reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

Czy któraś z was bierze Acard 150mg?
Niby przepisał mi go teraz lekarz , ale nie mój prowadzący tylko inny . I nie wiem czy zacząć do brać czy poczekać na wizytę z moim prowadzącym , aż do 9.01..

reklama
Melduję że u nas również wszystko ok 🙂 10+3 z USG, mamy już zawrotne 3,5cm dziecka 😁 przesunęliśmy prenatalne na tydzień wcześniej czyli za 2 tyg -4.01 ❤️ krwiak się wchłonął, koniec bana na współżycie 🙈🙈❤️

Załączniki

• IMG_20221222_173351.jpg
    IMG_20221222_173351.jpg
    659,4 KB · Wyświetleń: 59
Niby przepisał mi go teraz lekarz , ale nie mój prowadzący tylko inny . I nie wiem czy zacząć do brać czy poczekać na wizytę z moim prowadzącym , aż do 9.01..
Tak, ja biorę w tej dawce od pozytywnej bety. U mnie w komplecie z neoparin ze względu na pai1 w homozygocie wg badań na trombofilię.

Tak, ja biorę od samego początku z racji zespołu antyfosfolipidowego i jednej straty.
Lekarz mówił z jakiego powodu przepisuje Ci lek? Bez powodu pewnie tego nie zrobił :)

Dziewczyny wrzucam ratunek na przeziębienie, moja przyjaciółka tym ratowała się w ciąży.
Bez termola też nie będzie problemu z przygotowaniem 😉

Załączniki

• Screenshot_20221222_195307_Chrome.jpg
    Screenshot_20221222_195307_Chrome.jpg
    287,4 KB · Wyświetleń: 52
  • Screenshot_20221222_195321_Chrome.jpg
    Screenshot_20221222_195321_Chrome.jpg
    121,3 KB · Wyświetleń: 49
  • Screenshot_20221222_195334_Chrome.jpg
    Screenshot_20221222_195334_Chrome.jpg
    130,2 KB · Wyświetleń: 49
Ja właśnie przywiozłam od siostry jej stary ,co prawda trochę po przejściach ale będę testować
Daj znać jak poszło i który masz tydzień 😉
Ja biorę... Miałam odstawiony na czas plamienia ale wczoraj Pani dr kazała znów przyjmować

Jej dziś same cudowne wieści 😍 piękne te fotki ❤️

Dziewczyny czy mooge wziąć jakaś tabletkę na ból głowy ?
Od rana mnie boli i nie przechodzi. Na dodatek jestem w pracy jeszcze 3 godziny i czuję że zaraz umrę,a nie mam opcji wyjść do domu szybciej .
Ratunku
Wiecie ze jak jesteście w ciazy to pracodawca ma obowiązek zwolnić was na czas badań związanych z ciaza z zachowaniem wynagrodzenia jeżeli te badania nie mogą być wykonane w innym terminie

reklama
Wiecie ze jak jesteście w ciazy to pracodawca ma obowiązek zwolnić was na czas badań związanych z ciaza z zachowaniem wynagrodzenia jeżeli te badania nie mogą być wykonane w innym terminie
Nie wiedziałam :) ale akurat z pracodawcą nie mam problemów.
Tylko akurat wczoraj ból nie do zniesienia a mojego szefostwa akurat nie było, a pracuje tylko z nimi. Więc musiałabym zamknąć punkt ewentualnie 😏

Do góry