reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

reklama
Dziewczyny jak przygotowania przedświąteczne u mni ciężko idzie lenistwo wkradło się, siedzę i nie mogę się zebrać za sprzątanie.
Ja dzisiaj w planach mam ogolić się przed wizytą i obejrzeć film 😅 nic innego nie robię 😅 w domu dużego bałaganu nie ma, bo mąż troszkę sprzątał ☺ jedynie zabawki córki wszędzie leżą, ale to i tak nie ma sensu chować, bo wyciągnie od nowa 🙈 a w święta to my jeździmy po rodzinie, więc gotować nic nie muszę 😉

Ja dzisiaj w planach mam ogolić się przed wizytą i obejrzeć film 😅 nic innego nie robię 😅 w domu dużego bałaganu nie ma, bo mąż troszkę sprzątał ☺ jedynie zabawki córki wszędzie leżą, ale to i tak nie ma sensu chować, bo wyciągnie od nowa 🙈 a w święta to my jeździmy po rodzinie, więc gotować nic nie muszę 😉

U nas podobnie, dlatego na szczęście tylko ciasta do mnie należą 😄 No i ogarnąć trochę chałupę, ale jakoś się nie chceeeee…

@agnes0 i jak sytuacja u Ciebie? 😔
Wczoraj byłam na wizycie u drugiego lekarza i potwierdził.

Chciałam wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt bez lęków i niepokoju 💚 trzymam mocno kciuki za wasze bąbelki i badania prenatalne które już za pasem. Będziecie wspaniałymi mamami ☺️

Ostatnia edycja:
Wczorajsza wizyta u drugiego lekarza potwierdziła zatrzymanie serca. Było mi bardzo trudno podjąć decyzje czy iść na święta do szpitala, po konsultacjach z 3 lekarzami uznaliśmy ze nic się nie stanie jak zaczekamy z przyjęciem do wtorku. Może w tym czasie wystąpi samoistne poronienie, jeśli nie to mam się zgłosić we wtorek rano do szpitala i pod okiem lekarzy przyjmę tabletki. Jak pojawi się gorączka albo silne bóle brzucha przez święta odrazu mam się zgłosić na IP. Jestem w stałym kontakcie z dwoma lekarzami.

Chciałam wam życzyć przede wszystkim spokojnych Świąt bez lęków i niepokoju 💚 trzymam mocno kciuki za wasze bąbelki i badania prenatalne które już za pasem. Będziecie wspaniałymi mamami ☺️
Ehh.. dobrze, że masz wsparcie lekarzy. Dziękujemy za piękne słowa. Dużo siły dla Ciebie. Trzymaj się ❤

Dziewczyny chciałam wam życzyć wszystkiego najpiękniejszego w te święta ❤️ abyśmy następne spędziły je już w powiększonym gronie . Dużo wiary i nadziei ze wszystko będzie dobrze ❤️ życzę wam - nam spokojnych ciąż , bez leku i ciągłego niepokoju ❤️❤️ Życzę świąt spędzonych w rodzinnym gronie ❤️ wszystkiego dobrego dla was 😍😘😘

Mam nadzieję że już teraz każda wizyta będzie przynosić same dobre wiadomości ❤️❤️
Wzajemnie Kochana i dla wszystkich oczywiście również Zdrowych i Spokojnych Świat 🎁
Dziewczyny jak przygotowania przedświąteczne u mni ciężko idzie lenistwo wkradło się, siedzę i nie mogę się zebrać za sprzątanie.
Ja właśnie zakończyłam witam sprzątania i biorę się za pieczenie... Na szczęście nigdy dużo nie szykuje na święta więc spokojnie dziś i jutro się obrobie
Wczorajsza wizyta u drugiego lekarza potwierdziła zatrzymanie serca. Było mi bardzo trudno podjąć decyzje czy iść na święta do szpitala, po konsultacjach z 3 lekarzami uznaliśmy ze nic się nie stanie jak zaczekamy z przyjęciem do wtorku. Może w tym czasie wystąpi samoistne poronienie, jeśli nie to mam się zgłosić we wtorek rano do szpitala i pod okiem lekarzy przyjmę tabletki. Jak pojawi się gorączka albo silne bóle brzucha przez święta odrazu mam się zgłosić na IP. Jestem w stałym kontakcie z dwoma lekarzami.

Trzymaj się jakoś ❤️

reklama
Ja w tym roku zrobiłam jedne ciastka i upiekłam 1 ciasto i jestem wykończona🤣 w poprzednich latach robiłam 10 rodzajów.
Na szczęście posprząta mąż. Na wigilię jedziemy do rodziców więc nic nie muszę robić. Ale w święta mamy gości. Nie wiem skąd wezmę na to sily🤔

Do góry