reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Ja właśnie w trakcie sprzątania ... Przed chwilą zmieniałam pościel i zaczęłam płakać . Mąż do mnie dlaczego płacze a ja że nie wiem i zaczęłam się śmiać i tak przez dwadzieścia minutMy też święta u rodziny więc nic nie przygotowuje, a prezenty mam już od 2 tygodni
Wczorajsza wizyta u drugiego lekarza potwierdziła zatrzymanie serca. Było mi bardzo trudno podjąć decyzje czy iść na święta do szpitala, po konsultacjach z 3 lekarzami uznaliśmy ze nic się nie stanie jak zaczekamy z przyjęciem do wtorku. Może w tym czasie wystąpi samoistne poronienie, jeśli nie to mam się zgłosić we wtorek rano do szpitala i pod okiem lekarzy przyjmę tabletki. Jak pojawi się gorączka albo silne bóle brzucha przez święta odrazu mam się zgłosić na IP. Jestem w stałym kontakcie z dwoma lekarzami.
Chciałam wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt bez lęków i niepokoju trzymam mocno kciuki za wasze bąbelki i badania prenatalne które już za pasem. Będziecie wspaniałymi mamami
Trzymaj się nie tylko twoje święta będą z bólem w serduszku. Ja miałam termin na 25 grudnia, gdyby nie ta ciąża zapewne nawet nie ubrała bym choinki, a też nie wiem jak się skończy
My też święta u rodziny więc nic nie przygotowuje, a prezenty mam już od 2 tygodni
Oj ale zazdroszczę my jedziemy na wigilię do rodzinki, ale i tak robiłam pierogi, uszka i krokiety. Tradycja 12 dan musi być i każdy robi po trochu. W pierwszy dzień świąt do nas zjeżdża się rodzinka obiad na mojej głowie jedno ciasto i sałatka, chociaż dziś zrobiłam jeszcze galaretę bo jest jedna ciotka która twierdzi że bez galarety świat nie ma. Co do sprzątania troszkę rozłożyłam prac tak że zostały tylko kurze przelecieć i podłogi, ale to zadanie dla męża
Talala6
agnes0 trzymaj się! Na pewno Święta będą dla Was ciężkie, ale obyście potrafili odnaleźć pokój w sercu i zapalić w nim światełko nadziei na przyszłość!
Spokojnych, pogodnych Świąt dla Was dziewczyny i Waszych rodzin! Wielu pięknych chwil, ustania mdłości, żeby można było chociaż wysiedzieć przy stole i wielu wzruszeń przy oznajmianiu radosnej nowiny, jeśli ktoś będzie teraz mówił rodzinie.
Spokojnych, pogodnych Świąt dla Was dziewczyny i Waszych rodzin! Wielu pięknych chwil, ustania mdłości, żeby można było chociaż wysiedzieć przy stole i wielu wzruszeń przy oznajmianiu radosnej nowiny, jeśli ktoś będzie teraz mówił rodzinie.
kamczix
To napawa nadzieją czekam na ten czas... ja póki co dalej mdłości A dziś zawroty głowy i ciągła ochota na jabłka, serki wiejskie i gazowane..Dziś stwierdziłam przy 12+5, ze gdyby nie sikanie w nocy i to ze zasypiam między 22 a 23 to nie czuje się w ogóle już w ciąży No może jeszcze nie mam na nic apetytu
Daj znać jak poszło i który masz tydzień
Ja biorę... Miałam odstawiony na czas plamienia ale wczoraj Pani dr kazała znów przyjmować
Jej dziś same cudowne wieści piękne te fotki
Ooo tak jabuszka i gazowane picie to teraz całe życieTo napawa nadzieją czekam na ten czas... ja póki co dalej mdłości A dziś zawroty głowy i ciągła ochota na jabłka, serki wiejskie i gazowane..
Karka_Krk
ja dziś cały dzień latałam po mieście na zakupach i nawet kupiłam choinkę Pan nawet mi ja wsadził do auta, także energię nawet miałam i właśnie zabieram się za gotowanie ;-) mam wyrzuty sumienia, bo zjadłam dziś macroyala i wypiłam fante
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, wspaniałych Świat i już tylko samych dobrych wiadomości Żeby spełniły się wszystkie nasze marzenia i nadzieje
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, wspaniałych Świat i już tylko samych dobrych wiadomości Żeby spełniły się wszystkie nasze marzenia i nadzieje
reklama