reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
ja dziś cały dzień latałam po mieście na zakupach i nawet kupiłam choinkę 😂 Pan nawet mi ja wsadził do auta, także energię nawet miałam i właśnie zabieram się za gotowanie ;-) mam wyrzuty sumienia, bo zjadłam dziś macroyala i wypiłam fante🙈
Dziewczyny życzę Wam zdrowych, wspaniałych Świat i już tylko samych dobrych wiadomości 😍😍 Żeby spełniły się wszystkie nasze marzenia i nadzieje 🍀🍀❤️

Nie miej wyrzutów sumienia, raz na jakiś czas nic się jie stanie jak zjemy coś niezdrowego.
U mnie dziś wjechała pizza z włoskiej pizzeri 🫣 miałam ochotę. Zjadłam prawie całą chociaż momentami mi trochę śmierdział ser 🙈😅😅 bo go nie jem od prawie miesiąca, bo mi zbrzydł tak samo jak masło.

Ostatnie ciasto w piekarniku… zmęczona jestem jakbym co najmniej na 50 osób gotowała cały dzień 😅😅😅

Ja Wigilia u siebie z moimi rodzicami, teściami, jedną moją siostrą i jedną męża, także trochę nas będzie. Na szczęście dosyć się rozłożyło robienie jedzenia więc nie jest źle 🙂 posprzątane już mam, jedyny problem ze mąż jutro do pracy jeszcze idzie, ale jakoś sobie z synem tu ogarniemy 😁 dziadki pomogą 😁

Zdrowych, spokojnych świąt dziewczyny ❤️

Hej dziewczyny ! Ja dzis pisałam do swojego gin z rana bo bolal mnie brzuch jak na okres tylko lżej niż jak to było w 1 dniu okresu. ..oddzwonił po kilku godzinach , ale ze się uspokoiło i do tej pory nic nie boli to narazie na spokojnie...jesteśmy w kontakcie i gdyby bóle wróciły mam zadzwonić. ..po tym jak odpoczęłam wzielam się pichcenie, szarlotka się piecze - ryba zrobiona , zostały mi do zrobienia rolady i nam spokoj , choć wyczuwam dzis dłuższe posiedzenie 😅

Wszytskim wam i waszym rodzina życzę spokojnych i zdrowych świat ! 😍

reklama
Do góry