrego dla was
Mam nadzieję że już teraz każda wizyta będzie przynosić same dobre wiadomości
Ja właśnie zakończyłam witam sprzątania i biorę się za pieczenie... Na szczęście nigdy dużo nie szykuje na święta więc spokojnie dziś i jutro się obrobieDziewczyny jak przygotowania przedświąteczne u mni ciężko idzie lenistwo wkradło się, siedzę i nie mogę się zebrać za sprzątanie.
Trzymaj się jakośWczorajsza wizyta u drugiego lekarza potwierdziła zatrzymanie serca. Było mi bardzo trudno podjąć decyzje czy iść na święta do szpitala, po konsultacjach z 3 lekarzami uznaliśmy ze nic się nie stanie jak zaczekamy z przyjęciem do wtorku. Może w tym czasie wystąpi samoistne poronienie, jeśli nie to mam się zgłosić we wtorek rano do szpitala i pod okiem lekarzy przyjmę tabletki. Jak pojawi się gorączka albo silne bóle brzucha przez święta odrazu mam się zgłosić na IP. Jestem w stałym kontakcie z dwoma lekarzami.
Anuszka272
Moderator
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i czekam na fotorelację my mieliśmy jutro powiedzieć córce i rodzicom ale jakoś oboje z mężem mamy jakieś obawy
reklama
Ja w tym roku zrobiłam jedne ciastka i upiekłam 1 ciasto i jestem wykończona w poprzednich latach robiłam 10 rodzajów.Dziewczyny jak przygotowania przedświąteczne u mni ciężko idzie lenistwo wkradło się, siedzę i nie mogę się zebrać za sprzątanie.
Na szczęście posprząta mąż. Na wigilię jedziemy do rodziców więc nic nie muszę robić. Ale w święta mamy gości. Nie wiem skąd wezmę na to sily