reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Czy któraś z was bierze Acard 150mg?
Niby przepisał mi go teraz lekarz , ale nie mój prowadzący tylko inny . I nie wiem czy zacząć do brać czy poczekać na wizytę z moim prowadzącym , aż do 9.01..

reklama
Melduję że u nas również wszystko ok 🙂 10+3 z USG, mamy już zawrotne 3,5cm dziecka 😁 przesunęliśmy prenatalne na tydzień wcześniej czyli za 2 tyg -4.01 ❤️ krwiak się wchłonął, koniec bana na współżycie 🙈🙈❤️

Załączniki

• IMG_20221222_173351.jpg
    IMG_20221222_173351.jpg
    659,4 KB · Wyświetleń: 63
Niby przepisał mi go teraz lekarz , ale nie mój prowadzący tylko inny . I nie wiem czy zacząć do brać czy poczekać na wizytę z moim prowadzącym , aż do 9.01..
Tak, ja biorę w tej dawce od pozytywnej bety. U mnie w komplecie z neoparin ze względu na pai1 w homozygocie wg badań na trombofilię.

Tak, ja biorę od samego początku z racji zespołu antyfosfolipidowego i jednej straty.
Lekarz mówił z jakiego powodu przepisuje Ci lek? Bez powodu pewnie tego nie zrobił :)

Dziewczyny wrzucam ratunek na przeziębienie, moja przyjaciółka tym ratowała się w ciąży.
Bez termola też nie będzie problemu z przygotowaniem 😉

Załączniki

• Screenshot_20221222_195307_Chrome.jpg
    Screenshot_20221222_195307_Chrome.jpg
    287,4 KB · Wyświetleń: 57
  • Screenshot_20221222_195321_Chrome.jpg
    Screenshot_20221222_195321_Chrome.jpg
    121,3 KB · Wyświetleń: 55
  • Screenshot_20221222_195334_Chrome.jpg
    Screenshot_20221222_195334_Chrome.jpg
    130,2 KB · Wyświetleń: 55
Ja właśnie przywiozłam od siostry jej stary ,co prawda trochę po przejściach ale będę testować
Daj znać jak poszło i który masz tydzień 😉
Ja biorę... Miałam odstawiony na czas plamienia ale wczoraj Pani dr kazała znów przyjmować

Jej dziś same cudowne wieści 😍 piękne te fotki ❤️

Dziewczyny czy mooge wziąć jakaś tabletkę na ból głowy ?
Od rana mnie boli i nie przechodzi. Na dodatek jestem w pracy jeszcze 3 godziny i czuję że zaraz umrę,a nie mam opcji wyjść do domu szybciej .
Ratunku
Wiecie ze jak jesteście w ciazy to pracodawca ma obowiązek zwolnić was na czas badań związanych z ciaza z zachowaniem wynagrodzenia jeżeli te badania nie mogą być wykonane w innym terminie

reklama
Wiecie ze jak jesteście w ciazy to pracodawca ma obowiązek zwolnić was na czas badań związanych z ciaza z zachowaniem wynagrodzenia jeżeli te badania nie mogą być wykonane w innym terminie
Nie wiedziałam :) ale akurat z pracodawcą nie mam problemów.
Tylko akurat wczoraj ból nie do zniesienia a mojego szefostwa akurat nie było, a pracuje tylko z nimi. Więc musiałabym zamknąć punkt ewentualnie 😏

Do góry