reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Wczorajsza wizyta u drugiego lekarza potwierdziła zatrzymanie serca. Było mi bardzo trudno podjąć decyzje czy iść na święta do szpitala, po konsultacjach z 3 lekarzami uznaliśmy ze nic się nie stanie jak zaczekamy z przyjęciem do wtorku. Może w tym czasie wystąpi samoistne poronienie, jeśli nie to mam się zgłosić we wtorek rano do szpitala i pod okiem lekarzy przyjmę tabletki. Jak pojawi się gorączka albo silne bóle brzucha przez święta odrazu mam się zgłosić na IP. Jestem w stałym kontakcie z dwoma lekarzami.

Chciałam wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt bez lęków i niepokoju 💚 trzymam mocno kciuki za wasze bąbelki i badania prenatalne które już za pasem. Będziecie wspaniałymi mamami ☺️

Trzymaj się nie tylko twoje święta będą z bólem w serduszku. Ja miałam termin na 25 grudnia, gdyby nie ta ciąża zapewne nawet nie ubrała bym choinki, a też nie wiem jak się skończy ☹️

My też święta u rodziny więc nic nie przygotowuje, a prezenty mam już od 2 tygodni 😁

Oj ale zazdroszczę my jedziemy na wigilię do rodzinki, ale i tak robiłam pierogi, uszka i krokiety. Tradycja 12 dan musi być i każdy robi po trochu. W pierwszy dzień świąt do nas zjeżdża się rodzinka obiad na mojej głowie jedno ciasto i sałatka, chociaż dziś zrobiłam jeszcze galaretę bo jest jedna ciotka która twierdzi że bez galarety świat nie ma. Co do sprzątania troszkę rozłożyłam prac tak że zostały tylko kurze przelecieć i podłogi, ale to zadanie dla męża 😃

agnes0 trzymaj się! Na pewno Święta będą dla Was ciężkie, ale obyście potrafili odnaleźć pokój w sercu i zapalić w nim światełko nadziei na przyszłość!

Spokojnych, pogodnych Świąt dla Was dziewczyny i Waszych rodzin! Wielu pięknych chwil, ustania mdłości, żeby można było chociaż wysiedzieć przy stole 😉 i wielu wzruszeń przy oznajmianiu radosnej nowiny, jeśli ktoś będzie teraz mówił rodzinie. 🫄 ❄️☃️🌲🦌

Dziś stwierdziłam przy 12+5, ze gdyby nie sikanie w nocy i to ze zasypiam między 22 a 23 to nie czuje się w ogóle już w ciąży 🤷‍♀️ No może jeszcze nie mam na nic apetytu 🤷‍♀️
To napawa nadzieją 🤩😁😁 czekam na ten czas... ja póki co dalej mdłości A dziś zawroty głowy 🙄🙄 i ciągła ochota na jabłka, serki wiejskie i gazowane..

Daj znać jak poszło i który masz tydzień 😉

Ja biorę... Miałam odstawiony na czas plamienia ale wczoraj Pani dr kazała znów przyjmować

Jej dziś same cudowne wieści 😍 piękne te fotki ❤️
To napawa nadzieją 🤩😁😁 czekam na ten czas... ja póki co dalej mdłości A dziś zawroty głowy 🙄🙄 i ciągła ochota na jabłka, serki wiejskie i gazowane..
Ooo tak jabuszka i gazowane picie to teraz całe życie 😀

ja dziś cały dzień latałam po mieście na zakupach i nawet kupiłam choinkę 😂 Pan nawet mi ja wsadził do auta, także energię nawet miałam i właśnie zabieram się za gotowanie ;-) mam wyrzuty sumienia, bo zjadłam dziś macroyala i wypiłam fante🙈
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, wspaniałych Świat i już tylko samych dobrych wiadomości 😍😍 Żeby spełniły się wszystkie nasze marzenia i nadzieje 🍀🍀❤️

reklama
Do góry