reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2023

Czy któraś z was bierze Acard 150mg?
Niby przepisał mi go teraz lekarz , ale nie mój prowadzący tylko inny . I nie wiem czy zacząć do brać czy poczekać na wizytę z moim prowadzącym , aż do 9.01..

Badania bodajże z 2017 roku ( nie pamiętam dokładnie ) 150 mg jest dawka bezpieczną. W poprzedniej ciąży brałam 100mg martwiłam się bo dużo dawka i sporo o tym czytałam w artykułach zagranicznych. Wiadomo lekarz prowadzący powinien podjąć decyzję, ale inny lekarz jest chyba lepiej zorientowany. Moja Pani doktor jest 100 lat za murzynkami i pierwszy raz słyszała o akardzie w ciąży, ale w kontakcie jestem z kliniką, a ona się nie sprzeciwia zaleceniami z kliniki w Polsce i wpisuje wszystkie leki.

reklama
Dziewczyny chciałam wam życzyć wszystkiego najpiękniejszego w te święta ❤️ abyśmy następne spędziły je już w powiększonym gronie . Dużo wiary i nadziei ze wszystko będzie dobrze ❤️ życzę wam - nam spokojnych ciąż , bez leku i ciągłego niepokoju ❤️❤️ Życzę świąt spędzonych w rodzinnym gronie ❤️ wszystkiego dobrego dla was 😍😘😘

Mam nadzieję że już teraz każda wizyta będzie przynosić same dobre wiadomości ❤️❤️

Dziewczyny chciałam wam życzyć wszystkiego najpiękniejszego w te święta ❤️ abyśmy następne spędziły je już w powiększonym gronie . Dużo wiary i nadziei ze wszystko będzie dobrze ❤️ życzę wam - nam spokojnych ciąż , bez leku i ciągłego niepokoju ❤️❤️ Życzę świąt spędzonych w rodzinnym gronie ❤️ wszystkiego dobrego dla was 😍😘😘

Mam nadzieję że już teraz każda wizyta będzie przynosić same dobre wiadomości ❤️❤️
Z całego serduszka dziękuję 😗
I życzę również wszystkiego dobrego dla Was wszystkich 😗 ❤️

reklama
Dziewczyny jak przygotowania przedświąteczne u mni ciężko idzie lenistwo wkradło się, siedzę i nie mogę się zebrać za sprzątanie.

Ja robię ciasta od 10:00… tylko jakimś dziwnym trafem dalej na sofie… 😅 tez się wlasnie próbuje zebrać. Całe szczęście tylko te ciasta mam do zrobienia, nic nie robiłam w tym roku innego, zwłaszcza, ze przed te zapachy nie dałabym rady nawet. 😪 dopiero teraz jest ciut lepiej

Życzę powodzenia wszystkim co musza się zebrać i nie mogą, a mają jeszcze do przygotowania kilka rzeczy 😅🤞

Do góry