reklama
Karolina_st
Fanka BB :)
Tak, ja biorę w tej dawce od pozytywnej bety. U mnie w komplecie z neoparin ze względu na pai1 w homozygocie wg badań na trombofilię.Czy któraś z was bierze Acard 150mg?
Niby przepisał mi go teraz lekarz , ale nie mój prowadzący tylko inny . I nie wiem czy zacząć do brać czy poczekać na wizytę z moim prowadzącym , aż do 9.01..
Miętusek
Moderator
Tak, ja biorę od samego początku z racji zespołu antyfosfolipidowego i jednej straty.Czy któraś z was bierze Acard 150mg?
Niby przepisał mi go teraz lekarz , ale nie mój prowadzący tylko inny . I nie wiem czy zacząć do brać czy poczekać na wizytę z moim prowadzącym , aż do 9.01..
Lekarz mówił z jakiego powodu przepisuje Ci lek? Bez powodu pewnie tego nie zrobił
aneta85aneta
Dziewczyny wrzucam ratunek na przeziębienie, moja przyjaciółka tym ratowała się w ciąży.
Bez termola też nie będzie problemu z przygotowaniem
Bez termola też nie będzie problemu z przygotowaniem
Załączniki
Anuszka272
Moderator
Daj znać jak poszło i który masz tydzieńJa właśnie przywiozłam od siostry jej stary ,co prawda trochę po przejściach ale będę testować
Ja biorę... Miałam odstawiony na czas plamienia ale wczoraj Pani dr kazała znów przyjmowaćCzy któraś z was bierze Acard 150mg?
Jej dziś same cudowne wieści piękne te fotki
Gość Marta
Ja biorę, a dlaczego lekarz tobie zalecił?Czy któraś z was bierze Acard 150mg?
Natalianatalia
W tych witamina h jest 400 i folik ma drugie tyle właśnie razem jest 800Tam jest chyba 400? Czyli w ciąży 800 powinno się brać? Mam folik w domu, ale bałam się, że przegnę z kwasem foliowym
Natalianatalia
Wiecie ze jak jesteście w ciazy to pracodawca ma obowiązek zwolnić was na czas badań związanych z ciaza z zachowaniem wynagrodzenia jeżeli te badania nie mogą być wykonane w innym terminieDziewczyny czy mooge wziąć jakaś tabletkę na ból głowy ?
Od rana mnie boli i nie przechodzi. Na dodatek jestem w pracy jeszcze 3 godziny i czuję że zaraz umrę,a nie mam opcji wyjść do domu szybciej .
Ratunku
reklama
Violk4
Nie wiedziałam ale akurat z pracodawcą nie mam problemów.Wiecie ze jak jesteście w ciazy to pracodawca ma obowiązek zwolnić was na czas badań związanych z ciaza z zachowaniem wynagrodzenia jeżeli te badania nie mogą być wykonane w innym terminie
Tylko akurat wczoraj ból nie do zniesienia a mojego szefostwa akurat nie było, a pracuje tylko z nimi. Więc musiałabym zamknąć punkt ewentualnie